BFG مدل دیگری از کارت 9800GT با عنوان ThermoIntelligence عرضه کرد.
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
من یکی دوبار نوشته های شما رو خوندم ولی دلیل اینکه باید کنار گذاشته بشه رو نفهمیدم چون این CUDA که همش مزیت بود هیچ اشاره ای به اشکالش نشده خیلی چیزا ممکنه قدیمی باشه ولی قدیمی بودن خیلی وقتها مزیت هست نه اشکال شما اگه لطف کنی و اطلاعاتی در زمینه اینکه CUDA چه اشکالاتی داره و چرا باید کنار گذاشته بشه بذاری ممنون میشم چون هر چیزی رو باید با دلیل و منطق پذیرفت. چون من مدتی هست که GeForce و ATI دچار دودلی هستم وموندم کدوم یک برای کارهای گرافیکی بخصوص گیمینگ مناسب هستند. در مورد اطلاعاتتون هم متشکرم
![]()
![]()
جالبه در دو مدل OC2 و OCX که برای OC2 مارک Level 2 و برای OCX مارک Level 3 زده که قدرت لول 3 یه ذره بیشتر هست اینم که مقایسه در یک نگاه که تونستم آماده کنم برای این کارت ها:
![]()
منبع استفاده از اعداد همون لینکی بود که یاسر جان لطف کردند
Last edited by Spaniuly; 21-01-2009 at 15:32.
مشخصاتی از کارت Geforce 9600GT Green Edition منتشر شد.این کارت بزودی توسط Nvidia معرفی و عرضه میشود.
سلام. ممنون از توجهت. در اولین فرصت یه تحقیق کلی می کنم و نتیجه تحقیق رو اگر مفید بود حتماً در اختیار شما قرار میدم. چون من این متن خبر رو همونطور که گفته بودم از سایت منبع برداشتم و ترجمه کردم.
کارت GTX 285 1GB DDR3 توسط Gigabyte عرضه شد.
کارت گرافیک 295 منتشر شد!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بازی ها به سمت سه بعدی می روند ... دوباره ... اینکه قبلاً ... بهتر شده ... ؟
در یک اتفاق عاری از جذابیت، Nvidia قصد دارد عقیده مرده، بیهوده و تکنولوژی پر هزینه یعنی بازی سه بعدی را دوباره احیا کند. دردسری که قبلاً در IZ3D و نسخه ارتقاء یافته Virtual Boy دیده بودیم که Emagin 3D Visor معرفی شده بود. حالا می توانیم همین محصول را با برندی جدید با نام GeForce 3D تهیه کنیم.
باشه، من در این مورد کمی تند رفتم ولی رک و پوست کنده که این محصول هنوز آماده نشده است. در دنیای استاندارد امروز صنعتی، یک تکنولوژی باید توسط تولید کنندگان تائید شود تا ما بتوانیم به خلق و تولید این تکنولوژی ادامه دهیم. مثال بارز چنین تکنولوژی ای همین تکنولوژی 3 بعدی است که می خواهند برای بازی ها استفاده کنند و این در حالی است که هنوز استانداردی واقع گرایانه برای چگونگی انجام و اجرای محاسبات در دست نیست. حقیقت این است که ما باید کنار بنشینیم و وسیله ای سازگار با این تکنولوژی بسازیم و سپس بازی هایی که برای این تکنولوژی وارد بازار می شوند را تهیه کنیم و یا نشسته و لیست بلند بالایی از مشخصات ارائه کنیم، در این صورت پول خرج کردن راحت می شود و آدم دچار عذاب وجدان نمی شود.
متشکریم ... اما نه تشکری در حال حاضر در کار نیست ... جدا از طرز فکر بنده و سخنانم برای اینکه بیشتر راجع به این تکنولوژی اطلاعات بدست آورید می توانید به سایت Tom’s Hardware از لینک زیر بروید.
منبع: بخش اخبار سایت fpslabs.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نویسنده خبر: Stu Grubbs
روز: 26 ژانویه سال 2009
بهترین سخت افزار های بازی سال 2008 از سوی سایت GameSpot :
در این بخش، از سخت افزار بازی ها که در سال 2008 عرضه شده اند و در واقع نظر عموم را جلب کرده اند انتخاب صورت گرفته است. معیارها برای انتخاب هم تحولی جدید و نو در روند بازی یا بهبود بخشیدن یک سخت افزار به بازی ها بوده است. مثلاً خلق محیطی جدید که بواسطه آن روند یا همان گیم پلی بازی دستخوش تغییر شده است.
دسته ای که در آن سخت افزار بازی ها قرار می گیرند بسیار گسترده و جامع است و از کنسول های بازی گرفته تا کیبورد و مووس جزء این دسته اند. اینجاست که کار برای انتخاب بسیار مشکل می شود. زیرا با به میدان آمدن مثلاً یک کنسول جدید تقریباً یک مووس هیچ گونه شانسی برای برنده شدن ندارد. البته این امر به دلیل کمبود نامزدها برای جوایز نیز می باشد.
از این رو ما مجبور شدیم تا سخت افزارهای بازی سال 2008 را در لیستی گلچین کنیم. نامزدهای امسال ما شامل یک کنسول دستی و قطعات PC بوده اند.
دو تا از محصولاتی که از لیست ما حذف شدند، یکی Nintendo DSi و دیگری Apple iPhone 3G بودند. دلیل حذف Nintendo DSi این بود که این محصول تنها در ژاپن در دسترس بود و ما بسیار مشتاقیم تا با عرضه این کنسول در اروپاو امریکا آن را در مسابقه سال بعد نامزد کنیم. از سویی دیگر Apple iPhone 3G در امریکا عرضه شده است و با اضافه شدن آپدیت 3G نتوانسته است روند بازی هایش را نسبت به iPhone اصلی بهبود بخشد.
برنده از سوی نویسندگان:
ATI Radeon HD 4870
همگان می دانیم که AMD با عرضه ATI Radeon HD 4870 توانست نامی برای خود دست و پا کند و در سویی دیگر Nvidia هم بیکار ننشست و کارت های سری GeForce GTX را عرضه کرد.
اگر بخواهیم رک و پوست کنده صحبت کنیم چند نسلی بود که AMD در مورد رزولوشن های بالا برای بازی های PC کاری به Nvidia نداشت و محصولاتش هم طوری نبودند تا بتوانند کارت های Nvidia را اذیت کنند. عدم وجود رقیب باعث شد تا Nvidia کارت هایش را در زمان عرضه با قیمت های بالا عرضه کند. برای مثال Nvidia، GeForce GTX 280 را با قیمت 649 دلار و GeForce GTX 260 را با قیمت 399 دلار روانه بازار کرد. اما پس از اینکه کارت ATI Radeon HD 4870 با قیمت 299 دلار عرضه شد، Nvidia مجبور شد تا قیمت کارت هایش را کاهش دهد. کارت GeForce GTX 280 با قیمت 499 دلار و کارت GeForce GTX 260 هم با قیمت 299 دلار روانه بازار شدند.
کارت ATI Radeon HD 4870 در تست های ما بیشترین کارائی و کیفیت را داشت و قیمت مناسبش، Nvidia را مجبور به واکنش کرد. ما در طول سال تست های بسیاری برای کارت ATI Radeon HD 4870 انجام دادیم و در آخر هم این کارت برای بازی های خوب PC مانند FarCry 2، Fallout 3 و Crysis Warhead بسیار عالی و بی مشکل عمل کرد.
گفتنی است که کارت ATI Radeon HD 4870 سریعترین و گران ترین کارتی نیست که در سال 2008 عرضه شد. این کارت بهترین عنوان سری ATI Radeon نیست زیرا کارت ATI Radeon HD 4870 X2 هم عرضه شده است. به هر حال، کارت ATI Radeon HD 4870 کار مهمی را در زمینه گرافیک بازی های رایانه ای انجام داد و ما هم آن را مورد نظر داریم.
ما برای کنسول های دستی هم مشتاقیم چنین رقابتی صورت گیرد زیرا هر کمپانی ای که از نظر قیمت و کارائی بتواند رضایت کاربران را جلب کند می تواند پیروز این رقابت باشد.
منبع: سایت Gamespot
این سایت یک بررسی هم از این کارت انجام داده است. برای مشاهده به لینک زیر بروید.
استفاده از RV740برای تولید کارت های Radeon HD 4730و 4750:
در حال حاضر درایور جدید ATI Catalyst نسخه 9.1 عرضه شده است و یک فروم آلمانی از این درایور جزئیاتش را بررسی کرده تا بتواند سرنخی از پروژه های بعدی ATI بدست آورد. این گروه متوجه شده اند که اولین GPU با هسته 40 نانو متری که RV740 نام دارد نه تنها برای یک محصول بلکه برای دو محصول جدید ATI با عنوان های Radeon HD 4730 و Radeon HD 4750 در راه است.
جزئیات دیگر حافظه 128 بیتی DDR5 و پردازنده 640 مگا هرتز است. به نظر می رسد این کارت ها می خواهند یک گرد و خاک حسابی به پا کنند.
منبع: بخش خبر سایت tweaktown.com
نویسنده: Steve Dougherty
تاریخ: سی ام ژانویه سال 2009 میلادی
XFX سری 9400GT Fatal1ty Edittion را برای سری Low عرضه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)