باید یک شبکه adhoc درست کنیم.در مود adhoc دوتا سیستم( فقط2 تا) می تونند از طریق وایرلس با هم شبکه بشند.
باید یک شبکه adhoc درست کنیم.در مود adhoc دوتا سیستم( فقط2 تا) می تونند از طریق وایرلس با هم شبکه بشند.
چرا دوتا فکر نکنم اگه یه نفر (منظورم فقط برای بازی هست) هاست بشه وبقیه هم جوین بشن مشکلی باشه دیگه.
بله با روش ad-hoc ميشه بيشتر از 2 دستگاه رو به هم متصل كرد اما سرعت كاهش پيدا ميكنه.
سلام
دوستان من می خواستم با vmware که روش xp نصب کردم اینترنت ADSL رو Share کنم اگر دوستان کمکی کنند ممنون می شم
ويندوزی كه در محيط VMWARE نصب ميكنيد كاملا مثل يك ويندوز معمولی هستش و برای شير كردن اينترنت ميتونيد از راهنمايی صفحه اول اين تاپيك استفاده كنيد.
سلامی مجدد
به مشکل بر خوردم حالا میخوام یه کیس دیگه هم اضافه کنم و سه نفری بازی کنیم چیکار باید بکنم 2 تا از کیس ها 2 تا ورودی شبکه رو داره و نصب تنظیمات باید چگونه باشه ؟؟؟
آی پی آدرس اولی
192.168.0.3
آی پی آدرس دومی
192.168.0.10
آی پی آدرس سوی :
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیحات بیشتر
2 تا کیس رو دیگه راه انداختم حالا میخوام کیس سوم رو اضافه کنم حتما باید Hub باشه قیمتش چنده مارک مخصوصی داره ؟
خوب اگه مادر برد 2 تا جای لان داشته باشه خوب مشکلی فکر نکنم باشه همه به هم وصل میشن فقط تنضیمات میمونه که بلد نیستم!!!
سلام
من کاری که گفته بودید کردم اما این پیغام رو میده
اینهم تصویر Connection
![]()
Last edited by Moahammad_sdt; 18-08-2009 at 20:26.
آقا جواب مارو ندادین
دوست من پیغام اول داره میگه که کارت شبکه شما فعال نیست
اما اگه فعال از عکس 2 LOCAL AREA Coneection را انتخاب کن درست میشه
تیک alow ..... حتما بزن
سلام دوستان.
من یه مودم دی لینک 320 تی دارم که با سیم به پی سیم وصل شده.پی سی هم کارت شبکه وایرلس داره.حالا میخام بین یه
لپتاپ و پی سی یه شبکه برای فایل شیرینگ و اینترنت درست کنم.از نوع ad hoc درست کردم ولی نشد. (لپتاپ پی سی رو
نمیشناسه.)
فقط فکر کنم عددهاش ایراد دارن منظورم اعداد آی پی و گیت وی و دی ان اس هستن.اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون
میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)