این دیکشنری ها رو تست کنید دوستان : حجم ها شون زیر 1 مگابایته و باید نصب شن!
این دیکشنری ها رو تست کنید دوستان : حجم ها شون زیر 1 مگابایته و باید نصب شن!
ممنون از لطفتون دوست عزیز.متاسفانه اولی که دیکشنری انگلیسی به فارسی نیست.
دومی هم قبلا استفاده کردم کار باهاش خیلی سخته.
در هرحال ممنون از لطفتون.راستش اگه بشه دیکشنری pmd رو حجمش رو کم کرد خیلی عالیه.
یعنی هیچ راهی نداره که یخورده حجمش کم بشه؟
خواهش می کنم...
والا راهش اینه که سازندش بیاد کلماتش رو کم کنه تا حجمش به زیر 1 مگ برسه که خیلی کار سختیه!
سلام دوستان من یه 6300 دارم با همان کد 12345 securitycode رو فعال کردم وتست کردم درست بود اما بعد از خاموش و روشن کردن گوشی دیگه با 12345 باز نشد ممنون می شوم اگر کمک کنید
سلام
من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فقط افرادي كه تو ليست حافظه گوشيم هست بتونن با من تماس بگيرن بقيه افراد در دسترس يا در شبكه نباشن. لطفا اگه كسي اطلاع داره بهم بگه برام ايميل كنيد ممنون ميشم .![]()
سلام دوستان من یه 6300 دارم با همان کد 12345 securitycode رو فعال کردم وتست کردم درست بود اما بعد از خاموش و روشن کردن گوشی دیگه با 12345 باز نشد ممنون می شوم اگر کمک کنید
این امکان بیشتر با نرم افزارهای تحت سیستم عامل سیمبین مانند Black list انجام میشود و برای گوشیهای جاوا ممکن نیست.
سلام
من يه هندز فري n95 دارم و يه 6300 هم دارم فيش هدفون 6300 مثل ان95 هستش فقط يه ذره كوچيكتره آيا تبديلي وجود داره كه اون فيش بزرگ رو به فيش 6300 تبديل كنه؟
مطمئنی قبل از خاموش کردن درست بوده؟ خیلی عجیبه .
بله دوست عزیز. فیش 6300 ، 2.5 میلی متری هستش. شما باید مبدل 2.5 میلی متری به 3.5 میلیمتری (استاندارد) رو بگیری . که همه جا یافت می شه.
بله مطمئن بودم که 12345 است حالا چاره چی است. چرا هیچ کس جواب ما را نمی دهد واقعا مدیر این بخش خسته نباشید!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)