دقیقا لینکش کجاست؟؟/اونجا که 90000 نظره!سلام
خبري كه گفتم نه شايعه بود نه دروغ يكي از اعضاي همينجا بهش خبر داده 3,4 روز پيش در وبلاگش ديدم( در قسمت نظرات)
اين هم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا لینکش کجاست؟؟/اونجا که 90000 نظره!سلام
خبري كه گفتم نه شايعه بود نه دروغ يكي از اعضاي همينجا بهش خبر داده 3,4 روز پيش در وبلاگش ديدم( در قسمت نظرات)
اين هم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشهبهار کارت خوبه فقط تفنگا که عکساشو دادم!
اونام وساز!
این چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا نمی دونستیم کارمون انقدر درسته که میگن کار آمادست![]()
خلاصه مدیران عزیز فکراتونو بکنین من می تونم مثل نمونه بالا و بهتر( این یکی یه ذره حالت cartoon داشت حالت real هم می تونم کار کنم ) براتون طراحی شخصیت کنم و بعد به صورت 3D (با تعداد SEGMENT زیاد برای DEMO بازی که به صورت رندر شده است و با تعداد SEGMENT کم برای محیط بازی ) طراحی کنم .
البته اینجور که پیداست شما این کاره نیستین .![]()
سلام
اول پيشرفت شماها خوبه تبريك
دوم حجت بگرد پيداش مي كني!
سوم اميدوارم اين بن شدن ( يا هرچي هست) براي حجت و googemagoole درسي بشه
من برای خودتون میگم.
فردا وقتی که بازیتونو ساختید همه میگن: نگاه کن این کاراکتر رو از پوزر اوردن اصلا خودشون کاری نکردن وای کی میاد این بازیو بخره.
شما به اینا فکر نمیکنید.شما فقط میخواید کارتون راه بیوفته...نه.
بچه ها توصیه میکنم همه یه جا جمع بشید و کارتونو ادامه بدید.اینطوری نمیتونید همدیگه رو بشناسید.
حالا خوبه یه برنامه نویس پیدا بشه و همه کاراتونو بدزده....این خوبه.
موفق باشید.
سلام دوستان و آقا امید من بیشتر نرم افزار های 3d رو میشناسم و اجازه نمیدم کسی آماده کار وارد بازی کنه بعدش ممنونم از نظرت درست میگی این آبرو ریزیه. ولی اون فقط میخواست بگه که من چنین کارایی رو بلدم بسازم. همین.
من هم از آماده کار به هیچ وجه خوشم نمیاد در این صورت بازی ساخته نشه بهتره آقا سهیل هم اینو میدونه که آماده کار نباید وارد بازی بشه.
کارها باید به وسیله طراح و به وسیله خودش ساخته بشه اینطوری هیچ نمونه یا شباهتی مثل این در هیچ کجا پیدا نمیشه.
به هر حال از تمام بچه ها ممنونم و از اینکه کارا پیشرفت کرده خوشحالم.
یکی بره ببینه سهیل چی شده. خدایی نکرده اتفاقی براش نیافته(معذرت میخوام).
این جنابهای حجت جان و گوگولی جان چه اتفاقی براشون افتاد یکی بهشون بگه مجبور نیستن پستهای الکی بفرستن تا این اتفاق براشون بیفته.
به هر حال از همه دوستان متشکرم. حالا کار بعدی من چیه؟!
سلام.وظيفه منتشر کردن بازی بر عهده کيه؟ ها؟ ميخواين با UbiSoft صحبت کنم بياد در سطح کشور های جهان سومی
براتون منتشر کنه؟!!
Last edited by mazi_z_PSP; 15-06-2007 at 20:38.
راستی یادم رفت بگم اگه عضوی چیزی کم داشتین من هستم
طراحی اصلحه و هواپیما و تانک و... رو با مکس خوب بلدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)