مر 30 از مشهدی های عزیز که تا حالا حتی یه پست هم در این رابطه ندادن
مر 30 از مشهدی های عزیز که تا حالا حتی یه پست هم در این رابطه ندادن
سلامنوشته شده توسط Elfin-D
كاملا تاييد مي شود.
در ضمن اينقدر قرارها خوش مي گذرد كه اصلا متوجه گذشت زمان نمي شويم.
آقا من ميگم يه تاپيك به نام قرار اعضاي پي سي ورلد(شهرستان) زده شه تا خيال همه برو بچ شهرستاني راحت شه و قرار هاشون رو تنظيم كنن
چلسي جان نميتونند برن سر قرار فيلم.... اجرا كنند كه تا من و شما خوشمون بياد يكم حرف ميزنند و يكم موبايل بازي يكم هم فحش به هم ميدن والسلام
چلسي جان ،من عرض كردم كه شما پيشنهاد بده!ميخواي علي هصار رو بياريم برامون كنسرت اجرا كنه و يا رونالدينهو رو بياريم حركات نمايشي با توپ اجرا كنه
همونطور كه گفتم هدف فقط ديداره كسايي كه ما اينجا فقط تكستهاشون رو ميبينم !همين به نظر من بالاترين دليله براي حضور
سلام
دوستاني كه تو قرارها نميان نميتونن تصميم بگيرند كه ما چكار كنيم يا چكار نكنيم
حالا كه مسخره هستش و شما هم نمياي .... ما همينجوري دوست داريم
ما براي ديدن همديگه ميريم نه اينكه بريم سيرك بازي كنيم بعد فيلم بگيريم تا شما ببيني و بخندي
براي فوتبال بازي كردن هم ميريم سالن نه پارك !!!![]()
![]()
خوش باشي
ممنون
حقيقت محضنوشته شده توسط Amin101
![]()
ايول![]()
سلام
با حرفهاي امين جان - الفين عزيز و مسيح جان موافقم.
ما براي ديدن همديگر مي رويم. مطمئناً به بچه ها خيلي خوش مي گذره كه باز هم مي آيند وگرنه ديگر نمي آمدند.
باز اينجا من لازم دونستم يك نكته ديگه رو هم بگم!
ببينيد خيلي از بچه راهشون دوره
مثل امين 101 كه بايد حداقل 1:30 تو راه باشه!
خيلي ها درس دارن
مثل من كه كلاس رو نرفتم
خيلي ها شغل و گرفتاري شغلي دارن
مثل مهدي بست كه از سر كارش مياد
ولي همه ميان!واقعا فكر ميكني اين افراد همه بيكارن كه براي الافي بيان و 3 ساعت تو پارك ول بچرخن؟نه مطمئن باش چيز بالاتر از اين هم هست كه شما در اون 8 دقيقه فيلم ديدي!
Last edited by Elfin-D; 22-02-2006 at 22:35.
بابا بسه دیگه ! عین بچه ها افتادن به هم و یکی میگه قرار ها رو عوض کنیو و دیگران منکر هستن !
چلسی جان , شما خودتون که توی قرار شرکت نمیکنید , چرا اصرار دارید که برنامه ی قرار ها عوض بشه ؟!
اگر دلیلتون قانع کننده بود میتونید بحث رو ادامه بدید اگر نه خیر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)