تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 123 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام بچه ها
    ما مدل ابگرمکنمون b3115 مشکلش اینه که وقتی شیر ابو باز میکنیم قشنگ اب داغ میشه و کلا همه چیش درسته
    وی گاهی اوقات یهو کلا خاموش میکنه یعنی شیر اب گرمو که باز میکنیم بعد 5 دقیقه کلا با شمعکش خاموش میشه چند دفعه تو حمام خاموش کرده از سرما یخ زدیم رفتیم دوباره روشنش کردیم.تو رو خدا هر کی میدونه بگه چکار کنم ممنون.
    سلام
    باید یک نفر کنارش وایسه ببینه اول پیلوت خاموش میشه یا مشعل ؟
    در زمستان فشار گاز افت میکنه و پیلوت ضعیف میشه
    اگر پیلوت ضعیف باشه ممکنه نتونه ترموکوپل رو خوب داغ کنه که باعث خاموش شدن ناگهانی میشه
    آیا پیلوت قوی هست ؟
    آیا با صدای تق خاموش میشه ؟ ( صدای بوبین توی کاربراتور )
    اگر بله پس باید پیلوت رو بیشتر کنین یا شعله اش رو تنظیم کنین تا به ترموکوپل نزدیکتر بشه
    ممکن هم هست سنسور OVER HEAT که به بدنه مبدل ( کوره ) وصله خرابه و باعث خاموش شدن آبگرمکن میشه
    در صفحه های قبل در موردش مطلب نوشته ام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و تمام استادان زحمت کش
    من یه آبگرمکن دیواری بوتان شمعک دار بدون فن دارم (مدلش الان تو ذهنم نیست و طبقه آخر ساختمان هستیم).
    زمانی که چند دقیقه روشن باشه یکدفعه صدای طقی میده و خاموش میشه(شعله و شمعک) (با گاز شهری)و زمستان بیشتر این اتفاق میفته با نمایندگی و نصابش تماس گرفتم و در دفعات متعدد پاسخ های زیر رو دادن :
    1- شیر آب سرد و گرم رو کم کم باز کن 2- از شیر اهرمی استفاده نکن 3- دودکش با دهانه 15 باید نصب شه 4- ارتفاع دودکش رو بالا ببرید 5- فشار آب کمه 6- فشار گاز کمه 7- نیاز به سرویس و شستشو داره و ...
    تمام فرمایشات انجام شد اما بی ثمر...خلاصه هر دفعه ی چیز تا دیگه کفرم در امد و تصمیم گرفتم تا سنسور دی اکسید کربن (یا سنسور حرارتی) شو قطع کنم بلکه مشکل حل شه چون خودم احتمال میدم که هوا کم میاره و بدنه داغ میشه و منجر به خاموش شدن میشه. اما جاشو پیدا نکردم .
    1- دوستان میخواستم بدونم چکار کنم آیا مشکل همینه یا چه چیز دیگه ای؟
    2- اگه سنسور قطع بشه مشکلی پیش نخواهد آمد؟
    3- و جای سنسور و نحوه از کار انداختنشو آموزش بدین.
    ببخشید طولانی شد.پیشاپیش از بذل محبت شما سپاسگذاری میکنم.
    Last edited by seijani; 16-12-2014 at 10:05.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و تمام استادان زحمت کشمن یه آبگرمکن دیواری بوتان شمعک دار بدون فن دارم (مدلش الان تو ذهنم نیست و طبقه آخر ساختمان هستیم).زمانی که چند دقیقه روشن باشه یکدفعه صدای طقی میده و خاموش میشه(شعله و شمعک) (با گاز شهری)و زمستان بیشتر این اتفاق میفته با نمایندگی و نصابش تماس گرفتم و در دفعات متعدد پاسخ های زیر رو دادن :1- شیر آب سرد و گرم رو کم کم باز کن 2- از شیر اهرمی استفاده نکن 3- دودکش با دهانه 15 باید نصب شه 4- ارتفاع دودکش رو بالا ببرید 5- فشار آب کمه 6- فشار گاز کمه 7- نیاز به سرویس و شستشو داره و ...تمام فرمایشات انجام شد اما بی ثمر...خلاصه هر دفعه ی چیز تا دیگه کفرم در امد و تصمیم گرفتم تا سنسور دی اکسید کربن (یا سنسور حرارتی) شو قطع کنم بلکه مشکل حل شه چون خودم احتمال میدم که هوا کم میاره و بدنه داغ میشه و منجر به خاموش شدن میشه. اما جاشو پیدا نکردم .1- دوستان میخواستم بدونم چکار کنم آیا مشکل همینه یا چه چیز دیگه ای؟2- اگه سنسور قطع بشه مشکلی پیش نخواهد آمد؟3- و جای سنسور و نحوه از کار انداختنشو آموزش بدین.ببخشید طولانی شد.پیشاپیش از بذل محبت شما سپاسگذاری میکنم.
    سلام . اون صدای تق , صدای بوبین هست که به دلیل سرد شدنِ ترموکوپل , خاصیتِ آهنربائیش رو از دست میده و با فشار فنر و با ضربه زدن گاز رو قطع میکنه
    قبلا در موردش توضیح کامل دادم
    از صفحه آخر بخونین تا پیداش کنین
    خلاصه :
    یا پیلوت کجه یا گازش کمه و شعله اش ضعیفه
    شاید هم باد میاد و شمعک رو خاموش میکنه
    یا بوبین ضعیف شده
    اینها رو اول از همه باید چک کنین
    بعدش سنسور OVER HEAT که روی بدنه ی مبدّل ( کوره ) نصب شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مشکل در سیستم جرقه زنی آبگرمکن دیواری بوتان مدل 3218i
    دوستان عزیز سلام، یه آبگرمکن دیواری دارم بعضی اوقات جرقه میزنه بعضی وقتا خیر؟ یعنی هر موقع میخایم جرقه بزنه باید فیش ترانسشو در بیاریم دوباره بزنیم جاش اونوقت اگه آب داغ رو قبلا باز کرده باشیم جرقه میزنه و روشن میشه . لطفا راهنمایی کنید .ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    باید یک نفر کنارش وایسه ببینه اول پیلوت خاموش میشه یا مشعل ؟
    در زمستان فشار گاز افت میکنه و پیلوت ضعیف میشه
    اگر پیلوت ضعیف باشه ممکنه نتونه ترموکوپل رو خوب داغ کنه که باعث خاموش شدن ناگهانی میشه
    آیا پیلوت قوی هست ؟
    آیا با صدای تق خاموش میشه ؟ ( صدای بوبین توی کاربراتور )
    اگر بله پس باید پیلوت رو بیشتر کنین یا شعله اش رو تنظیم کنین تا به ترموکوپل نزدیکتر بشه
    ممکن هم هست سنسور OVER HEAT که به بدنه مبدل ( کوره ) وصله خرابه و باعث خاموش شدن آبگرمکن میشه
    در صفحه های قبل در موردش مطلب نوشته ام
    مرسی بابت جواب راستی اینو یادم رفت بگم زمانی که درجه ابگرمکونو روی خیلی کم میزاریم دیگه خاموش نمیشه ولی هم درجشو یکم بیشتر میکنیم ک اب داغ بشه خاموش میکنه تو تابستون هم همینجوری بود در ضمن مشعلشم خیلی ضعیفه و موقع خاموش شدن صدا هم نمیده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی بابت جواب
    راستی اینو یادم رفت بگم زمانی که درجه ابگرمکونو روی خیلی کم میزاریم دیگه خاموش نمیشه ولی هم درجشو یکم بیشتر میکنیم ک اب داغ بشه خاموش میکنه تو تابستون هم همینجوری بود
    در ضمن مشعلشم خیلی ضعیفه و موقع خاموش شدن صدا هم نمیده
    سلام
    وقتی درجه اش روی کم باشه فشار گاز پیلوت قویتر میشه و شعله ی پیلوت قویتر میشه و بهتر ترموکوپل رو گرم میکنه
    همچنین وقتی درجه روی کمه و مشعل ضعیف هست بدنه ی آبگرمکن کمتر داغ میشه درنتجه سنسور overheat (سنسور حرارتِ بیش از حد ) کمتر داغ میشه و گاز رو قطع نمیکنه
    همون کارهائی که گفتم باید انجام بدین تا ببینین پیلوت اول خاموش میشه یا پیلوت و مشعل با هم
    اگر اول پیلوت , پس مشکل از پیلوت یا ترموکوپل و بوبینش هست ( بوبین داخل کاربراتور گاز هست و دیده نمیشه )
    اگر هر دو با هم خاموش میشه پس به احتمال 99% سنسور اورهیت مشکل داره
    اگر از گاز کپسول استفاده میکنین ممکنه رگولاتور مشکل داره یا کپسول داره خالی میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-12-2014 at 10:38. دليل: تصحیح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل فشار آب گرم

سلام آبگرمکن من مشکلش فشار آب گرم خیلی کمه ولی شعله روشن میشه . گرم هم میشه ولی خیلی کمه. بازش کردم دیافراگ رو عوض کردم دیدم اون قسمتی که سمت دیافراگم گاز هست گردالی فنر هم داخلشه خیلی سفته با دست به زور می رده داخل بر میگرده ممکنه از اون باشه توی عکس نشون دادم. در ضمن آب سرد فشارش خیلی زیاده و کلا فشار آب از خروجی آبگرمکن کمه نسبت فشار آب سرد به گرم 5 به 1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Aloneman2005; 20-12-2014 at 01:21.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    آبگرمکن من مشکلش فشار آب گرم خیلی کمه ولی شعله روشن میشه .
    گرم هم میشه ولی خیلی کمه.
    بازش کردم دیافراگ رو عوض کردم دیدم اون قسمتی که سمت دیافراگم گاز هست گردالی فنر هم داخلشه خیلی سفته با دست به زور می رده داخل بر میگرده ممکنه از اون باشه توی عکس نشون دادم.
    در ضمن آب سرد فشارش خیلی زیاده و کلا فشار آب از خروجی آبگرمکن کمه نسبت فشار آب سرد به گرم 5 به 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    کم شدن فشار آب گرم ربطی به دیافراگم نداره . فقط مشکلاتِ درست گرم نشدنِ آب یا خاموش روشن شدن به دیافراگم ربط داره
    این مشکل قبلاً مطرح شده در صفحه های قبل و پاسخ دادم در حد اطلاعاتم
    اگر فشار آب گرم در همه جای خونه کم هست پس یا توریِ ورودیِ آب سرد به آبگرمکن گرفته ( این توری در ورودی کاربراتور آب قرار داره , جائی که لوله ی مسی آب سرد به کاربراتور آب وصل شده )
    با لوله های داخل آبگرمکن رسوب گرفته یا لوله ی آب گرم توی دیوار گرفته

اگر فقط یک جا فشار آب گرم کمه پس لوله ی همون شیر که زیرش هست گرفته
    برای اینکه مطمئن بشین لوله های داخل آبگرمکن رسوب گرفته یا نه , باید اول شیر آب سردِ آبگرمکن رو ببندین
    بعدش لوله ی خروجی آبگرمکن ( آب گرم ) رو از لوله ی دیوار جدا کنین
    بعدش شیلنگ بهش وصل کنین به لوله آب گرم آبگرمکن و شیر آب سردِ ورودیِ آبگرمکن رو باز کنین
    اگر فشار آب گرم کمه پس لوله های توی آبگرمکن خیلی رسوب گرفته و باید رسوب زدائی بشه
    قبلاً روشهای رسوب زدائی نوشته شده در صفحه های قبل با تصویر
    اگر که فشار آب گرم خوب هست پس لوله های توی دیوار مشکل داره
    یک آزمایش دیگه هم اگر انجام بدین دیگه صد درصد مطمئن میشین که مشکل از آبگرمکن هست یا نه :
    لوله ی آب ورودیِ آبگرمکن رو هم باز کنین و شیلنگ بزنین سرش و فشارش رو چک کنین
    چون ممکنه آب ورودی فشارش کم باشه . البته احتمالش خیلی کم هست اما کاملاً مطمئن میشین که عیب از داخل آبگرمکن هست یا لوله های آب گرم تویِ دیوار یا لوله ی آب سردِ ورودیِ آبگرمکن
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-12-2014 at 12:43. دليل: تصحیح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فشار اب سرد خیلی زیاده شلینگ به خروجی آب گرم رو جدا کردم دیدم آب خیلی کم میاد ازش خیلی کم یعنی خیلی کم . یک بار رسوب زدایی کردم با جوهر نمک این چیزا ولی باز شاید رسوب داره میشه لینک رو بدید نحوه رسوب زدایی.
    2 - سوپاپ گاز که خیلی سفته چی معمولی یعنی با دست به زور فشار داده می شه داخل یا باید نرم باشه منظورم همون سوپاپی که دیافراگم فشار میاره.ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فشار اب سرد خیلی زیاده شلینگ به خروجی آب گرم رو جدا کردم دیدم آب خیلی کم میاد ازش خیلی کم یعنی خیلی کم .
    یک بار رسوب زدایی کردم با جوهر نمک این چیزا ولی باز شاید رسوب داره میشه لینک رو بدید نحوه رسوب زدایی.
    2 - سوپاپ گاز که خیلی سفته چی معمولی یعنی با دست به زور فشار داده می شه داخل یا باید نرم باشه منظورم همون سوپاپی که دیافراگم فشار میاره.
    ممنون
    سلام
    اگر قبلا رسوب زدائی شده اما هنوز لوله هاش گرفته پس یا درست رسوب زدائی نشده بوده یا آب خیلی رسوب داره
    اگر با روشهائی که گفتم , مطمئن شدین که لوله های آبگرمکن گرفته , با روش درج شده در صفحه 3 , مطلب شماره 25 میتونین رسوب زدائی کنین
    جوهر نمک یک اسید هست . پاشیده شدنش به چشم یا پوست خطرناکه بچه نباید نزدیکتون باشه
    اگر روی فلزات پاشیده بشه مات میشه مثل شیرآلاتِ کروم یا استیل

اسید نباید غلیط باشه و شستشو نباید زیاد طول بکشه وگرنه لوله ها خوردگی پیدا میکنه و سوراخ میشه
    اگر کولر آبی دارین میتونین از پمپش استفاده کنین
    قبل از قطع کردن سیمهای پمپ کولر , ازش فیلم و عکس بگیرین تا برای نصب سیمها دچار مشکل نشین
    اول پمپ رو با آب خالی روشن کنین تا آب در لوله ها بگرده و بریزه توی طشت
    وقتی که مطمئن شدین که همه چیز درسته و مشکل و خطری نداره بعدش جوهر نمک رو اضافه کنین

ایمنی بر همه چیز مقدم هست
    جسارتاً , بنده و این سایت مسئولیتی در قبال حوادث احتمالی نداریم . ==================================سفتی سوپاپ مهم نیست
    آبگرمکنتون مشکل دیافراگم و اینها نداره پس اون سوپاپ درست کار میکنه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-12-2014 at 19:44. دليل: تصحیح

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •