تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 524 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز

شما بايد فرمولها و نوع فرمت خانه‌ها رو بذاري و واضح تر هم توضيح بدي تا بشه كمك كرد

به نظر من توضيحتون گويا نيست

ولي بطور كلي بايد بگم معمولا اگه توي حالت خاص يه نوع فرمت خاص كه توي اكسل هست اعمال بشه اعداد قرمز رنگ ميشن و اين يعني اون عدد منفي هست (فرمت مياد منفي بودن را با رنگ قرمز نشون ميده)

حالا بايد ديد كه چرا اون عدد منفي ميشه
    من از این نوع فرمت استفاده کردم
    عکس زیر

منظورم همون عدد قرمز هایلایت شدست
    من فکر کردم چون اون عدد های سیاه یه منفی کنارشون هست اونا مناسب نباشه
    اما سوال من اینه چرا تا حالا که عدد من تو این سلول بزرگ بوده مشکل نداشتم و چیزی که باید به اون اضافه میشد اضافه مشده
    اما حالا که عدد مورد نظر مطابق با همون گردش مالی که داشتم و نشون دهنده موجودی حساب بوده کم شده حالا اون مقادیری که باید با افزودنشون به این موجودی حساب اضافه بشه در عوض از این موجودی کم میشه

البته همون طور که گفتم اگه به طور فرضی یه عدد بزرگتر درحدود 60000 ریال رو وارد کنم دوباره فرمول درست عمل میکنه و به موجودی حساب این مقدار رو اضافه میکنه ولی متاسفانه اعداد با مقادیر کمتر مثل 1000 ریال یا 10000 ریال رو که وارد میکنم از این مقدار موجودی حساب کم میشه در صورتی که این ها هم باید با اون مقدار موجودی حساب جمع شوند
    امیدوارم توضیح واضح باشه اگه این طور نبود لطفاً اون جای مبهم رو بگید تا اصلاح کنم و شما بتونید کمکم کنید
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorrowdancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسم یک نمودار

سلام من ریاضیم زیاد خوب نیست و نمیدونم از چه فرمول یا روشی در اکسل میشه این نموداری که می گم رو بکشم فقط می دونم این کار شدنیه و برگش جلومه

جریان از این قراره که یک ستون اعداد به منزله x داریم , و یک ستون y که هر کدوم (سطر) تشکیل یک نقطه رو میدهند و در نمودار نقطه ها رو قرار میدم تا اینجاش مشکلی نیست

ستون A ستون B
    10 70
    30 80
    20 90

بعد از سلکت ستون اعدادم از چارت حالت (xy(Scatter رو انتخاب می کنم و سه تا نقطه به درستی بهم میده

اما مشکل من اینجاس

می خوام یک خط مستقیم از وسط این سه نقطه رد بشه که نزدیکترین فاصله را تا سه نقطه داشته باشه

شاید لازم باشه با فرمول ها یه عدد یا نقطه بدست بیارم نمیدونم یا شاید خود Chart این کار برام انجام بده
    خلاصه می خوام ببینم این نمودارها رو چطوری کشیدند

این هم یک تصویر نمونه از چیزی که می خوام ، البته با Paint کشیدم

این نقطه ها همیشه جوری هستند که میشه یک خط مستقیم از وسطشون رد کرد (منحنی نمیشه) چگونه این خط را می توان در نمودار نشان داد

تمنا دارم تأمل بفرمایید
    دنیا سپاس

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من از این نوع فرمت استفاده کردم
    عکس زیر

منظورم همون عدد قرمز هایلایت شدست
    من فکر کردم چون اون عدد های سیاه یه منفی کنارشون هست اونا مناسب نباشه
    اما سوال من اینه چرا تا حالا که عدد من تو این سلول بزرگ بوده مشکل نداشتم و چیزی که باید به اون اضافه میشد اضافه مشده
    اما حالا که عدد مورد نظر مطابق با همون گردش مالی که داشتم و نشون دهنده موجودی حساب بوده کم شده حالا اون مقادیری که باید با افزودنشون به این موجودی حساب اضافه بشه در عوض از این موجودی کم میشه

البته همون طور که گفتم اگه به طور فرضی یه عدد بزرگتر درحدود 60000 ریال رو وارد کنم دوباره فرمول درست عمل میکنه و به موجودی حساب این مقدار رو اضافه میکنه ولی متاسفانه اعداد با مقادیر کمتر مثل 1000 ریال یا 10000 ریال رو که وارد میکنم از این مقدار موجودی حساب کم میشه در صورتی که این ها هم باید با اون مقدار موجودی حساب جمع شوند
    امیدوارم توضیح واضح باشه اگه این طور نبود لطفاً اون جای مبهم رو بگید تا اصلاح کنم و شما بتونید کمکم کنید
    با تشکر
    سلام

دوست من شما فرمولهات رو نذاشتي تا مشخص بشه چي به چيه

در ضمن بايد دي چرا تو اون حالت عدد منفي ميشه

در كل بايد قدم به قدم با ابزار موجود چك كرد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

رسم یک نمودار

سلام من ریاضیم زیاد خوب نیست و نمیدونم از چه فرمول یا روشی در اکسل میشه این نموداری که می گم رو بکشم فقط می دونم این کار شدنیه و برگش جلومه

جریان از این قراره که یک ستون اعداد به منزله x داریم , و یک ستون y که هر کدوم (سطر) تشکیل یک نقطه رو میدهند و در نمودار نقطه ها رو قرار میدم تا اینجاش مشکلی نیست

ستون A ستون B
    10 70
    30 80
    20 90

بعد از سلکت ستون اعدادم از چارت حالت (xy(Scatter رو انتخاب می کنم و سه تا نقطه به درستی بهم میده

اما مشکل من اینجاس

می خوام یک خط مستقیم از وسط این سه نقطه رد بشه که نزدیکترین فاصله را تا سه نقطه داشته باشه

شاید لازم باشه با فرمول ها یه عدد یا نقطه بدست بیارم نمیدونم یا شاید خود Chart این کار برام انجام بده
    خلاصه می خوام ببینم این نمودارها رو چطوری کشیدند

این هم یک تصویر نمونه از چیزی که می خوام ، البته با Paint کشیدم

این نقطه ها همیشه جوری هستند که میشه یک خط مستقیم از وسطشون رد کرد (منحنی نمیشه) چگونه این خط را می توان در نمودار نشان داد

تمنا دارم تأمل بفرمایید
    دنیا سپاس
    سلام

به نظرم اينكار با اكسل انجام پذير نباشه و با نر‌م افزاريهاي ديگه انجام شده

البته من چك ميكنم و اگه شد خبر ميدم

5. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

دوست من شما فرمولهات رو نذاشتي تا مشخص بشه چي به چيه

در ضمن بايد دي چرا تو اون حالت عدد منفي ميشه

در كل بايد قدم به قدم با ابزار موجود چك كرد
    اینم عکسی که قسمتهای لازم رو نشون میده و فرمولش رو هم نشون میده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

اینم عکسی که قسمتهای لازم رو نشون میده و فرمولش رو هم نشون میده
    سلام

شما يه بار اون فرمولهاي Sum رو جدا جدا محاسبه كردي ببيني تو كدومش اشتباه ميكنه كه اونطوري جواب ميده !!؟؟

و ديگه اينكه به نظر من خوبه كه فرمت خانه ها همون عدد ساده باشه و مشا فقط بالاي هر ستون بنويسي ( .... به ريال) كه اينطوري اكسل كمتر قاطي بكنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

شما يه بار اون فرمولهاي Sum رو جدا جدا محاسبه كردي ببيني تو كدومش اشتباه ميكنه كه اونطوري جواب ميده !!؟؟

و ديگه اينكه به نظر من خوبه كه فرمت خانه ها همون عدد ساده باشه و مشا فقط بالاي هر ستون بنويسي ( .... به ريال) كه اينطوري اكسل كمتر قاطي بكنه
    شما گفتید اون فرمولهای sum رو جدا حساب کنم . اما باید بگم من حتی اومدم یه خونه دیگه غیر از اون ستونها رو توش یه عدد با فرمت ریال وارد کردم و مقدار اون هم تو اون فرمول اضافه کردم اما باز هم مقادیر کم رو به جای اضافه کردن کم میکرد.
    راستی گفتید فقط بالای هرستون بنویسم به ریال یعنی فرمت رو فقط عدد خام بدم و برای خودم مفهوم ریال رو داشته باشه؟
    باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

شما گفتید اون فرمولهای sum رو جدا حساب کنم . اما باید بگم من حتی اومدم یه خونه دیگه غیر از اون ستونها رو توش یه عدد با فرمت ریال وارد کردم و مقدار اون هم تو اون فرمول اضافه کردم اما باز هم مقادیر کم رو به جای اضافه کردن کم میکرد.
    راستی گفتید فقط بالای هرستون بنویسم به ریال یعنی فرمت رو فقط عدد خام بدم و برای خودم مفهوم ریال رو داشته باشه؟
    باز هم ممنون
    سلام

به نظر من همون كاري كه گفتم را بكن و فرمت ريال را بردار

البته بازم ميگم اگه بتوني فايلت رو بفرستي من ببينم خوبه

ديگه هر طور خود داني

موفق باشي

10. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arasharyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز

ابتدا در دو ستون مجزا مقادير X و همچنين Y را وارد كنيد

حالا پس از انتخاب اين مقادير از منوي Insert گزينه Chart رو بزنيد و از ميان فهرست نمودارهاي موجود گزينه‌هاي LIne يا XY (Scatter) در اختيار شماست بسته به اينكه بخواي با مختصات موجود نمودار خطي يا نقطه اي بكشي

موفق باشي
    ممنون عزيز دل

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

به نظر من همون كاري كه گفتم را بكن و فرمت ريال را بردار

البته بازم ميگم اگه بتوني فايلت رو بفرستي من ببينم خوبه

ديگه هر طور خود داني

موفق باشي
    اینم از خود فایل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rouhallah; 03-05-2008 at 20:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •