سلام
من دو بار سیستم رو ری استارت کردم همچنان غیر فعاله
ضمن اینکه وقتی سیستم بالا میاد پیغامی میده که ورژن مورد استفاده demo هست و ...
راه حلی نداره که درست بشه؟
سلام
من دو بار سیستم رو ری استارت کردم همچنان غیر فعاله
ضمن اینکه وقتی سیستم بالا میاد پیغامی میده که ورژن مورد استفاده demo هست و ...
راه حلی نداره که درست بشه؟
احتمالا Key شما باطل شده ... شما از همین برنامه هایی که گذاشته شده مجددا آویرا را فعال کنید
نسخه ای که دانلود کردم avira-8.2.0.247 بوده
بعد از آپدیت product version رو زده 8.2.0.252
واسه این باید key مربوط به همین ورژن پیدا کنم؟
هست؟
منظورت کدوم برنامه هاست
همراه پکی که دانلود کردم Avira Trial Reset 1.0 هم بود
اگه منظورت همینه من نتونستم ازش استفاده کنم
اجرا نمیشه
ممنون
نحوه استفاده از کرک Trial Reset در پست زير توضيح داده شده است:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فولدر failsafe برای من وجود نداره، چطور باید آپدیتهای آویرا رو جمع آوری کنم؟؟
دوست عزیز از کدام ورژن و نسخه آویرا استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟
باید ورژن آخرش باشه، از کجا میشه ورژنش رو فهمید؟؟ من از رو یه مجموعه برنامه که اواخر 2008 ارائه شده نصبش کردم، اسمش اینه : Avira AntiVir Personal Edition Premium
ورژنش رو ننوشته!
ویندوزم xp service Pack2
در اول يک پيشنهاد به شما و تمام دوستانی که ميخواهاً از نرم افزار های امنيتی استفاده کنند دارم:
هميشه سعی کنيد (هرچند سخت ) نسبت به داشتن برنامه های امنيتی حساسيت داشته باشين، و به برنامه های امنيتی مثل نرم افزار های ديگه نگاه نکنيد!، اين رو برای اين گفتم که هميشه سعی کنيد نرم افزار های امنيتی رو هميشه از سايت اصلی خود محصول يا يک منبع معتبر و هميشه ورژن نهايی و چه بهتر که آخرين ورژن رو دريافت کنيد،
چون بسته ها و مجمع های نرم افزاری هيچ موقع (بخاطر اشکالات زمانی و تخصصی نبودن) هيچ موقع بهترين و مناسب ترين ورژن رو در اختيار شما قرار نميدهند،!!! پس هميشه سعی کنيد روی نرم افزار های امنيتی حساسيت داشته باشين و همونطور که گفتم به چشم ساير نرم افزار ها به آن نگاه نکنيد!...
در پاسخ سؤال شما بايد بگم که شما اول صفحه اول محصول خود رو باز کنيد، و از عنوان های بالا بر روی عنوان Help رفته و در پنجره مذکور گزينه About...رو بزنيد
در اين پنجره نيز وارد قسمت Version Information شويد و همانند عکس ورژن محصول در آن قسمت قرار دارد
![]()
من در کنار ویروس یاب نود از این ویروس یاب به صورت خاموش بهره می برم. ولی شوربختانه امکان راست کلیک کردن و جستجوی فایل ها رو ندارم. چگونه می توان این امکان را فعال کرد؟
ممنون Markus از راهنماییت،
من هی قسمت Configure رو نگاه می کردم این Help رو پیدا نمی کردم،
این ورژن منه:
فایلهای آپدیتش رو چطور باید در بیارم؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)