مرسی اینها رو میدونم
ویندوزم ایکس ÷ی سرویس ÷ک 3 هست میخوام حالا فرمت کنم درلیو سی و دی رو چی کار کنم یه بار دیگه میشه بگی
برای جواب سوال دومم هم ممنون چک میکنم ببینم چی شده شاید نیازی به نصب مجدد نشد ممنونم
مرسی اینها رو میدونم
ویندوزم ایکس ÷ی سرویس ÷ک 3 هست میخوام حالا فرمت کنم درلیو سی و دی رو چی کار کنم یه بار دیگه میشه بگی
برای جواب سوال دومم هم ممنون چک میکنم ببینم چی شده شاید نیازی به نصب مجدد نشد ممنونم
با سلام
نمیدونم سوال رو میبایست اینجا مطرح کنم یا جای دیگه ولی بهتر از اینجا پیدا نکردم. من با مشکل پخش صدا در Dvd هایی که به صورت کلکسیون هستند اونم با ویندوز میدیا پلیر 11 رو به رو شده ام. لطفا من رو راهنمایی کنید. ایا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم.
این ویندوز قانونی نیستبعضی وقتی نصب میشه بعد از مدتی پیغام geniue (اگر اشتباه نکنم) میاد
این دسته ممکنه با کی گان و یا کرک و ..... این سریالها را بدست بیارناون سری ویندوز ها که سریال میخواد و سریالش روی سی دی یا همراهش موجود هست
حالا برا جی میخوای بدونی
با سلام . موقع نصب یه برنامه قبل از شروع آن پیغام معروف Don't send رو میده که تو تایتلش نوشته شده : " msiexec " و دیگه نصب ادامه پیدا نمی کنه . در واقع این بلا سر آن دسته از برنامه هایی که توسط Windows Installer نصب می شن میاد . اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم .
سلام
بنده این ویندوز رو پیشنهاد میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=kopol_420;2396611]از ترفند رجیستری آن استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا
دوستان سلام
دوستان سه سوال دارم که برای شما ساده هست
ویندوز رو چطوری پاک کنم
دو تا دارم یکی سرویس پک 2 معمولی و یکی کریستال میخوام کریستال رو حذف کنم
من که فکر نمی کنم
اگه با مایکر و سافتن قردار پخش و توزیع را داشت
محصولات این شرکت باید گرانتر باشند
[QUOTE=shahedi;2404366]سلام و با تشکر
برای فعال سازی فایل bat از کد زیر استفاده کردم ولی صفحه Dos نمایان می شه و بعد بسته می شه ... آیا راهی هست که اینکار از دید کاربر مخفی باشه وفقط فرمان اجرا بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=kopol_420;2396611]سلام دوست عزیز
از ترفند رجیستری استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)