مطمئن هستید گرافیک xfx5770 الان160 تومن
من آبان ماه قیمت کردم 209 البته الان هم فکر نکنم دیگه 160 بشه![]()
مطمئن هستید گرافیک xfx5770 الان160 تومن
من آبان ماه قیمت کردم 209 البته الان هم فکر نکنم دیگه 160 بشه![]()
تفاوت بین PCI Express Series با HDMI Series چیه؟زمان ما از این چیزا نبود.کمک
من امروز بعد از 5 سال میخواستم سیستم بخرم .
![]()
سلام دوستان
من قصد عوض کردن کارت گرافیکمو دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
کارت گرافیکم در حال حاظر Nvidia Geforce 9500 GT 1GB
سیستمم :
MotherBoard KPL/1600
Pentium(R) Dual-core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.60GHz
Ram 2.00GB
یه کارت گرافیک قوی تر از اینی که دارم میخوام که به سیستمم بخوره!
نظرتون چیه؟
به نظر من که سیستمتون رو ارتقا بدید بعد یه کارت جدید ببندید.بعدش بودجه رو بگید تا کامل راهنمایی کنیم.
اگه این باشه فکر کنم مدل 4670 یک گیگ ای تی ای.
آخه پاورتم باید عوض کنی اونم حتما ضعیفه خب
بچه ها من gtx 460 دارم چرا تو اسیسین کریید 2 افت فریم داره یه ذره؟با آخرین جرئیات و بالاترین حد تنظیمات البته
میگم درایور جدیدو نصب کنم حل میشه؟
آخه نامردا نمیذارن دان کنیم که
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
شما همون اولی رو (پی سی ای) رو بررسی کن چون جاییه که تو مادربورده و کارت گرافیک میره وصل میشه اونجاتفاوت بین PCI Express Series با HDMI Series چیه؟ زمان ما از این چیزا نبود.کمکمن امروز بعد از 5 سال میخواستم سیستم بخرم
درایورتو اپدیت کنی احتمالا درست میشه از سایت زیر میتونی دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شما یه سیستم کامل و قوی تر از مال من با قیمت پیشنهاد کن نگران بودجش نباش جور میکنمفقط میخوام وقتی بازی های سنگین رو اجرا میکنم بهترین کیفیت رو داشته باشه و لگ هم نزنه!
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
راستی من 2 سری سیستم ارتقا دادم و پاورمو عوض نکردم! فکر کنم بار سوم بره رو هوا! پاور چی خوبه؟
سری PCI Express دارای خروجی DVI ه که مال نسل قبل محسوب میشه اما در نسل فعلی کارت های HD دارن میان که دارای خروجی HDMI هستن و شما میتونید از اونها استفاده کنید
خیلی ساده و مختصر بخوام تفاوتشون رو بگم و شما راحت بگیرید جریان چیه اینطور باید بگم که :
با کابل HDMI صدا و تصویر فشرده نمیشه و عملیاتی برای این کار هارو روش انجام نمیشه و اطلاعات قلمبه و کامل و دست نخورده انتقال پیدا می کنن اینطوری از اون ور که شما تصاویر رو دریافت می کنید بدون هیچ گونه دستکاری و افت و تاثیر عملیاته و در نهایت تصویر واقعی با کیفیت بسیار بالا رو شاهد خواهید بود
درجه بالای DVI با نام High Quality شناخته میشه اما در آخرین نسخه درایورهای AMD و NVidia درجه کیفیت HDMI با True Quality شناخته میشه
شما همین صفحه اصلی P30world رو با کیفیت True نگاه کنید فکر کنم یه 5 دقیقه ای ماتتون ببره
مو فق باشید
سلام :
من میخوام لپ تاپ asus a42ja رو بخرم و امکاناتش هم اینها هستن:
CPU: core i7 740QM
RAM: 4 GB
VGA: 2 GB VRAM ATI Mobility™ Radeon® HD 5730
من بیشتر استفاده ای که می خوام ازش بکنم بازیه ، میخواستم بدونم که با این کارت گرافیک میشه بازی های سنگین رو با بالاترین کیفیتش اجرا کرد ؟ مثلا بازی کرایسیس 2 و assasincreed2 . من اگه اینو بخرم فعلا تا دو سه سالی نمیتونم عوضش کنم.
با تشکر.
پس چرا هیچ کس جوابی نمیده ؟ اگه این مطلبو جای مناسبی مطرح نکردم بگید کجا باید بپرسم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)