دوست عزیز میشه با جزئیات دقیق بگی (128 5 گیگ) چقدر برات آب خورد ؟ هزینه ماهیانه و راه اندازی و مودم ....
من از اندیشه دارم خوبه راضیم ، ولی پارس آنلاین یه چیز دیگست!
مرسی.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز میشه با جزئیات دقیق بگی (128 5 گیگ) چقدر برات آب خورد ؟ هزینه ماهیانه و راه اندازی و مودم ....
مرسی.![]()
Last edited by sa2n; 25-01-2009 at 02:56.
سلام داداش...والا مودمش 61 تومان شد،هزینه ی نصب 20 تومان(اصلا راه نداره،بلد باشی نباشی پول رو میگیرن به زور هم میان خودشون نصب میکنن)و هزینه ی ماهیانه هم 24600 هست...من که خیلی خیلی راضی هستم...معمولا سرعته دان رو 25.9 هست...آره به نظره من هم پارس آنلاین یه چیز دیگست...2تا 6 صبح هم که از ترافیکت کم نمیشه(من که هر وقت دان حجم بالا داشتم تو این 4 ساعت شروع به دان کردم)...در ضمن 3 روزه هم اومدن واسم نصب کردن!!!!!!!!!دوست عزیز میشه با جزئیات دقیق بگی (128 5 گیگ) چقدر برات آب خورد ؟ هزینه ماهیانه و راه اندازی و مودم ....
مرسی.![]()
موفق باشی
آره، سرعت من از 17 به 20 رسیده!
سلام...من قبلا رو نمیدونم اما از وقتی که وصل شدم در طوله روز رویه 25.9 یا 26 رو نوسانه گاهی واسه چند ثانیه رو 27 و 28 هم میره...البته دیشب(امروز صبحدوستان در این چند روزه سرعت پارس آنلاین افزایش چشمگیری داشته
میخواتسم بدونم برای شما چگونه است)ساعتای 2 تا 4 که داشتم دان میکردم...گاهی تا 30 هم میرفت!!!!اما پایدار نبود و دوباره رو 25.9 برمی گشت.البته اینها همش طویه فایرفاکس هست...تویه ie کمتره(من ie 6 رو دارم)
پس گویا مثل سال پیش سرعت هاش رو در این فصل افزایش داده
خب سرعت دانلود 128 در هفته های پیش در حد 12 تا 14 بود
اما همانند سال پیش که با افزایش چشمگیر سرعت مواجه هستیم سرعت در این ایام معمولا 20 تا 25 هستش
البته این برای آنهایی که اکانت نامحدود دارند عالیه ولی شما که محدودیت دارید مواظب باشید و خوب تنظیم کنید
( یه بار حواستون نباشه دیدی 5 گیگ محدودیت سریع تموم میشه )
به همین خاطر دانلود ها رو بذارید برای شب تا صبح
آره دوسته من...منم هر از چندگاهی میرم تو سایت و ترافیک مصرفیم رو نگاه میکنم...از همین الان حساب کردم روز ی 170mb میتونم مصرف کنم(البته مقداریش با گشتو گذار میپرهالبته این برای آنهایی که اکانت نامحدود دارند عالیه ولی شما که محدودیت دارید مواظب باشید و خوب تنظیم کنید
( یه بار حواستون نباشه دیدی 5 گیگ محدودیت سریع تموم میشه )
به همین خاطر دانلود ها رو بذارید برای شب تا صبح)باقیمانده ی هر روز رو هم یادداشت میکنم که آخره هفته یه دانلودی بزنیم تو رگ...البته همون طور که شما گفتین بهترین کار همون 2 تا 6 صبح هست.
سلام به همه
آقا من یه سوال دارم شرمنده من هر وقت می یام همش مشکل دارم
این پارس انلاین برای مودماش پسورد می زاره؟؟؟ کسی می دونه چیه ؟؟؟ خودشون که می کن نه ولی من شنیدم می زاره حالا اگه می زاره کسی می دونه چیه برای کانفیگ نمی گما برای دسترسی به اون مثلا تو شبکه لوکال اگه بخوای از یه کامپیوتر به یکی دیگه که از مودم پارس استفاده می کنه دسترسی داشته باشی یوزر و پسورد می خواد ممنون می شم اگه کسی چیزی می دونه به من بگه
با تشکر از شما SatSat
منم دیشب یه فایل گذاشتم برا دانلود، الان که بیدار شدم باورم نمیشد که تو 4 ساعت، 400 مگابایتش دانلود شد! یعنی نصفش.
سرعت رو که نگاه کردم، دیدم اکثرا روی 25 بود!
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه 2 یا 3 هفته ای است ک ه با مشکل افت پینگ روبه رو شدم اگه امکانش هست یه راهنمایی کوچیک به بنده بکنید تا مشکلم حل شه
من تقریبا تمام صفحه های این تاپیک رو خوندم و خیلی از سوالاتی رو که میخواستم الان بپرسم جوابش رو گرفتم
من یه سرویس 128k حدوده 3 ماه میشد داشتم.و در این 3 ماه بیشتر اوقات در بازی آنلاین به خصوص (cod4) با پینگ سبز هم رو به رو میشدم و خیلی کم پیش میومد پینگم قرمز باشه و در 2 هفته گذشته افت شدید پینگ رو مشاهده کردم که حتی قرمز هم به زور میشد. و همیشه قطع و وصل میشد.و در این 2 .3 روز پیش کانکشن رو به 256k ارتقاع دادم و شاهد تغییر جزئی شدم یعنی اینکه بعضی وقت ها پینک من زرد میشه و اکثر اوقات قرمز هست.
و حالا وقتی یک تست پینک در سایت speedtest.net میگیرم این ها رو میبینم که واقعا خنده دار هست
NEWYORK
LONDON
این هم برای خنده بیشتر که واقعا ضایع هست
BAKU
حالا سوالات :
1:آیا مشکل از سرور هست؟؟ که خودم هم همین احتمال رو میدم
2:آیا مودم مشکل داره؟
3:شرکتی که ازش سرویس میگیرم رو رو عوض کنم ؟؟یا نه برم با هاشون با مهربانی صحبت کنم بگیم این چه اوضاعیه؟؟
4:اگه برم جایی دیگه سرویس بگیرم به غیر از پارس آنلاین کوفتی. پینگم خوب میشه؟؟
امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم
در ضمن من خیلی خیلی کم با pc کار میکنم و اغلب با x360 ,ps3 وwii آنلاین بازی میکنم واسه همینه که سرعت پینگ خیلی برام اهمیت داره
با تشکر![]()
Last edited by mahdeedj; 29-01-2009 at 21:34.
دوست عزیز شما ابتدا با تهران تماس بگیرید تا نویز خط شما رو چک کنند
اگه نویز خط شما 20 به بالا باشه که مشکلی بابت خط ندارید ولی اگه از 20 به پایین باشه یعنی در خط شما مشکلی پیش اومده
که باید با 117 تماس بگیرید تا مخابرات بیاد موضوع رو رسیدگی کنه
اما اگه مشکل از نویز خط شما نباشه ، باید موضوع رو با پارس وی در میان بگذارید
البته احتمال اینکه مشکل سرور داشته باشید هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)