کسی نمیدونه چه گونه من L1 را تبدیل به Space کنم واقعا کارم گیره
کسی نمیدونه چه گونه من L1 را تبدیل به Space کنم واقعا کارم گیره
با winrar بازکن.اگه نداری دانلودش کن
تمامه حرفام چرند بود چون ماله خودمم دوباره دیشب خراب شد
فکر نکنم از کرک باشه احتمالا ماله یک چیز دیگس!
امین جان شما که مدیری یک دستی به این تاپیک بکش.سم فیشر عمرا بیاد اینورا شما لطف کن ارسالای اضافی رو یا بکن تو یک ارسال یا اصلا حذف کن.الان اومدم 5 صفحه رو خوندم دیدم توش 3 تا ارسال بدرد بخور هم نیست.
البته بعضیا سوال میکنن و جواب نمیگیرن برا همین هی تکرا میکننبابا اگه بلد باشیم جواب میدیم
نمیشه.من هر کاری کردم نشد.به همون q عادت میکنی![]()
ببخشید منظورتون از مشکل سیو چیه؟
راستی فکر کنم این شمارش اصلا خرید نداره
اینجا کسی نیست که بازییو از مشهد گرفته باشه اخه مردم هر جا میرم میگن این اصلش نیست صبر کن چیکار کنم
بچه ها بازیش خیلی قشنگ هستش
راستی امین جان مال شما هم پس خراب شد؟؟
حالا تکلیف چیه
من که 6 تا دی وی دی مختلف کرفتم چی؟
کلی ضرر کردم که
منظور از مشکل سیو
اینه که وقتی تو ادیت یه بازیکن با عکس واقعی درست میکنی و اسمشو عوض میکنی و بعد سیو میکنی
وقتی از کل بازی میایی بیرون دوباره که بری تو بازی بری تو ادیت و لود کنی اسمی که عوض کردی هستش ولی عکس واقعیی رو که ادیت کرده بودی از بین رفته و فقط یه چهره ی تمام سیاه نمایش داده میشه
ولی من رفتم تو قسمت سیوها دیدم که نمام او چهرهها اونجا ذخیره شده ولی نمیدونم چرا اونارو لود نمیکنه
منم بالاخره بازی کردم ولی اره راستی چرا نمیشه چره با عکس ساخت پاک میشه
رستی کسی جواب سوال مارو نمیدونه
اینم اضافه کن:
تمام جوایزت تو گالری سیو نمیشه.حتی گاهی اوقات تنظیماتت تو ستینگ هم پاک میشه!فقط سیوهاتون تو کاپها میمونه درست!
شایدم از سیستمم هست.همون جریان گرافیک!گرافیکت چیه؟تو لیسته کونامی بود یا نه؟
8500 نبود چون.یعنی خیلی از گرافیکا نبودن شاید همونا فقط این مشکل رو دارن.(لیست گرافیکایی که بازیو ساپورت میکنن تو همین تاپیک هست لطفا سرچ کن و باز نگو میشه لیستو بزاری)
علی07 سوالت چی بود؟خوب من از مشهد خریدم اوضامو نمیبنی؟باز 5 دقیقه دیگه بیا همونو تکرار کن.تازه اگه سواله دیگه هم کرده باشی بدون یا کسی که بلده هنوز ندیده یا اصلا کسی بلد نیست.صبر کن دیگه
از کجا میشه بگی ما که خیلی دنبالشیم
مجلات مختلف به اين بازي نمره هايي مثل 9.2 و 92% دادن اونوقت شما ميگيد كونامي مياد از فيفا كه نمره ي پايينتري گرفته تقليد مي كنه واقعا خنده داره
در ضمن مي خواستم بدونم بازي رو اين سيستم در حالت نرمال اجرا ميشه اخه ميخوام سيستمو ارتقا بدم:
گرافيك : 256mb-geforce 7100
ram 1gb
cpu 2.4
من كم كم دارم مشكوك ميشم اخه كنترل ها مال xbox مي باشد و سبك بازي هم با دمو كه فقط براي pc منتشر شده بود فرق داره فكر كنم نسخه ي اصلي pc نباشه چون بعيده توي مدت كوتاه كل سبك باز رو تغيير بدن
منم دارم همينو ميگم ميشه لينكه اون مجلات رو بدي.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)