برو صفحه اول رو بخون مشکلت حل میشه
برو صفحه اول رو بخون مشکلت حل میشه
با سلام.سیستم من زمانی که گزینه نشان دادن فایلهای مخفی رو در فولدرآپشن میزنی بعد از اکی دوباره برمیگرده سرجاش و همون دنت شو روانتخاب میکنه...
من مقاله صفحه اول رو هم خوندم..ولی چون تعداد ویرسهای مشابه زیاد بود زیاد متوجه نشدم...دقیقا نمیدونم کدوم فایل روکه شما گذاشتید با چه دستور العملی روانجام بدم که درست بشه..میشه راهنمایی کنید؟
ممنون
بخدا خوندم ولی متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنم؟
حتی دانلود کردم مقاله پی دی افشو
واقعآ خسته نباشی@
سلام
اون قسمتي كه براي ويروس service.exe داده شده بود.....اكثر مسير هاي در ريجستري ناقص مي باشد
show hidden files کار نمیکنه
توی فولدر آپشن show hidden filesرو انتخاب میکنم ولی خودش غیر فعال میشه
چیکار کنم
یه راه ساده وکوتاه
ممنون
سلام
برای از بین بردن ویروسی که شعار می ده به ادرس زیر رجوع کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال سازی show hidden هم باید ابتدا سیستم را با انتی ویروس بیدیفندر که اپدیت شده باشه 100 درصد ویروس یابی کنی . بعد به مسیرهایی که توی صفحه اول گفتم بری و قسمتهایی که اعداد اونا تغییر کرده را درست کنی . بعد هم فایل bach که توی صفحه اول گذاشتم به اسم autorun.inf را بگیری و اجرا کنی .
موفق باشی .
سلام
فعلا درگیر امتحاناتم هستم بعد از امتحانات قراره مقاله را باز نویسی کنم و راههای جدید به همراه برنامه های جدید به اون اضافه کنم .
موفق باشی .
سلام
ابتدا با انتی ویروس بیدیفندر سیستم را اسکن کنید به شرطی که این انتی ویروس به روز باشه یعنی حداقل اخرین نسخه اونا داشته باشید و اپدیت هم شده باشه و بعد به میسرهایی که توی صفحه اول این تاپیک گفتم که اعدادشون ممکنه تغییر کرده باشه را به حالت اول برگردونید و یه فایل به اسم autoran.rar گذاشتم اونا بگیرید و اجرا کنید تا فرجی حاصل بشه .
موفق باشید .
تمام ویروس ها پاک کردم فقط اثرش مونده
show hidden files هم هستش فقط کار نمیکنه
سلام
اون ویروسی که شعار میده رو
منم تونستم پاک کنم
فقط
فلش و موبایلم دو فایل autorun.inf و .exe وجود داره و + داخل رم و فلش هم new folder به ضصورت شوتکارت وجود داره
که داخل Autorun
----------------------
[autorun]
action=Open Drive
open=autoply.exe OPEN
icon=C:\windows\system32\shell32.dll,8
shell\open=Open
shell\open\Command=autoply.exe OPEN
shell\open\Default=1
shell\explore=Explore
shell\explore\Command=autoply.exe EXPLORE
shell\AutoPlay=AutoPlay
shell\AutoPlay\Command=autoply.exe OPEN
نوشته
با تمام برنامه ها و روش های پست اول هم امتحان کردم باز اومدن
چیکار کنم ؟
ضمنا من هر وقت تو فولدر آپشن گزینه شو رو انتخاب میکنم تمام هیدن ها رو نشون میده اما بعد از 5 دقیقه یا بیشتر دوباره هیدن میشه و من دوباره باید show کنم
Last edited by |محمدی|; 11-06-2008 at 13:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)