ثبت نام در هر کنکور سراسری بدون توجه به دیپلم انجام میشه.همونطور که ریاضیا میتونن تجربی بدن ما هم اینجوری که میگن میتونیم.حالا سوال من اینه که آیا اگه دانشگاه سراسری رشته ای تی قبول شم دانشگاه موردنظر قبول میکنه منو با دیپلم تجربی؟
بله
خیر
ثبت نام در هر کنکور سراسری بدون توجه به دیپلم انجام میشه.همونطور که ریاضیا میتونن تجربی بدن ما هم اینجوری که میگن میتونیم.حالا سوال من اینه که آیا اگه دانشگاه سراسری رشته ای تی قبول شم دانشگاه موردنظر قبول میکنه منو با دیپلم تجربی؟
Last edited by crown 22; 28-12-2014 at 01:13.
دانشگاه برای ثبت نام مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو می خواد
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
بنده کاردانی پیوسته نرم افزار کامپیوتر گرفتم رفتم خدمت سربازی. میخواستم بدونم الان میتونم با تغییر رشته برم به کارشناسی آموزش زبان انگلیسی؟
البته من پیش دانشگاهی ندارم و رشتهام فنی بود ولی همون مدرک کاردانی خودش معادل پیش دانشگاهی هست دیگه؟
یعنی واقعا کسی نیست در این مورد اطلاعاتی داشته باشه!؟
سلام دوستان میخواستم بدونم شرایط قبولی تو رشته کامبیوتر در دانشگاد ازاد چیه ؟
من شیمی محض تهران شمال میخونم اگه بشه میخوام برم کامبیوتر دانشگاه ازاد تهران شمال یا غرب یا ......
ممنون میشم راهنمایی کنید علاقه شدید به کامبیوتر دارم
کدوم رشته کامپیوتر؟
علاقه شدید دارید به کامپیوتر؟ یعنی چه مواردیش؟
باید اطلاع داشته باشید که اکثر مباحث رشته های کامپیوتر، تقریبا اون چیزی نیستن که فکر میکنید.
من فکر میکردم رشته کامیپوتر سخت افزار مثلا در مورد سخت افزار کامپیوتر باشه، ولی چی شد؟
تو رشته کامپیوتر سخت افزار این چیزا رو یاد گرفتیم:
1) الکترونیک
2) ریاضی
3) جبر
4) برنامه نویسی فقط 1 تا دو ترم و برنامه نویسی اسمبلی
5) تحلیل الگوریتم ها و هوش مصنوعی
6) سیستم های عامل (مباحث بسیار اولیه و نه اینکه بیان بگن ویندوز فلان است!) و کامپایلر
7) طراحی میکروکنترلری
8) طراحی مدارات مجتمع در حد بسیار اولیه(الکترونیک دیجیتال و VLSI)
9) کمی شبکه و انتقال داده.
کلا چیزی که بش علاقه داشتم و ظاهر کامپیوتر بود، تو ترم اول تمام شد!
هدفم از گفتن موارد بالا این بود، که اگر میدونید واقعا درس های رشته رو دوست دارید و آشنایی اولیه رو دارید، تغییر رشته بدید. وگرنه ممکنه پشیمون بشید که تغییر رشته دادید.
چیزهایی مثل برنامه نویسی، آشنایی با سخت افزار، تعمیر سخت افزار ، انجام کارهای گرافیکی و ... رو میشه با دوره دیدن یا تماشا و آموزش ویدیویی و الکترونیکی یاد گرفت.![]()
بله مدرک کاردانی معادل پیش دانشگاهیه
دوستان سلام
میگم میشه بعد این که کاردانی معماری رو تو دانشگا ازاد گرفتم تو همون دانشگاه کارشناسی نا پیوسته برق بخونمممم؟![]()
کسی نیست جواب مارو بده؟
فکر نمی کنم برای تغییر رشته در در مقطع کاردانی محدودیتی وجود داشته باشه...
ولی برای اینکه مطمئن بشید این دفترچه رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)