بله داره.
سری هاش رو دقیق نمیدونم ولی میدونم لیموزین سری 5 داره
( دقیق هم نمیدونم الان هم تولید کنه یا نه)
بله داره.
سری هاش رو دقیق نمیدونم ولی میدونم لیموزین سری 5 داره
( دقیق هم نمیدونم الان هم تولید کنه یا نه)
G-Power BMW X5 Typhoon
Engine4.8 liter V8Weight--AspirationsuperchargedTorque443 lb-ftHP525 hp @ 6100 rpmHP/Weight--HP/Liter109.4 hp per liter1/4 mile--0-62 mph5 secondsTop Speed171 mph
عکس های به روز از سری و کلاس های خودرو ها رو از کجا میتونیم بگیریم؟؟ سایت خاصی در زمینه عکس های مدل های خودروها هست؟؟ البته غیر ازوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت netcaresho که کامل نیست مدل ها و سایت leftlanenews.com هم اصلا درست حسابی نمیشه عکس پیدا کرد از ماشینی که میخوای. ماشین که این همه بازارش داغ هست سایت خاصی در زمینه عکس و محصولات به روز دنیا تا به حال ندیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو ماشین هایه بی ام دبیلیو که تقریبا همه اونها مانیتور دارند و اون هم جایی هست که بر می داشتنش سخت هست.
حالا این ماشین هایی که میاد ایران جایه مانیتور چی میزارند؟؟؟
چسب میزنند.دی
همشون مانیتور دارن مال ایران و بقیه جاها نداره که! فکر کردی اینجا افغانستانه؟ طرف داره 130-140 تومن پول ماشین میده!
leftlane یکی از بزرگ ترین سایت های خبری دنیاست و خدای منتشر کدن عکس های جاسوسی هستایت netcaresho که کامل نیست مدل ها و سایت leftlanenews.com هم اصلا درست حسابی نمیشه عکس پیدا کرد از ماشینی که میخوای. ماشین که این همه بازارش داغ هست سایت خاصی در زمینه عکس و محصولات به روز دنیا تا به حال ندیدم
برای عکس هم بهترین همون سایت های رسمی خود شرکت ها هستن
سایت های بنز و بی ام دبلیو چی هست؟؟ من که موفق نشدم سایت رسمیش رو بیام و عکس هایمدل هاشون رو ببینم.
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایت های بنز و بی ام دبلیو چی هست؟؟ من که موفق نشدم سایت رسمیش رو بیام و عکس هایمدل هاشون رو ببینم.
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا تو گوگل نام برند بزن سایت رسمی شرکت معرفی می کنه
corey جان عکسهات معمولا یا نمیاد یا نصفه میاد توی سایت ایرانی اگه آپلود کنی خیلی خوب میشه,البته شرمنده که من دخالت می کنم.
دشمنت شرمنده خیلی ممنون که میگی
چشم من تو تاینی پیک آلود می کنم که معمولا مشکل داره و از این به بعد سعی می کنم درستش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)