سلام من درایور جدید برای کارت گرافیک nvidia g force 210 نصب کردم میخوام بدونم با نصب این جدیده درایور قبلی رو پاک کنم یا نه؟ اگه پاک نکنم تاثیری در روند بازیهایی که در آـینده نصب میشه داره یا نه.
مرسی
سلام من درایور جدید برای کارت گرافیک nvidia g force 210 نصب کردم میخوام بدونم با نصب این جدیده درایور قبلی رو پاک کنم یا نه؟ اگه پاک نکنم تاثیری در روند بازیهایی که در آـینده نصب میشه داره یا نه.
مرسی
اگر درایور جدید دان کردین میخواین نصب کنید که یکی قبلی با برنامه driversweeper که لینکش پایین هست پاک کنید بعدش یکی که گرفتین نصب کنید نصب درایور جدیدم 10 تا 15 درصد بعضی مواقع تاثیر داره تو اجرا گیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من درایور جدیدکارت گرافیک NVIDIA GeForce GT240 میخوام؟؟
توضیح در مورد کارت گرافیک بدین ممنون میشم
ازسایت پایین مربوط به هر سیستم عاملی بخواین میتونید دان کنید درضمن کارت شما دو مدل یک مدلش ddr 3 یک مدلش ddr 5 که اگر این آخری باشه خوبه
لینک دانلود درایور
مشخصات کارتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقایون خسته نباشید......من چنتا سوال دارم......
از کجا میشه فهمید کارت گرافیک از چه سری هست یا باید از کجا بدونی چه سری رو دانلودش کنی؟
برای کارت گرافیک ان ویدیا جیفورس 6200A باید چه درایوری رو دانلود کنم ؟؟؟ممنون میشم جواب من رو بدید........خیلی فوریه
بابا مگه کسی تو این تاپیک نیست که جواب ما رو بده............تو رو خدا یه منو راهنمایی کنه![]()
ارهمون درایور لینک بالا که گذاشتم استفاده کنید.
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
درایورکارت بسته به نوع سیستم عاملتون ازسایت پایین میتونید دان کنید
آخه اینایی که داده بود رو من قبلا گرفتم ولی رو سیستمم ارور میده.......میخوای ارورش رو بزارم...........حالا باید چیکار کنم؟
درایور جدید نسخه 11.11 ATI کسی دان کرده ببینیم چطوریه ؟
من 11.10 دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)