من نمیتوانم وارد آدرسهای ارائه شده بشوم؟
من نمیتوانم وارد آدرسهای ارائه شده بشوم؟
پدیده 8
این هم جديدترين ورژن مترجم پدیده 8 ( آخرین ورژن این برنامه ) قيمت اين برنامه 600 هزارتومنه و در ويندوز XPكار ميكنه
سايت و پسورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پدیده 8 کرک شده توسط UnREal Rce
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 12.6 مگابایت
این هم لینک دانلود فوتنهای همراه این مجموعه که در سی دی این مجموعه قرار داشته اند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by yshan; 25-08-2006 at 23:36.
عزيز خوده نرم افزار رو از كجا گير بيارمسلام
اين تاپيكو امروز ديدم...
كرك برنامه هاي خوش قلم و تلفن گويا و ضبط مكالمات تلفني آماده شده..منتها من جاي ديگه معرفي كرده بودم......
لينك كرك خوش قلم ( نوع قفل فلاپي ) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تلفن گويا و .... : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه نگار و كسي نداره چند صفحه قبل ديدم يه نفر گفته بود لينكش مشكل داره
با سلام
کسي فارسي ساز مديا پلير 10 رو نداره براي من بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
.................................................. .......................................
سلام من تمام 49 صفحه رو نگاه کردم خیلی در شروع خوب بود ولی حالا ضعیف شده خدا حافظ
تایپیک بسیار خوبیه لطفا" ادامه بدید من که خیلی استفاده کردم..
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________________سلام من امشب اين تايپيك رو از اول تا آخر نگا كردم خيلي خوب و مفيد بود ( لااقل واسه من ) اين آخرش با عرض شرمندگي بايد بگم بد شده بود مثلا همون نامه نگارو ويروسو اين چيزاش و چند تا لينكه ديگه كه عمل نميكرد و خيلي مطلب تكراري و جاي چند تا برنامه مثل دفترچه تلفن خوب ( البته بود ولي مشكل داشت ) خالي بود ولي بازم دسستتون درد نكنه ايشالا اين بار با يه انرژي بيشتر دوباره كار رو ادامه ميديم همه با هم ... مرسي قربون همتون برم
شکست تنها يک چيز را ثابت مي کند: اينکه اراده و قصدمان براي پيروزي کافي نبوده است هيچکس مجبور نيست انسان بزرگي باشد . تنها انسان بودن کافي است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)