قبل از اینکه وقتش تموم بشه باید یه سریال بزنی و کرکش کنی وگرنه بعد از سی روز ویندوز دیگه بالا نمیاد! بهترین کرک همین هست که گذاشتم.
قبل از اینکه وقتش تموم بشه باید یه سریال بزنی و کرکش کنی وگرنه بعد از سی روز ویندوز دیگه بالا نمیاد! بهترین کرک همین هست که گذاشتم.
ممنون.
روش کرک چطوریه؟
اخه این که سریالی نداره که اون کرک میخواد عوضش کنه؟
تو پنجره اکتیو که میگه سریال وارد کنید هر سریالی دادمقبوا نکرد که؟
یعنی هر کدوم از قسمت ها که اکسترکت شد یه فایله ایسو هست که همه فایل های ایسو رو تو یک سی دی رایت کنم؟
خوب مگه اون ویندوز که در 3 قسمت دانلود میشه 3 تیکه نشده؟
این تیکه ها چجری میچسبن به هم؟
ببینید من الان 6 روزه ویندوز home sp 3 رو نصب کردم که اخطار میده سریال وارد کنید که رجیستر بشه.
بعد سریال های خودشو زدم نشد سریال دیگه هم زدم نشد
کرکش هم که کار نکرد.
کرکش چجوری کار میکنه؟
یه سوال مهم دارم که مغزم مشغول کرده
مگه سریالی که برای ویندوز هست و کسی که اونو میخره بهش میدن واسه رجیستر کردن و اپدیت دایمی از مایکروسافت نیست؟
پس این سریال ها قبلا استفاده شده دیگه کار نمیکنه دیگه درسته؟
سوال دیگه این که وقتی کرک میکنیم یعنی انگار پول دادیم و خریدیم و راحت میتونیم از امکانات ماکروسافت استفاده کنیم؟ و فرقی با کسی که سریال اصلی داره نداریم؟
من کرک شده شو نصب کردم که بعد از اپدیت حدود 300 مگ گفت ویندوزم کپی هست و باید رجیستر بشه.
بعدش هم که دیگه کرک نشد که نشد
بعد از کلی صبر که دانلود کردم اخرش هنگام نصب مشکل داره.
وقتی 39 دقیقه مهکوس شروع میشه اولا خیلی کنده بعد که به دقیقه 33 میرسه 15 دقیقه طول میکشه بره 32 بعد هم که نیم ساعت واستادم تکون نخورد.
در ظمن وقتی اکسرکت میکردم خیلی عجیب بود چون 570 مگ اصلی تو پارت اول بود دو تا پارت دیگه که ظرفیت 200 و 157 مگ داشت خالی بود!!!!!!!!
وقتي شما يك فايل چند قسمتي رو كه از اينترنت دانلود ميكنيد در همون فايل اول حجم كل فايل رو ميزنه و اين هيچ ربطي به ظرفيت فايلها نداره.
شاد باشيد![]()
خوب یه زحمت بکشید توضیح کانل بدید که این 3 پارت که دانلود کردم رو چجوری رایت کنم که نصب بشه؟
ممنونم
Windows XP SP3 Pro Corporate Student Edition February 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین ویندوز ایکس پی کدامه که دانلود کنم؟ مرسی
کسی نبود بگه کدام بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)