بهترین شایعه به نظر من برای leyth است.
چونکه خودمم باورش کردم....
بهترین شایعه به نظر من برای leyth است.
چونکه خودمم باورش کردم....
حیف شد!
کاش نمی گفتم...
اگر نقل قول نمی کردید اون پست رو ادیت می کردم...
http://www.japannewsreview.com
منبع یک مشکل داره. و اون هم اینه که انگلیسیه!
یک سایت مرجع و معروف به زبان ژاپنی معرفی کنید میشه نور علی نور...
چرا همون موقع ها که اعلام کردم توی همون آدرسی که معرفی کردید گذاشتم:
فقط لو ندید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شایعه باید قابل باور باشه. وگرنه نمی گیره. تازه هرچی گنده تر باور پذیر تر!!
نکته: تمام شخصیت ها واقعی هستند. اسامی همه درست اند. شرکت هم وجود داره و تخصصش هم در زمینه ی رؤیاست!
حتی قسمتی از نقل قول ها هم واقعی هستند! از منابع خبری در آوردم که کمک بیشتری به شایعه میکنه. (اون قسمتهای علمی و ...)
در ضمن آخرش نوشتم:
""گفتنیست ناكاماتسو این مخترع نابغه که تا به حال 6000 اختراع ثبت نموده است، چندی پیش طرح ساخت مداد سخنگو و خودکار خواننده را ریخته بود که هر دو با شکست مواجه شدند.""
این یه ندا بود برای خنده دار شدن این شایعه.
فقط اگر در جایی گذاشتید، لینکش رو به من هم بدید تا در شادی هم سهیم باشیم!!!
از تمامی دوستان هم به خاطر توجهشون ممنون و متشکر![]()
برا همین گفتم اگه چینی باشه خیلی خوبه ولی منبعش رو ژاپنی کنی بهترهمنبع یک مشکل داره. و اون هم اینه که انگلیسیه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سایت مرجع و معروف به زبان ژاپنی معرفی کنید میشه نور علی نور...
چرا همون موقع ها که اعلام کردم توی همون آدرسی که معرفی کردید گذاشتم:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=81809&page=361
فقط لو ندید...![]()
![]()
منظورم این بود که تاپیک جداگانه تو خبرهای it بزنی...
اینم خیلی بامزست...""گفتنیست ناكاماتسو این مخترع نابغه که تا به حال 6000 اختراع ثبت نموده است، چندی پیش طرح ساخت مداد سخنگو و خودکار خواننده را ریخته بود که هر دو با شکست مواجه شدند.""
میگم اگه خواستی این خبر رو براش یه تاپیک جداگانه بزنی بگو تا پستامونو ویرایش کنیم...
فکر نکنم لازم باشه تو خبر های it بزنم...
حال و حوصله اخطار ندارم.
نظر شما چیه؟
چون اونجا محل خبره نه شایعه!
بچه ها و مدیران هم فکر میکنن من شایعه سازم و دورغ گو. مشکللات زیادی پیش میاد...
ولی اگر اینجا باشه، خوب اسم تاپیک گویای همه چی هست.
در ضمن اگه یه همچین تاپیکی بسازم، بعد از کلی بحث در مورد این قضیه توی اون تاپیک آخرش چی میشه؟
باید بگم: الکی بود برا سرکار گذاشتن شما بود؟
بهتره همین جا بمونه.
اگر خواستید بخندید:
بهترین راه اینه که یه جوری به سایتها یا خبر گذاری ها یا حتی مجله ها بدیم. از طریق ایمیل یا غیره. ولی با ذکر یک منبع کاملا ژاپنی. خیلی راحت میشه منبع رو ژاپنی معرفی کنیم ولی لینک یک سایت چینی بدیم! فکر نکنم کسی بفهمه!
اگر خبر گذاری های بزرگ ایران مترجم ژاپنی یا چینی نداشته باشن که خیلی خوبه.
پس فردا یه مجله ی بازی ایرانی رو میخریم که توش اینو نوشته! آی می خندیم آی می خندیم!
راست میگی ...ممکنه اخطار بگیری...
فکر نکنم لازم باشه تو خبر های it بزنم...
حال و حوصله اخطار ندارم.
نظر شما چیه؟
چون اونجا محل خبره نه شایعه!
بچه ها و مدیران هم فکر میکنن من شایعه سازم و دورغ گو. مشکللات زیادی پیش میاد...
ولی اگر اینجا باشه، خوب اسم تاپیک گویای همه چی هست.
در ضمن اگه یه همچین تاپیکی بسازم، بعد از کلی بحث در مورد این قضیه توی اون تاپیک آخرش چی میشه؟
باید بگم: الکی بود برا سرکار گذاشتن شما بود؟
بهتره همین جا بمونه.
اگر خواستید بخندید:
بهترین راه اینه که یه جوری به سایتها یا خبر گذاری ها یا حتی مجله ها بدیم. از طریق ایمیل یا غیره. ولی با ذکر یک منبع کاملا ژاپنی. خیلی راحت میشه منبع رو ژاپنی معرفی کنیم ولی لینک یک سایت چینی بدیم! فکر نکنم کسی بفهمه!
اگر خبر گذاری های بزرگ ایران مترجم ژاپنی یا چینی نداشته باشن که خیلی خوبه.
پس فردا یه مجله ی بازی ایرانی رو میخریم که توش اینو نوشته! آی می خندیم آی می خندیم!
ولی فکر نکنم دیگه انقدر شایعت پراکنده شه که تو روزنامه ها چاپ بشه
راست میگی ... دیگه اون پاراگراف آخریم زیادی بود!
ولی یک چیز: حماقت بعضی از مدیران مسؤول نشریه های اینترنتی رو دست کم نگیر.
شاید اگه گسترش داده شده ی این شایعه رو براشون بفرستم، به اسم خودشون به عنوان یک خبر جنجال بر انگیز بزنن تو سایت.
حتی بدون اینکه به منبع سر بزنن! شاید!!
اره کلی می خندیم.
شما این را بفرست به یکی از مجلات نیمه حرفه ای تا اونا چاپ کنن.
بعد کلی بهشون می خندیم........
آی می خندیم........
آی می خندیم........
آی می خندیم........
آی می خندیم........
یه شایعه دیگه : EA , Ubsoft اعلام کردند ، بهترین بازار بازی های این دو شرکت در سال 2009 در ایران است . آنها اعلام رضایت کامل از قانون کپی رایت در ایران کردن و گفتند که در ایران حتی یک محصول غیر اصل از این شرکت در بازار ایران وجود ندارد !
برخی از سایت ها خبری عجیب را منتشر کردند ، اینکه ea قصد دارد شعبه خاورمیانه ea را در ایران تاسیس کند و از 500 متخصص خارجی و 20 متخصص ایرانی برای شروع کار استفاده کند و بازی های ea را با قیمتی مخصوص این منطقه و پشتیبانی کامل ارائه کند . هدف از این کار وجود استعدادهای فراوان در ایران و خاورمیانه و جلوگیری از نقض قانون کپی رایت و نیز نشان دادن حسن نیت آمریکا در قبال ایران اعلام شده است .
آیا دوستان اطلاعاتی در این باره دارند ؟
یه خبر بسیار جالب از دنیای بازی ها
در شماره جدید بازی ارباب حلقه ها که قراره بازی کننده ها رو به 2000 سال پس از جنگ حلقه ببرد شخصیتی وجود دارد با نام Anarion که از نوادگان آراگورن و پادشاه گاندور است و از قضا طرح چهره ای که برایش در نظر گرفته اند شباهت بسیار زیادی به محمدرضا گلزار داره.
اگر بخواهید ببینید می تونید به سایت زیر یه سری بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)