تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 416 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

باورت می شه امد جان من هرروز اینجا رو می بینم بابا تاپیک های دیگه هم دسته کمی ندارند من خودم توی کلوپ کا800 هستم دیگه خیلی دیر به دیر میان اما خوب یکی از تاپیک ها مهم هر کی بحث انحراف هم بده کاری ندارند من وندم چرا با نارتو و تاپیکشمشکل دارندالا من منتظرم این 55 هم بیاد خسته شدم اقا بد دردی انتظار خییل بد دردی
    ولی اره توی مانگا داره به قسمت های جالب می رسه حالا موندیم توبی / مادارا چی کار می خواد بکنه با ساسوکه جون
    کسی با ناروتو مشکل نداره. این کاکاشی به ناروتو چی می خواد درس بده تو قسمت های بعدی؟؟؟؟
    ویرایش:
    بچه ها کسی اگر احیانا اهنگ های تو ناروتو رو خواست بگه براش بزارم دانلود کنه.(البته احتمالا شما ها زودتر از من پیدا کردید ولی خوب...)
    Last edited by zed2; 14-04-2008 at 21:38.

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

کسی با ناروتو مشکل نداره. این کاکاشی به ناروتو چی می خواد درس بده تو قسمت های بعدی؟؟؟؟
    ویرایش:
    بچه ها کسی اگر احیانا اهنگ های تو ناروتو رو خواست بگه براش بزارم دانلود کنه.(البته احتمالا شما ها زودتر از من پیدا کردید ولی خوب...)
    قراره به کمک کاپیتان یاماتو یه چند تا تکنیک یادش بدن اما بنظر من بازم زیاد موثر نیستش
    اگه لینک مستقیم باشه خیلی بهتر می شه برای دانلود اهنگ های ناروتو من دنبال لینک مستقیمم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قراره به کمک کاپیتان یاماتو یه چند تا تکنیک یادش بدن اما بنظر من بازم زیاد موثر نیستش
    اگه لینک مستقیم باشه خیلی بهتر می شه برای دانلود اهنگ های ناروتو من دنبال لینک مستقیمم
    تشکر که گفتی
    لینک اصلی که من از سایت گرفقتم نیمه مستقیم است هر چند ساعت عوض میشه می خوای بدم
    اگر نه
    من بیشتر اهنگ های قسمت اول را دارم حجم هر کدومشون زیر 12 مگ است من هر کاری کردم فقط تو رپید تونستم شما هم اگر می خوای از:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    استفاده کن بهت لینک مستقیم میده اگر نمی تونی بهم سایت اپلود معرفی کن چک کنم اگر کامل گذاشت برات انجا می زار.م
    Last edited by zed2; 15-04-2008 at 22:13.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

تشکر که گفتی
    لینک اصلی که من از سایت گرفقتم نیمه مستقیم است هر چند ساعت عوض میشه می خوای بدم
    اگر نه
    من بیشتر اهنگ های قسمت اول را دارم حجم هر کدومشون زیر 12 مگ است من هر کاری کردم فقط تو رپید تونستم شما هم اگر می خوای از:
    کد:
    استفاده کن بهت لینک مستقیم میده اگر نمی تونی بهم سایت اپلود معرفی کن چک کنم اگر کامل گذاشت برات انجا می زار.م
    برو سایت زیر 100 مگ می ده اینجا اپلود کن لینک مستقیم می ده تازه می تونی توی این با Ftp اپلود کنی

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این سایت احتیاج به ثبت نام داره. نمیشه یک سایت بدی که احتیاج به ثبت نام نداشته باشد؟

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقای zed2 منم این سایت رو سراغ دارم که باید ثبت نام کنید.ولی حتی از ثبت نام کردن تو پی سی هم راحت تره.5 گیگ فضا با لینک مستقیم:

کد:
    دوستان 55 امروز میاد؟

من مانگا 97 رو خوندم.اینطور که فهمیدم مادارا همون توبی هست و شاید برای این ساسوکه رو گرفته چون می خواد چیزی که ایتاچی قبل از مرگش به ساسوکه گفته رو بدونه.حتما چیز مهمی باید باشه.(البته این نظر من هست.)

دوستان تاپیک خیلی خلوت شده.کم کم دارین از بحث خارج میشین.

هیچکس نظری برای بهتر شدن این تاپیک نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

دوستان کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

آقای zed2 منم این سایت رو سراغ دارم که باید ثبت نام کنید.ولی حتی از ثبت نام کردن تو پی سی هم راحت تره.5 گیگ فضا با لینک مستقیم:

کد:
    دوستان 55 امروز میاد؟

من مانگا 97 رو خوندم.اینطور که فهمیدم مادارا همون توبی هست و شاید برای این ساسوکه رو گرفته چون می خواد چیزی که ایتاچی قبل از مرگش به ساسوکه گفته رو بدونه.حتما چیز مهمی باید باشه.(البته این نظر من هست.)

دوستان کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا من اینجام حالا حامد جان زیادگیر نده نزدیک امتحانا همه می رن زیاد خودتو اذیت نکن 55 هم فردا مییاد البته من از اون سایتی که می گیرم فردا می ده مانگا رو هم شنبه می ده خدا کنه فردا صبح زود که میام 55 ببینم و دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

اه این قسمت 55 از من میشنوید نگیرید زیاد چیز مهمی نداره همنش حرف ولی 56 که هفته بعد مییاد خوبه والا 1 ساعت منتظر دانلود این 55 بودم منصرف شدم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کد:
    دوستان 55 امروز میاد؟

دوستان کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اقا من از این به بعد خلاصه هر قسمت را می زارم و اتفاقات جالبش. اشکال نداره؟

در ان سایت که معرفی کردید عضو شدم(حجمش خوب بود برای چند بخش دیگر هم میشه استفاده کرد)
    دیگه اینکه صبر مارو کشت

بابا من اینجام حالا حامد جان زیادگیر نده نزدیک امتحانا همه می رن زیاد خودتو اذیت نکن 55 هم فردا مییاد البته من از اون سایتی که می گیرم فردا می ده مانگا رو هم شنبه می ده خدا کنه فردا صبح زود که میام 55 ببینم و دانلود کنم
    اه این قسمت 55 از من میشنوید نگیرید زیاد چیز مهمی نداره همنش حرف ولی 56 که هفته بعد مییاد خوبه والا 1 ساعت منتظر دانلود این 55 بودم منصرف شدم
    کی این 55 میاد کشتن مارو.
    مااااااااااااااا

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این سایت که دادی اپلود منیجر داره بدرد من خیلی می خوره.
    اولیش را بعد 1 ساعت اپ کردم از پوشه Naruto OST که تو اینترنت بود
    کد:

ویرایش: لینک را درست کردم
    قسمت 55 هم امد

خلاصه اش کاکاشی همانطور که بچه ها گفتن به ناروتو می خواد اموزش بده .که اولین چیزی که می گه در مورد 5 تا المنت اصلی را میگه که و یاماتو هم یک مثال براش میزنه بعد کاکاشی هم میگه قدرت کپی واقعی اینکه می تونه کاری را که انجام داده به شخص واقعی منتقل کند و اینجوری میشه بجای مدت زمان زیاد با کپی ها ان کار را انجام داد.
    از اتفاق های بامزه اش هم اولش است که موقعی که کاکاشی با هوکاگه 5 ام داره صحبت می کنه ناروتو تو خواب که رویا می دید همش حرف می زنه اخرش ساکورا عصبانی میشه میره بالا سرش فریاد میزنه ناروتو از وحشت بیدار میشه و موقعی که تو خواب و بیداری است به ساکورا میگه زشت .ساکورا را هم عصبانی میشه یک حال اساسی از نارتو میگیره.تو اموزس هم وسطاش کپی کاکاشی با کپی ناروتو میرن سنگ کاغذ قیچی بازی می کنند.
    راستی تو نسخه من ان بخش اخر که 2 3 دقیقه بیشتر نبود نداره.حذف کردن؟یا مال من نداشت؟

دومی
    کد:
    سومی
    کد:
    چهارمی
    کد:
    بچه ها شماها کجایین؟؟؟
    Last edited by zed2; 19-04-2008 at 21:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •