بازي سنگ كاغذ قيچي رو كي داره؟؟ البته ازاين نوع زياده ولي من اوني رو ميخوام كه اگه اشتباه كني يه گلوله توي 7تير ميذاره و شانسي به خودش ميزنه!!
بازي سنگ كاغذ قيچي رو كي داره؟؟ البته ازاين نوع زياده ولي من اوني رو ميخوام كه اگه اشتباه كني يه گلوله توي 7تير ميذاره و شانسي به خودش ميزنه!!
با اجازه بزرگترا،
دوست عزیز درسته ایشون خلاف قوانین عمل کردند ولی درست نیست اینقدر بزنی تو ذوق ایشوناگه ناراحت نميشي بايد بگم مسخره ترين وبلاگ عمرم رو امروز ديدم
و این وبلاگ شما چه ربطی به فلش داشت ما که نفهمیدیم والا!من هم در وبلاگم فايل جالب مي گذارم اميد وارم لذت ببريد
اگه اون فلش هایی که که اوایل تایپیک است رو میگی اونا خیلی آسونه توضیح نمی خواد.این فلش های ریاضی رو بهتره آموزشش هم بذاری
و اما:
اين فلش رو خودم ساختم . پسر دائيمونو کتک خور کرديم البته چون حالو حوصله نداشتم کوتاه شد.
اگه خودشو ببينيد از خنده روده بر ميشيد،آخر کرکر خنده است.
فقط نظر بديد ببينم چه طوره آگه بيخوده برش دارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rvin@; 28-02-2008 at 14:39.
سلام
اين فايل جالب است در واقع مغز شما را با توجه به امواج رايانهمي خواند
ساخته خودم است
در ضمن هركس پيدا كرد پسورد وارد كند
mine
را وارد كندد
آدر براي دانلود:
در ضمن لينكم را چطوري بنويسم تا با كليك بر روي آن واردش شويدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام وتشكر...
فلشهایی که اهنگ و ترانه هست من زیاد دارم در حدود 5 گیگ از بیشتر خواننده ها...از اینها بزارم یا فقط فلش بازی . از اینچیزها بزارم؟؟؟
Last edited by MILIN3M; 20-02-2008 at 23:58.
يه فلش كه يه بازي هست كه قابليت دو نفره بازي كردن رو داره و واقعا جالبه . بازي تانك ها :
حجم : 191.39 كيلوبايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز اگه میشه یه عکس هم از بازی بزارن تا این تایپیک هم مثل تایپیک کلیپ های موبایل منظم بشه و تکراری دانلود نکنیم.ممنون.![]()
چی کار کنم بالاخره؟
سلام با تشکر از شما به خاطر قبول عضویت این جانب در ای سایت
اگه فلش هات خیلی جالبه ،خوب بزار. هر کی دوست داشته باشه دانلود می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)