من ورژن موبایلشو بازی کردم، توی موبایل که همه ماشینها -حتی MIII- رو گذاشته تو جیبش؛Nissan GT-R Proto در چه حدی هست
البته من هنوز چیز زیادی ازش بازی نکردم، ممکنه ماشینهایی که بعدا" آنلاک Unlock میشن بهتر باشن.
من ورژن موبایلشو بازی کردم، توی موبایل که همه ماشینها -حتی MIII- رو گذاشته تو جیبش؛Nissan GT-R Proto در چه حدی هست
البته من هنوز چیز زیادی ازش بازی نکردم، ممکنه ماشینهایی که بعدا" آنلاک Unlock میشن بهتر باشن.
يه سوال داشتم
اين بازي كي مياد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق گفته ها ، تو همين هفته مياد.
ایا بازی دیگری هم هست که با pro street رقابت کند؟
بله dirt و test drive هستن.البته تست درایو جدید فعلا نمیاد اما اگه بیاد مطمئنا رقیب سختی میشه.نسخه قبلیش واقعا قشنگ بود!
dirt هم که همه میشناسن نیازی به تعریف نداره!
به نظر من هیچ بازی به پای NFS نمیرسه .بله dirt و test drive هستن.البته تست درایو جدید فعلا نمیاد اما اگه بیاد مطمئنا رقیب سختی میشه.نسخه قبلیش واقعا قشنگ بود!
dirt هم که همه میشناسن نیازی به تعریف نداره!
مثل GTA که هیچکدوم از بازیهای الآن هم به پاش نمیرسه .
چون اینطور بازی ها از قوانین خاصی پیروی میکنند و هیچ وقت این قوانین رو عوض و یا زیر پا نمیگذارند .
Test Drive و Dirt که الکی گرافیک دارند . به نظر من اینا هیچ جذابیتی ندارند . چون اصلا هدف مشخصی ندارند !
dirt که زیاد بد نبود اما تست درایو گرافیکی نداشت!مسلمه که اینا به nfs نخواهند رسید.من سالهاس nfs بازی میکنم و باهاش بزرگ شدم.
فقط ایشون پرسید رقیب داره گفتم داره خفنم داره.![]()
test drive وقتی من فرمان را به راست می دادم انگار توی drag nfs بود خیلی الکی و اعصاب آدم را خرد می کرد!
اینم پکی که قراره توسط شرکت EastSetup واسه این بازی ارائه شه!
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by blacksword; 12-11-2007 at 18:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)