سلام
با تشکر از دوستان
- آخرین قیمت 8800gt که امروز از بازار پایتخت گرفتم.
bgf oc 335
xpertvision 310
سلام
با تشکر از دوستان
bgf oc 335
xpertvision 310
سلام
با تشکر از دوستان
bgf oc 335
xpertvision 310
evega 320
gainward 288
- بابت پست ها عذر میخوام. فکر کنم اشکال از خط اینترنتم بود. ولی نتونستم پاکشون کنم.
- راستی یکی از فروشنده ها تو بازار پایتخت گفت gainward اسباب بازی! منم گفتم اتفاقا چون اسباب - بازیه میخوام بخرم دیگه!!
Last edited by namak56; 28-01-2008 at 15:47.
سلام
- به نظر شما مادربورد p5k خوبه؟
- با قیمت 150 تا 170 چه مادربوردی بگیرم به نظر شما؟
من چند تا صفحه آخر این تاپیک خوندم و به این نتیجه رسیدم که کارت گرافیک gainward 8800GT بخرم !
چون میخوام کلا یه سیستم جدید بگیرم ! خواستم لطف کنید بفرمایید چه mainboard & ram و ... باید بگیرم که با این کارت مچ باشه و با اجرای بازیها خصوصا crysis مشکلی نداشته باشم !
مثلا کدوم یکی از مدل های مینبورد asus مناسب تره و ...
8800gt gainward هیچ مشکلی نداره . قیمتشم عالیه توصیه میشه
.........
کسانی که میخوان سیستم بخرن تو این قسمت تایپیک بزنن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک تاپیک در بخش اطلاع رسانی و مشورت قیمت بزنید...چون میخوام کلا یه سیستم جدید بگیرم ! خواستم لطف کنید بفرمایید چه mainboard & ram و ... باید بگیرم که با این کارت مچ باشه و با اجرای بازیها خصوصا crysis مشکلی نداشته باشم !
مثلا کدوم یکی از مدل های مینبورد asus مناسب تره و ...
من هم موافق کاملا موافق هستم .8800gt gainward هیچ مشکلی نداره . قیمتشم عالیه توصیه میشه
چرا کسی در مورد gigabyteحرفی نمیزنه مدل GIGABYTE GV-NX88T512HP با مشخصات زیر:
Chipset Manufacturer: NVIDIA
Core clock: 700MHz
DirectX: DirectX 10
DVI: 2
Model #: GV-NX88T512HP
Item #: N82E16814125081
توی سایت neweggکه یکی از سایتهای معتبر فروش سخت افزار هست از برند inno3d که شما خیلی تعریفش می کنید هیچ چیزی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب شاید تموم کرده!دلیل نمیشه برند خوبی نباشه...تو سری 8 این برند عالی عمل کرده ... و اکثر سایتهای ارایه دهنده benchmark و بررسی کننده همین 8800GT این برند رو مورد بررسی و تحلیل قرار داند و امتیازهای بالایی گرفته!گیگا هم خوب از نظر شکل شمایل برند مرجع هست و مشخصاتشم که خودت نوشتی؟!
خوب به نظرم گيگا با اين قيمت نمي صرفه....چرا کسی در مورد gigabyteحرفی نمیزنه مدل GIGABYTE GV-NX88T512HP با مشخصات زیر:
Chipset Manufacturer: NVIDIA
Core clock: 700MHz
DirectX: DirectX 10
DVI: 2
Model #: GV-NX88T512HP
Item #: N82E16814125081
کد:
توی سایت neweggکه یکی از سایتهای معتبر فروش سخت افزار هست از برند inno3d که شما خیلی تعریفش می کنید هیچ چیزی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شما توي سايت GURU3D.COM بريد يك چيزاي نوشته و چندتا بنچ مارك ازش گرفته كه خوب جواب داده و با كارت هاي گرون قيمت قابل رقابت هسته......پس نصبت به قيمتش خيلي مي صرفه ..... OK .....و البته اوور خور خوبي هم هسته......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)