نه بابا بازي چيه من كه ميگم يا به جاي كله طراحه كله ي پسر بچه گذاشتن! يا تصوير تلوزيون رو عوض كردن كه فكر نميكنم اولي باشه چون اونوقت بايد دستاشم عوض كنن
كريس ايندفعه هيكلي به هم زده ها!توي كد ورونيكا كه انقدر گلدوني نبود! :دي
نه بابا بازي چيه من كه ميگم يا به جاي كله طراحه كله ي پسر بچه گذاشتن! يا تصوير تلوزيون رو عوض كردن كه فكر نميكنم اولي باشه چون اونوقت بايد دستاشم عوض كنن
كريس ايندفعه هيكلي به هم زده ها!توي كد ورونيكا كه انقدر گلدوني نبود! :دي
بله همینطوره
راستی من در مورد عکس پرسیدم از 4 تا از دوستام که در این کار خیلی واردن
اونا نظرشون اینه که واقعیه
این دختر فکر کنم اسمش Sheva هست(به پایین پست مراجعه شود).در ضمن مرده میگه : xxxxx is our home .
بابا تو رو خدا نگین زامبی.این بازی واقعآ شاهکاره
اینم یه عکس از زامبی های بازی
تو نسخه ی 4 که زامبی نبودن(فکر کنم اسمشون گانادو بود).تو این نسخه هم که زامبی نیستند.همونطور که میبینین تو این نسخه سریع تر و باهوش تر شده اند.یعنی زامبی نیستن.مگه Re2 یا 3 یادتون نمیاد...اونها می تونستن بدوند؟؟؟؟؟
نه
بازیش رو چیکار می کنی؟؟؟من هم می خوام یه PS3 بخرم اما مشکل بازیشه.آره چقدر وحشي شدن
تازه يك چيزي هم از دهنشون در مياد مثل اينكه با اون خون ميمكن
اي واي پس كي اين بازي مياد! اصلا نميتونم صبر كنم تا براي پي سي بياد فكر كنم آخر سر مجبور بشم PS3 پسر عموم رو كش برم![]()
اون رو هم باید پس انداز کنیم تا فقط یه RE5 بخریم...
در ضمن یک جمله ی جالب از سایت RE5:
کپکام به بازیکنان یاد می دهد تا چه طوری از روز روشن ، بیشتر از سایه های نسخه های قبلی (همون تاریکی) بترسند...
در ضمن دو تا والپیپر (در واقع عکس)تو سایت RE5 هستش که برای دانلود می ذارم.حتما دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه نفر تو نظرات زیر(شماره ی 13)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می گفت که تو یکی از والپیپرها نام دختره رو زده Sheva (من که پیدا نکردم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک کاراکتر دیگه هم وجود داره که تو عکس هست و اسمش Josh هست.(اینو دیدم)Well I guess the girl isn't Claire or Jill. A wallpaper you can download at the RE website has her name as "Sheva".
Last edited by T O O M A J; 07-06-2008 at 16:55.
در مورد اون اولی، احتمالا نباشه، احتمال داره تهیه کننده گفته باشه در هر صورت باید صبر کرد، اما در مورد دومی من متوجه نمیشم، دارم میگم یکی چیزی در مایه های Kujijo، kojiko، kojiho میگه که با اسم ایالاتهای کشور تانزانیا سازگاره... احتمالا بازی در تانزانیا باشه.این دختر فکر کنم اسمش Sheva هست(به پایین پست مراجعه شود).در ضمن مرده میگه : xxxxx is our home .
خيلي جالب بود ممنونمی گفت که تو یکی از والپیپرها نام دختره رو زده Sheva (من که پیدا نکردم)
نقل قول:
Well I guess the girl isn't Claire or Jill. A wallpaper you can download at the RE website has her name as "Sheva".
یک کاراکتر دیگه هم وجود داره که تو عکس هست و اسمش Josh هست.(اینو دیدم)
من اول اسمشو اشتباهي خوندم شيوا! :دي
چند ماه دیگه بازی میاد؟ یا چند سال دیگه برای pc
قیمت بازی برای کنسول ps3 چنده؟>
اگه برای Pc بیاد گرافیک و رم و کلا سخت افزار چی میخواد؟
من لحظه شماری میکنم برای انتشارش روی پی سی!!!!!!!!!!!!!!!
عجب هیکلی wowwwwwww BoduBuliding بدنه کرازر تو اویل 4 رو گذاشتن رو این!!
این چند سالی رو که نبوده انگاری رفته بدنسازی.
این چند تا عکس رو ببینید . البته شاید تکراری باشند.
من وقتی این یکی رو دیدم به یاد خوناشام های فیلم بلید 2 افتادم.
این هم یه عکس دیگه که فکر کنم دنباله ی عکس اولی که T O O M A J جان تو پست بالا قرار داده اند.
اینم چند تا عکس دیگه که توضیحی براشون ندارم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)