1 سوال از کسایی که آیفون دارن :
آیا با نداشتن گارانتی و نبودن وسایل و مشکلات دیگه ای که تو ایران هست آیا خرید آیفون کار درستیه؟
1 سوال از کسایی که آیفون دارن :
آیا با نداشتن گارانتی و نبودن وسایل و مشکلات دیگه ای که تو ایران هست آیا خرید آیفون کار درستیه؟
100 %
اگه می خوای بخری هیچ شکی بدلت راه نده چون تازه وقتی 2 ، 3 روز باهاش کار کنی می فهمی چه جواهری دستته
سلام
کیفیت صداش توی هدفون و بلندی صداش مخصوصا چطوریاس؟
اخه بخرم یا نخرم؟
کیفیت صداش توی هدفون خودش بجرات میتونم تکه امرن گوشی رو بتونی پیدا کنی بگردشم برسه
سلام من از لپ تاپ APPLE استفاده میکنم.
تنظیمات رو برای WiFi انجام دادم .
آیفون شبکه رو میشناسه ولی من نمی تونم ازش استفاده کنم ( در روی ویندوزی که روی MacBook نصب کردم ).
unable to join
نشون می ده.
وقتی هم که Cancel می کنم دیگه لگوی شبکه از رو گوشی حذف میشه.
-----------------------------
وقتی WiFi رو توی Apple Mac Os X 10.4.5 فعال می کنم گوشی شبکه رو میشناسه و وصل میشه
تنها یک اشکال هست اونم اینکه هر ۱۰ ثانیه ارتباط قطع میشه و باید دوباره شبکه رو از اول Restart کنم
من به وسیله ADSL به اینترنت وصل هستم
راستش من IPHONE آنلاک نکردم
الان هم فقط با ایرانسل کار می کن
لطفا کمک کنید.
Iphone Version 1.1.3
سلام یه سوال دارم
من آیفون ورژن 1.1.2 سه تا برنامه روشنصب کردم حالا instaler دیگه روی صفحه ی اصلی نیست
چه کارش کنم ؟
ممنون
.
کسی نیست که کمک کنه ؟؟؟؟؟
.
دوست عزیز مث اینکه 113 با وای فای مشکل داره...سلام من از لپ تاپ APPLE استفاده میکنم.
تنظیمات رو برای WiFi انجام دادم .
آیفون شبکه رو میشناسه ولی من نمی تونم ازش استفاده کنم ( در روی ویندوزی که روی MacBook نصب کردم ).
unable to join
نشون می ده.
وقتی هم که Cancel می کنم دیگه لگوی شبکه از رو گوشی حذف میشه.
-----------------------------
وقتی WiFi رو توی Apple Mac Os X 10.4.5 فعال می کنم گوشی شبکه رو میشناسه و وصل میشه
تنها یک اشکال هست اونم اینکه هر ۱۰ ثانیه ارتباط قطع میشه و باید دوباره شبکه رو از اول Restart کنم
من به وسیله ADSL به اینترنت وصل هستم
راستش من IPHONE آنلاک نکردم
الان هم فقط با ایرانسل کار می کن
لطفا کمک کنید.
Iphone Version 1.1.3
1.شما موقع کار کردن با وایفای EDGE گوشی رو غیر فعال کن...
برای اینکار میتونی تو تنظیمات EDGE، APN در مسیر Setting/General/Network/EGDE اطلاعات اشتباه وارد کنید
به جای mtnirancell بزنید disable یا هر چیز دیگه ای..
(اگر دیدید باز هم مشکل ایجاد میکنه، سیم کارت رو موقع کار با wifi از گوشی خارج کنید)
2. تو تنظیمات wifi گزینه ask to join رو فعال کنید..
3. باید fix pack هایی که در اینستالر در پوشه tweaks هست رو نصب کنید.. با توجه به ورژن گوشیتون.
برای اینکار ها اگر در اینستالر این پوشه ها رو ندارید، سورسهای زیر رو add کنید:
sleepers.net/iphonerepobeta
modmyifone.com/installer.xml
touchrepo.com/betarepo.xml
راه هایی که شناسایی شده فعلا همین هاست... (حئاقل، راه هایی که من ازشون اطلاع دارم، همین هاست)
یه نکته دیگه اینکه تو یکی از فاروم های خارجی اشاره شده بود که این مشکل در کانکشن های ad-hoc بوجود میاد.. و با اکسس پوینت این مشکل قطع شدن نیست...
تو برخی موارد در 114 هم مشکلات wifi هست...
باید منتظر iliberty+ باشیم که برای ورژن 114 بیاد و این مشکلات رو درست کنه...
اگر احیانا خواستید به 114 آپدیت کنید خیلی ساده ست!
در تاپیک زیر توضیح داده شده:
اگر در آپدیت کردن به مشکل برخوردی بپرس...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
Last edited by rkhatibi; 25-03-2008 at 13:56.
سلام
ممنون از راهنماییتون
من موقع استفاده برای اینکه ببینم از خود WiFi استفاده می کنه سیمکارت رو خارج کردم ولی مشکل همچنان وجود داره
در Installer گوشی هم موارد خیلی زیادی هست که آدم نمی دونه کدومارو نصب کنه
در مورد Tweaks هم اینها وجود دارند
Tweaks (1.1.1) :
1.1.1 safari patch
Edgefix 1.1.1
ipod2
ipod3
kb2
oktoPrep
TIFF Exploit Fix
Tweaks (1.1.2)
AudioAmp
iWorld
Tweaks (1.1.3)
1.1.2-1.1.3 OTB G-Unlock
1.1.3/4 safari patch
iRadio Crashing Fix
Smb Themes Fix
SUID Lib Fix
T-Mobile 1.1.3 TZones
TTR 1.1.3 Fixes
Tweaks (1.1.4)
Youtube Activator 1.1.4
Tweaks
BSD Subsystem 2.0 Termfix
FTI
iAmp
kb
SB
T-Mobile TZones ----
TMobile Carrier Logo
Touch Calender Fix
Weather Icon Fix
من کدوم یک از اینارو باید نصب کنم ؟؟
و یا باید خودم سورس ها رو وارد کنم ؟؟
اگه آپدیت کنم به 1.1.4 این مشکل حل خواهد شد ؟؟
در صورت آپدیت من می تونم از سیمکارت ایرانسل و دولتی (0914) استفاده کنم یا بعد َآپدیت باید آنلاک نیز بکنم ؟؟
وقتی گوشی رو به MacBook وصل میکنم و iTunes ارتباط برقرار میکنه یک دکمه داره بنام آپدیت اگه این دکمه رو بزنم آپدیت خواهد کرد ( کل فایل در حدود 194 مگابایت هست ) ؟؟
ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدین
نـــــــــــه! از این دکمه استفاده نکنید!وقتی گوشی رو به MacBook وصل میکنم و iTunes ارتباط برقرار میکنه یک دکمه داره بنام آپدیت اگه این دکمه رو بزنم آپدیت خواهد کرد ( کل فایل در حدود 194 مگابایت هست ) ؟؟
دوست عزیز متاسفانه آیفون بنده فعلا ال سی دی نداره.. نمیتونم این چیزایی که به شما میگم رو خودم تست کنم..
اینها راه هایی بودن که برخورد کرده بودم..
اون سورس هایی که گفتم رو وارد کردید؟
برای وارد کردن سورس باید تو ایستالر برید قسمت سورس ها و edit رو بزنید.. سپس add رو بزنید و وارد کنید سورستون رو..
به هر حال...اگر همچنان این مشکل وجود داره احتمالا از همون مورده که گفتم کانکشن ad hoc ه و....
راهی که فعلا به نظر من میرسه اینه که شما آپدیت کنید به 114 تا بعدش اگر همچنان مشکل باقی بود، ببینیم چه فکری میشه کرد واسش... اصلا راهی هست یا نه..
و اما در مورد آپدیت...
ببینید ما چون از آیفون آنلاک شده استفاده میکنیم نباید از دکمه update برای آپدیت کردن استفاده کنیم!
دقیقا روندی که ما باید طی کنیم اینه که انگاری میخوایم روی پی سی دوباره ویندوز بریزیم.. منتها با ورژن بالاتر نسبت به قبلی...
در آیفون برای آپدیت، از restore استفاده میشه...
که بعد از اون باید گوشی آنلاک بشه! که با نرم افزارهایی که الان اومدن کار بسیار ساده ای هست..
ابتدا آیفونتون رو به کامپیوتر وصل کنید تا iTunes یه بک آپ از اطلاعات توش بگیره...
مراحل بعدی که باید طی کنید در تاپیک زیر گفته شده:
فقط توجه داشته باشید که به جای iplus 1.2 از iplus 2.0 استفاده کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود iplus 2.0 هم در صفحه دوم تایپی که آدرسش رو دادم هست... به جای 1.2، iplus 2.0 رو دانلود کنید...
(در دستورات dos که گفته شده،هر کجا تایپ شده "iplus1.2" شما باید تایپ کنید "iplus 2.0")
اگر به مشکل برخورد کردید در همون تاپیک سوالتون رو بپرسید..
موفق باشید![]()
Last edited by rkhatibi; 25-03-2008 at 19:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)