تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 49 از 2014 اولاول ... 3945464748495051525359991495491049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آخر هم معلوم شد که گل درست پرسپولیس در دقیقه 8 خطا گرفته شد وگرنه پرسپولیس این بازی رو با اختلاف دو سه گل می برد
    شرمنده آقای خوزه مورینیو قصد جسارت ندارم فقط میخواستم یادآوری کنم که یه پنالتی رو واسه راه آهن نگرفت و یه تک به تک رو هم آفساید گرفت

با عرض پوزش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

مسلما اگه دقیقه 8 گل رو میزد کار به اونجاها کشیده نمیشد.در ضمن فری جون از فردا منتظر حضور فعال

من در تاپیک اون تیم باش.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان شرمنده من دیگه اینجا پست نمیدم. خوبی بدی از ما دیدین حلال کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

دوستان شرمنده من دیگه اینجا پست نمیدم. خوبی بدی از ما دیدین حلال کنین
    راستشو بخوای من هم عاشق کل کل از همه نوعش هستم ولی واقعا اینجا جاش نیست.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

شرمنده آقای خوزه مورینیو قصد جسارت ندارم فقط میخواستم یادآوری کنم که یه پنالتی رو واسه راه آهن نگرفت و یه تک به تک رو هم آفساید گرفت
    با عرض پوزش
    آخه فری جون عزیز اگه دقیقه 8 راه آهن گل میخورد دیگه از این ** خوری ها نمیکرد که بیاد 11 نفری دفاع کنه

ولی جالب اینجاست که راه اهنی ها میگفتند ما برای برد اومده بودیم

خوبه برای مساوی نیومده بودند

فقط دم تار تار گرم که بازی ضد فوتبالشون رو قبول داشت .... اونم به خاطر اینه که پرسپولیسیه

برای سقوط راه اهن به لیگ دسته 6 محلات همگی دعا کنید

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض پوزش

دوست عزییز من ترجیح میدم پاسخ شما رو با نقل قول پست قبلی خودم بدم :

در صورتی که گل قابل قبول و بدون هیچ مشکل حسین بادامکی در اون دقایق ابتدایی مسابقه پذیرفته میشد اصلا شیوه بازی تفاوت پیدا میکرد و امکان نداشت که چنین موقعیتی برای تیم راه آهن بدست بیاید که بخواهد آفساید باشد یا نباشد...

در ضمن من فکر میکنم که در پستهای قبلیم یک بار شما رو به تاپیک خودتون بدرقه کرده باشم...

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض پژمان نوري , كريم باقري , الونگ و خليلي , مصدومان پرسپولیس

خبرگزاري فوتبال ايران- سرمربي پرسپوليس براي بازي با فجر با مشكلات بسياري مواجه است.
    دكتر فريد زرينه، پزشك پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران اظهار داشت:متاسفانه وضعيت مصدوميت پژمان نوري و كريم باقري به گونه‌اي است كه نمي‌توان به حضور اين دو بازيكن و بازي آنها برابر فجرسپاسي به طور صددرصد اطمينان داشت.
    وي در ادامه افزود:نوري و باقري دچار كشيدگي رباط مچ پا هستند، موضوعي كه درمان آن نيازمند زمان است.
    پزشك پرسپوليس در ادامه در خصوص مصدومان جديد اين تيم مي‌گويد: محسن خليلي نيز از ناحيه زانوي چپ دچار مصدوميت است، البته مشكلي در اين زمينه احساس نمي‌شود چون هر طور شده اين بازيكن را براي بازي با فجر مهيا خواهيم ساخت.
    الونگ الونگ نيز از ناحيه مچ پا با مصدوميت مواجه شده است. هنوز نمي‌توانيم به طور دقيق در خصوص مصدوميت اين بازيكن صحبت كنيم و ميزان مصدوميت و شدت آسيب‌ديدگي را كه در تمرين روز دوشنبه گذشته گريبانگير الونگ شد را به طور دقيق مورد بررسي قرار خواهيم داد.

منبع خبر : footballiran.ir

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض تبعات يک مسابقه پرتماشاگر

:بازي پرسپوليس و راه آهن با آن که در يکي از روزهاي مياني هفته برگزار مي شد، اما تقريبا کل ظرفيت ورزشگاه آزادي را پر کرد که از اين بابت بايد به فوتبال تبريک گفت.

اما با اين حال چند نکته در آن وجود داشت که البته قابل بررسي است:

1- کساني که آن شب همزمان با آغاز بازي به ورزشگاه رسيدند، جبرا بايد به طبقه دوم مي رفتند چون طبقه اول صندلي خالي نداشت. در طبقه دوم هم بجز دو در تمام درها بسته شده بود تا به اين ترتيب فرد براي ورود به ورزشگاه مجبور شود يک نيم دايره کامل آن هم با وسعت بيرون ورزشگاه را طي کند (درهاي طبقه دوم از دقيقه 60 به بعد باز شد که همه تماشاگران وارد ورزشگاه شده بودند. گويا فقط خروج تماشاگران اهميت زيادي دارد) ضمن آن که مسائل رفاهي براي اين خيل عظيم از جمله آب خنک و سرويس بهداشتي تقريبا در حد صفر است.

2- مه غليظي که کل فضاي باز بالاي چمن و مجموعه ورزشگاه را احاطه کرده بود، توجه هر تازه واردي را به خود جلب مي کرد. اين نه به آلودگي هواي تهران ارتباطي داشت و نه به گازسوزکردن خودروها، اين مه غليظ، دود سيگار تماشاگراني بود که به ديدن يک بازي فوتبال آمده بودند.

3- شعارهاي جمعي کنترل شده بود و قابل شنيدن ، اما فريادهايي که تماشاگران به صورت انفرادي آن هم در اعتراض به موقعيت هاي از دست رفته تيم خودي يا شيوه بازي تيم حريف سر مي دادند، اصلا قابل تحمل نبود. همين نکته بسياري از پا به سن گذاشته ها را بر آن داشته قشر پايين سن جواني را از رفتن به ورزشگاه منع کنند (هرچند 80 درصد تماشاگران يکشنبه متعلق به همين گروه سني بودند.)

4- برگشت از ورزشگاه آزادي ، خستگي اين سفر چندساعته را بر تن تماشاگراني باقي مي گذارد که براي ديدن فوتبال زيبا به ورزشگاه رفته بودند و بدون رسيدن به هدف خود، بازگشتي بي خطر و بدون مشکل را انتظار دارند.تمام اتوبان هاي منشعب از ورزشگاه آزادي بخصوص شيخ فضل الله با خرده شيشه فرش شده و ديدن زه در شيشه هاي اتوبوس آن هم در حالي که بازي بازنده نداشت همه را شگفت زده مي کند.

در اين ميان ديدن اتوبوس هاي بدون شيشه و متوقف شده در کنار اتوبان آن هم در حالي که همه مسافران توسط نيروي ويژه پليس کنترل مي شوند، بيش از آن که تعجب آور باشد، تلخ است و واژه گس «بي فرهنگي» را به ذهن مي آورد. با ديدن اين صحنه ها شايد بيش از هر زمان ديگري به واقعي بودن آمار تکاندهنده خسارت و آسيب شرکت واحد پس از دارابي تهران پي مي بري و اين آرزوي محال را زمزمه مي کني که «کاش هيچ مسابقه اي چنين فرجامي نداشته باشد».

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

13 درپی شكايت رافائل به فيفا؛ پرسپوليس در آستانه ی سقوط به دسته‌ ی ‌يك

دادگاه عالي ورزش، باشگاه پرسپوليس ايران را به پرداخت 190 هزار يورو محكوم كرد.
    "رافائل" بازيكن فصل گذشته‌ي پرسپوليس كه پيش از پايان قراردادش با پرسپوليس از اين تيم كنار گذاشته شد، به دليل پرداخت نشدن مطالباتش به فيفا شكايت كرد. فيفا نيز اين مساله را به دادگاه عالي ورزش ارجاع داد كه CAS پنج‌شنبه‌ي گذشته با ارسال نمابري به باشگاه پرسپوليس اعلام كرد كه اين باشگاه بايد مبلغ 190 هزار يورو بپردازد.
    بر اساس اين گزارش، باشگاه پرسپوليس بايد 55 هزار يورو به رافائل و 135 هزار يورو به شركتي كه كار انتقال اين بازيكن نيجريه‌اي به پرسپوليس را بر عهده داشته، بپردازد.
    پس از اين حكم باشگاه پرسپوليس به راي صادره فرجام خواهي كرده اما، دادگاه عالي ورزش اعتراض باشگاه ايراني را نپذيرفته است و پرسپوليس بايد هر چه سريع‌تر اين مبلغ را بپردازد، چرا كه در صورت پرداخت نشدن اين مبالغ پرسپوليس به دسته‌ي اول و كسر شش امتياز محكوم خواهد شد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوب به سلامتی حاشیه هم جور شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •