تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 97 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بعدشم من هرچی به بازیکن های مختلف پیشنهاد میدم قبول نمیکنه و یه پیغام میده . منظورم اینه که من حتی نمیتونم مبلغ پیشنهادی خودم رو بدم.[/quote]
    علاوه بر چیزایی که keshish گفت ممکنه:
    1-cash تیمت کم باشه که با روش خریدن place و تقدیم کردن پول به باشگاه حل میشه.
    2-اگه تیمو نخریده باشی ممکنه transfer تیمت کم باشه که اگه تیمو بخری حل میشه.
    3-ممکنه بازیکنی که میخای تازه به باشگاهش رفته باشه و قصد تعویض باشگاه نداره (راه حل جز صبر کردن نداره)
    4-ممکنه باشگاهی که میخای ازش بازیکن بخری بهت بازیکن نده (به علت رقابت یا دشمنی با تیمت)
    اگه پیامی رو که بهت میگه بنویسی راهت تر حل می شه.
    Last edited by kaka.ronaldo; 31-05-2008 at 12:17.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ایول دمت گرم کمک بزرگی بود یه سوال دیگه چطوری میشه یه باشگاه ایرانی رو تحت پوشش قرار داد چون گزینه coproshion خاموشه
    این گزینه را بی خیال شو واسه من هم کار نمی کنه نمی دونم سازنده این را واسه چی ساخته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

پسر معتاد شدیم رفت.همش تقصیر شما رفیقها هست.الآن هم که تو اداره دارم سیستم طراحی می کنم برای بعد از ظهر.
    تیممو که نتونستم از لیگ یک انگلیس بیارم لیگ برتر،البته تو جام حذفی دوم شدم.تو جام ملتها هم با تیم انگلیس یه برد دارم یه مساوی.سیستم تیم باشگاهی و ملی من 3-3-4 هست.البته از وقتی با این سیستم بازی می کنم تو لیگ دسته یک خیلی نتایج خوبی بدست آوردم.با این formation جون میده مقابل تیمی بازی کنی که سیستمش 2-5-3 هست.پشت پیستونهاش خالی می مونه میشه عین اتوبان.البته باید بازیکنای با نفسی رو بذاری گوشه ها.
    راستی یه سوال fifa manager 2009 کی میاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پسر معتاد شدیم رفت.همش تقصیر شما رفیقها هست.الآن هم که تو اداره دارم سیستم طراحی می کنم برای بعد از ظهر.
    تیممو که نتونستم از لیگ یک انگلیس بیارم لیگ برتر،البته تو جام حذفی دوم شدم.تو جام ملتها هم با تیم انگلیس یه برد دارم یه مساوی.سیستم تیم باشگاهی و ملی من 3-3-4 هست.البته از وقتی با این سیستم بازی می کنم تو لیگ دسته یک خیلی نتایج خوبی بدست آوردم.با این formation جون میده مقابل تیمی بازی کنی که سیستمش 2-5-3 هست.پشت پیستونهاش خالی می مونه میشه عین اتوبان.البته باید بازیکنای با نفسی رو بذاری گوشه ها.
    راستی یه سوال fifa manager 2009 کی میاد؟

خیلی خوب پیشرفت کردی.
    معلوم نیست کی میاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

از تجربه شما استفاده می کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

12

از تجربه شما استفاده می کنم.

انجام وظیفه است دوست عزیز.

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

خوب اینم عکسا.
    10 عکس اول برای ورود به بازی.از این به بعد هر کی بخواد همینو میدیم بهش
    البته کاملا در سطح آماتور هست و به کار حرفه ایا نمیاد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکسای 11 و 12 هم قبلا بچه ها براشون توضیح داده بودن.منم با ذکر اسمشون توضیحات رو در 2 تا فایل تکست گذاشتم.
    بعضی چیزای تابلو هم نزاشتم و یا تنظیمات مخصوص لیگها(بخش قرعه کشی جام حذفی و تیم رزرو و اینا...)
    کسی رمز فایل Amoozesh.rar رو داره بی زحمت بزاره

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

خودم دارم
    جلل خالق نه پخ میشه زد نه میشه اسمو نوشت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lords.com
    فاصله وسط رو بردار
    فک کنم اینه
    Last edited by Amin Asterix; 01-06-2008 at 11:56.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام
    من مربی تمرین یا دیگر مربی ها رو نمی تونم استخدام کنم البته الان حدود 45 مربی دارم ولی بعضی مربی ها رو ندارم این مربی ها هم 32 تاش برای کمپ جوانان هستش.
    یکی از دوستان گفت باید باشگاهت رو ارتقا بدی من الان بعد از مدتی رفتم توی extand یا توی همین مایه ها هر چی رو ارتقا می دادم یا میساختم ok رو که میزنم بازی یکدفعه dont send میده واز بازی میندازه بیرون چکار کنم من میخوام trining group رو با 3 مربی اداره کنم لطفا بگید چکار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    من مربی تمرین یا دیگر مربی ها رو نمی تونم استخدام کنم البته الان حدود 45 مربی دارم ولی بعضی مربی ها رو ندارم این مربی ها هم 32 تاش برای کمپ جوانان هستش.
    یکی از دوستان گفت باید باشگاهت رو ارتقا بدی من الان بعد از مدتی رفتم توی extand یا توی همین مایه ها هر چی رو ارتقا می دادم یا میساختم ok رو که میزنم بازی یکدفعه dont send میده واز بازی میندازه بیرون چکار کنم من میخوام trining group رو با 3 مربی اداره کنم لطفا بگید چکار کنم؟
    ببین رفیق saveهات زیاد نشدن؟وضع پولیت که خوبه برای ارتقاء؟گفتم شاید پول نداری ارور میده؟من چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •