هاشم كسي نيست جمع بست بنده خدا
هاشم كسي نيست جمع بست بنده خدا
دوستان گلم کسی نبود که جواب این چنتا سوال منو بده و منو کامل تر راهنمایی کنه؟؟؟؟
دوست عزيز HAMED_NY_S :
منظورم از اينكه ميگم ديسك بازي بايد امنيت براي لايو داشته باشه اينهكه بايد Full Stealth باشه . يه حالتي هستش كه باعث ميشه بازي هاي كپي رو نتونن شناسايي كنن كه وقتي شما نميخواي لايو بازي كني نيازي نيست زياد خودت رو درگير اين موضوع كني . در مورد اكانت هم شما وقتي يه كارت خريداري كني يه كُدي داخلش هست كه در قسمت Redeem code بايد اونو وارد كني . اگه ميخواي فقط دانلود كني بايد point بخري البته اطلاعات دقيقي در مورد نحوه ي دانلود آهنگ و فيلم ندارم .
مرسی دوست من که جوابمو دادی![]()
سلام بچه ها من اومدم برای اولین بار وصل بشم به لایو همه اون تنضیماتم انجام دادم که تو پست اول اموزش داده شده ولی یمشگلی بر خوردم که نمی دونم چیه اگه میشه کمکم کنید.
من امروز اومدم به لایو وصل بشم همه کاراهم انجام دادم وقتی توی ایکس باکس تست نتورک رو میزنم اون مراحلی که هست برای تست شبگه وقتی میاد انجام بده از ایکس باکس یه عکس کابلو انجام میده رد میشه ولی وقتی میرسه به اون مرحله که از کابل به اینترنتو انجام بده یکم مکس میکنه بد این ارور رو میده:
W: 0000 - 0008
X: 0600 - F001
Y: 0000 - 0000
Z: 8015 - 1904
ID: FFFF - FFFF
نمی دونم اینا ینی چی. اینم بگم من تا حالا وصل نشدم به لایو این اولین بارم بود که میخواستم وصل بشم که این ارور رو داد. حالا ایناهم بگم شاید کمکی کنه هیچ دیسک بازی داخل ایکس باکس نبود و فقط 4 تا بازی روهاردش کپی کرده بودم. ایکس باکسمم تازه 1 هفتس خریدم
با سرعت 128 میشه راحت انلاین بازی کرد؟
بله من با این سرعت تمام بازی ها رو انلاین بازی میکنم/ البته پینگت هم باید خوب باشه .
سلام من اومدم باز با کلی سوال دیگه
میگم بچه ها من یه سوالاتی برام پیش اومده میگم فرق بین این Microsoft Point با این اکانتا مثلا اکانت گلد و... چی هست؟؟؟؟؟؟؟
اینا هرکدوم کارش چیه؟؟؟؟؟؟
مثلا من که میخوام برم لایو و فقط تمو اواتار و..... دانلود کنم باید کدوم یکی از اینارو داشته باشم؟؟؟؟؟؟
ودر اخر من باید هر کدوم از ایننارو از کجا گیر بیارم و کجا توی لایو بزنم و ازشون استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی![]()
براي بازي كردن بايد اكانت گُلد داشته باشين اما براي دانلود بايد Microsift point داشته باشين
ميتونين از بازيسنتر يا nextgen يا جاهاي ديگه خريداري كنين
بچه ها یه چی بگم بهم نمی خندین ؟؟؟؟؟.............
من هر چی پست اول رو می خونم نمی فهمم ...
من تازه adsl گرفتم با یه مودم وایرلس ... سرعتش هم 128 است ... ایکس باکسم هم الیته ... میشه مراحل رو از اول برام بگین ... می خوام به لایو وصل بشم ... راستی فرم ویر جدیده رو برای بازی ها حتماً باید داشته باشم ؟؟؟؟
خیلی ممنون
Last edited by tommy vercetti; 20-04-2010 at 17:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)