تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 312 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه maryam1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    از تمام کسانی که مطب گذاشتن (yasamin_matin - Mercedes-nightmare-.maisam )خیلی ممنون هستم
    و ورود عضوهای جدید (mercedes-.maisam -yasamin_mati ( به این انجمن خوش آمد میگم .
    در پناه خدا
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یکی بگه چه جوری میشه درست و حسابی رفت تو تمرکز به طوری که هیچی متوجه نشیم

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام bb عزیز.
    فکر می کنم قبلا توی این تاپیک در این مورد صحبت شده.
    هر چند اطلاعات من در حدی نیست که در حضور دوستان چیزی بگم ، اما شنیدم یکی از راه های تمرکز تکرار یه ذکر خاصه. با تکرار اون ذکر شما آروم آروم وارد حالت خلصه میشین.
    هر چند به قول اوشو ذکر هم فکری است که مانع از ورود 999 فکر دیگر می شود. اما فکر می کنم برای تمرکز تا حدی خوب باشه.

نظر شخصی :
    زیبا ترین تمرکز لحظه ای هست که شما در حال قهقه زدن هستین. با تمام وجودتون. مثل بچه ها.
    اونجا به هیچ چیزی فکر نمی کنید ، حتی موضوع خنده.
    کاملا رهایید.

تا بعد.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

سلام bbعزيز بابا شما كه خودت اينكاره اي
    ممنون از توضيحاتnightmar
    البته در مورد تكرار اذكار در ميان عرفا ذكر را تكرار نمي كنند بلكه آن ذكر قلبي مربوط به هر كس را كه مرشد به او مي گويد به صورت خاصي آن ذكر را انجام مي دهندكه معتقدند باعث تمركز و در يافت نور الهي مي گردد كه سالك خود به خود با انجام آن ذكر خاص به درجاتي از خدا شتاسي ميرسند كه مجاز به بازگو كردن آنها نيستند و در صورت بازگو كردن آن حالت خاص از آنها گرفته ميشود .اشعاري هم در اين زمينه هست كه:
    علم عشق است اين نه علم رسميست فيض حق است اين نه درس و كسبيست .
    به تكرار اين ذكر خاص هم نماز دائم ميگويند :خوشا آنانكه دائم در نمازند.
    مطلب مهمي كه عرفا بر آن تاكيد دارند تفكر در آفاق و انفس است و معتقدند تفكر كردن در مورد نشانه هاي خداوند و مخلوقات او خود عبادت و ذكر است.
    عرفاي به نام ايراني مثل ابن عربي , سهروردي, ملا صدرا, شاه نعمت اله ولي ,ابوالحسن خرقاني با يزيد بسطامي و .... وقتي كه اين كتابها را مطالعه مي كنيم مي ببينيم كه ما را به سمت حقيقت راهنمايي مي نمايند .

داره خودمونی میشه yasamin_matin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

زنی شوهر خویش را از دست داد و هر چه پس انداز داشت صرف مخارج خاک سپاری شوهرش کرد. زن که پسری داشت مجبور بود برای گذرانیدن زندگی کار کند. یک روز صورتحساب هنگفتی به دستش رسید.او به یاد داشت ان صورتحساب را پرداخته است اما هر جا گشت رسید را نتوانست پیدا کند.پس به خدا دعا کرد و گفت خدایا تو می دانی من این صورتحساب را پرداخت کرده ام اما اگر رسید ان را پیدا نکنم مجبورم این مبلغ را دوباره پرداخت کنم
    مامور دریافت صورتحساب دوباره بازگشت و به زن گفت اگر ان مبلغ را در عرض یک هفته نپردازد دادگاه به این وضع رسیدگی خواهد کرد.زن در قلب خویش دعایی خواند دقیقا در همان موقع پروانه ای وارد اتاق شد پسر زن به دنبال پروانه دوید.پروانه روی نمکتی نششت و بعد به زیر نیمکی رفت پسر کوچک که به دنبال پروانه بود از مامور خواست :ه به او کمک کند تا نیمکت را جا به جا کند.پس از حرکت دادن نیمکت ورقه ای کوچک به زمین افتاد.زن برگه را برداشت و چشمانش از تعجب گرد شد خداوند به دعایش پاسخ داده بود
    دعای ان زن این بود((خدایا تنها تو هستی و اعمال تو سراسر بخشش و رحمت است))
    Last edited by yasamin_matin; 01-07-2006 at 15:57.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ممنون از همگی شما
    اگه اطلاعات بیشتری در این زمینه داشتید بذارید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زنی شوهر خویش را از دست داد و هر چه پس انداز داشت صرف مخارج خاک سپاری شوهرش کرد. زن که پسری داشت مجبور بود برای گذرانیدن زندگی کار کند. یک روز صورتحساب هنگفتی به دستش رسید.او به یاد داشت ان صورتحساب را پرداخته است اما هر جا گشت رسید را نتوانست پیدا کند.پس به خدا دعا کرد و گفت خدایا تو می دانی من این صورتحساب را پرداخت کرده ام اما اگر رسید ان را پیدا نکنم مجبورم این مبلغ را دوباره پرداخت کنم
    مامور دریافت صورتحساب دوباره بازگشت و به زن گفت اگر ان مبلغ را در عرض یک هفته نپردازد دادگاه به این وضع رسیدگی خواهد کرد.زن در قلب خویش دعایی خواند دقیقا در همان موقع پروانه ای وارد اتاق شد پسر زن به دنبال پروانه دوید.پروانه روی نمکتی نششت و بعد به زیر نیمکی رفت پسر کوچک که به دنبال پروانه بود از مامور خواست :ه به او کمک کند تا نیمکت را جا به جا کند.پس از حرکت دادن نیمکت ورقه ای کوچک به زمین افتاد.زن برگه را برداشت و چشمانش از تعجب گرد شد خداوند به دعایش پاسخ داده بود
    دعای ان زن این بود((خدایا تنها تو هستی و اعمال تو سراسر بخشش و رحمت است))و کارهای خداوند واقعا شگفت انگیز است
    آنگاه که نیایش از قلب به پا خیزد ،
    بی شک ،
    اجابت خواهد شد.

"باگوان راجنیش اوشن گوروجی"

داره خودمونی میشه yasamin_matin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام چون اینجا کسی فعلا چیزی نمینویسه من براتون یه فال می ذارم که از روی حرف اول اسم مشخص میشه معمولا هم جواب می ده برای چند تا از دوستام درست در اومد حالا میذارم.
    ولی نمی دونم درسته یا نه.

متاسفانه به ترتیب حروف الفبا نیست

توجه : در این روش به دلیل وجود نداشتن حروف "گ.پ.چ.ژ"باید به جای این حروف معادل فارسی آنما را قرار دهید .مثال : ژچ گ=ج-پ=ب

الف:خوش اخلاق و خوش رفتار و در باطن میانه رو و با همه ملاحظه کند و خونگرم میباشد و با همه کس زود صمیمی میشود ودر زندگی در جنگ و جدال و گفتگو به سر میبرد و پیراهن سیاه بر او نامبارک می باشد و محنت بسیار می کشد و هر چه را طلب کند زود بیابد و مریضی وی همیشه در باد قولنج گردن وپهلو می باشد.

ب :فردی خوش قیافه و زیبا وبا محبت و رفیق باز و همیشه مغرور و جیب او خالی و قدر مال دنیا را نداند.

ج : فردی باشد زیبا و خوش اخلاق وبا محبت و او همیشه از مریضی شکم رنج میبرد و این مریضی هر چند وقت یکبار اشکار میشود و دو وجه دارد یا سیاه چهره و قوی استخوان یا سفید پوست و بزرگ اندام و همیشه سرگردان واشفته می باشد و از کار خود حیران است.

د:او فردی با دیانت و پر فکر وبشاش و زیبا چهره و جنگجو است و قدر مال دنیا را نمی داند و همیشه در حال ترقی می باشد.

ه : او فردی است که همیشه اطرا فیان را امر ونهی کند و زیبا چهره وتند خو و اتشی مزاج و طبع او گرم میباشد

و: فردی است که همیشه به دیگران کمک می کند و گاهی مغرور میشود و زبان بد پشت سر او باشد و دیگران بدی او را میگویند..

ز: زیبا و خوش اخلاق و با محبت و خونگرم و در هر کاری مقرراتی است و در زندگی برای او سحری می کنند و در زندگی شکست بزرگی می خورد و همیشه از درد سر و زانو در عذاب میباشد و نسبت به زندگی دلسرد می گردد و حیران و سر گردان میشود

ت: او فردی است خوش جهره و خوش اخلاق کم خواب و هرگاه مرتکب گناه میشود سریع توبه میکند و اگر دل کسی را برنجاند بسیار نگران و در پی ان است که دلجویی کند و همیشه احساس تنهایی عجیبی در خود دارد

ث: فردی است ثابت قدم و پر اراده و در هر کاری ثابت قدم می باشد خوش اخلاق و پر عقل است و پیشانی او پهن میباشد و در زندگی هرگز محتاج نخواهد شد

ح: او فردی زیبا و خوش اخلاق و حق گو و کینه ای و حرف را در دل نگه دارد و همیشه در بحث و جدل وجنگ به سر میبرد.

خ: فردی است زیبا چهره با چشمانی درشت با محبت و مقرراتی و هر چه سعی میکند رزقش بسیار شود موفق نمی شود و او فردی است عشقی و تنبل و کاهل در کارها و باید این کار را ترک کند تا در زندگی موفق و سر بلند شود

ر: او فردی است خوش اخلاق میانه رو و اتشی و همیشه اطرافیان در پشت سر او بد گویی کنند و او فردی است طمعکار و زیبا چهره وخوش گذران و اگر ایمان خود را حفظ کند به هر مقام و منزلتی که بخواهد میرسد و دست او همیشه از پول دنیا تهی است

س : او فردی میباشد پر استعداد و با ذوق و سلیقه و همیشه بهترین اجناس را انتخاب می کند و بسیار مغرور ومتکبر میباشد و هر کاری که میل داشت انجام میدهد و با اطرافیان خود در نزاع و لجبازی بسر میبرد فردی باشد اتشی مزاج و همیشه در چشم اهل واعیان پر هیبت به چشم میاید

ش: او فردی است مشفق ومهربان و جنگجو و عصبانی و خونگرم و زبان او تلخ است و هر چه در دنیا به او ضرر برسد از دست و زبان خود میخورد و اگر زبان خود را نگه دارد از بلا محفوظ میماند و بسیار لجباز است

ص : فردی است حرف شنو و دهن بین و هرکس هر حرفی را با او در میان بگذارد سریع باور میکند نترس و خشن و خوش اخلاق و با محبت و همیشه در حال ترقی و فکر میباشد.

ض : او فردی است خوش اخلاق و زیرک ودانا وکینه توز و همیشه نگرانی خود را در ظاهر بروز نمیدهد و پیشانی او پهن است و کمان ابرو دارد و در کارها بسیار دقیق میباشد و هرگز یاد خدا را فراموش نمی کند و به دنبال هر کار زشتی توبه می کند و فردی زرنگ است

ط :او فردی است پاک و خوش اخلاق و عشقی و خوش گذران و خو نگرم و پیراهن سیاه براو خوشایند نیست و دوستی بسیار میکند..

ظ : او فردی است که ظاهر و باطنش یکی است و خشک ومقرراتی میباشد و اطرافیان پشت سر او بد گویی کنند و قدر مال دنیا را نداند و در سینه و اعضا خالی دارد که نشان اقبال است و دنبال دوست رود و خواهان ان است که با دوستان تفریح کند

ع:او فردی باشد بلند مرتبه و پر گذشت و خوش اخلاق و بخشنده و مقرراتی وخشک و او هرگز قدر مال دنیا را نمیداند و در دوستی با دیگران پاینده و متعصب و در اول زندگی رنج بسیار کشد و قدر مال دنیا را نداند

غ: زیبا چهره با گذشت و خشک و مقرراتی و احساس نا امیدی کند در فکر میرود و به گذشته واینده خود می اندیشد دانا وعالم است و زندگی را با صلح وصداقت دوست دارد:

ف : او فردی است اتش مزاج و تند خو و جاهل و زیبا چهره و جنگ جو و خون گرم و نترس از ناحیه هر چند وقت یک بار مریض و رنج میکشد و در زندگی چند بار شکست میخورد ولی در اینده به مقام و منزلت خوبی میرسد
    ق: فردی است قادر وتوانا و زیرک و دانا و در هر کاری نقشه بسیار میکشد و موفق میشود هم زیباست و هم خوش اخلاق و فردی است خوش گذران و قدر مال دنیا را نداند و گاه گاهی با ملایمت و یا خصومت برخورد میکند.

ک او فردی است زیبا وخوش اخلاق و زیرک و دانا و زیرک و خشک و مقرراتی و زبان او تلخ است و همیشه دیگران از زبان او در عذاب میباشند با یک کلمه حرف دیگران را برنجاند و همیشه در حال ترقی و فعالیت باشد.

ل: فردی است زیبا چهره و خوش اخلاق و یکدنده و همیشه جدایی اختیار کند و غرور خاصی دارد قدر مال دنیا را نمی داند و همیشه متعصب اطرا فیان نزدیک خود میباشد

م : خوش اخلاق و با محبت و خون گرم ونترس و همیشه اطرافیان پشت سرش بد گویی کنند و در روبرو از او تعریف و تمجید کنند او فردی باشد خوش چهره و چشمان درشتی دارد و در کارهای خود همیشه کاهلی دارد و زود عصبانی میشود و سریع خاموش میشود عشقی میباشد و در تمام کارها تقاضای کمک کند..

ن: او فردی است زیبا و خوش اخلاق و کینه توز و دم دمی مزاج میباشد گاهی اوقات بسیار خوب و گاهی اوقات بسیار بد و مقرراتی وخشک میشود همچون قاضی میباشد ودر حقوق خود ودیگران به میزان برخورد کند.

ی :او فردی است پر فکر وزیبا و با هر کس در افتد بر او غالب گردد دم دمی مزاج میباشد و گاهی بسیار خوب و گاهی بسیار خشک و مقرراتی است او فردی است چهار شانه و از مریضی شکم گاه گاهی رنج میبرد.

امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته باشد.
    Last edited by yasamin_matin; 01-07-2006 at 15:11.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تنهايي زيباست...

چشم ها را باید بست....آنها هیچ چیز نمی بینند , همه چيز در تصور توست...

در شبی زيبا تو به آرامي خواهی فهميد... وآنگاه میبینی که همه چیز ثابت است اما تو با تمام نیرو حرکت میکنی.آری چشم ها به تو دروغ می گویند.هیچ چیز ثابت نیست و باید چشم ها را بست. اینجا لحظه ی پریدن است. پس پرواز کن به زیبایی آنچه که به تو هدیه داده شده...

برخیز و آماده شو ، آری او آمده است . کافیست به صدای قلب خود گوش فرا دهی تا دعوتش را بشنوی . او، تو را می خواند . آری اوست که آمده ...... خدای باران

می خواندت با هر تپش قلبت . به دری می کوبد سالهای طولانی ... تا تو باز کنی این در را بر او ... و آنگاه همه چیز دگرگون خواهد شد . تا فهم کنی...

بنگر که چگونه تو را دوست می دارد و بی آنکه لحظه ای خسته شود تو را می خواند...

ای انسان در کجا به دنبال او میگردی... حال آنکه او همیشه در درون تو حاضر بوده است . کافیست لحظه ای از آینده و گذشته ی خویش بیرون آیی. آنگاه میبینی که او در آنجا جریان خواهد داشت...
    به مانند لبخند کودکی از اعماق وجودش بدونه هیچ فکر و برداشتی.
    تا چگونه او را دريابي ....

و

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز خیلی دلم گرفته خیلی خیلی زیاد
    توی چه دنیای پستی زندگی میکنیم
    فرض کنید یک ادمی که شما هیچ کدوم نمیشناسیدش توی یک دنیای مجازی بخاد چند خط از خدا و متافیزیک بنویسه میخان بدنامش کنند اگر توی دنیای واقعی میخاستم چیزی بگم حتما تا حالا منو به جرم هزار ها بدی سنگ سار میکردند
    یکی از دوستان (داداش اشکی عزیز خودمون که همین جا هزار بار از ایشون تشکر میکنم) لطف کرد و به من اطلاع داد که با ایمیلی شبیه به ایمیل من هر روز ایمیل هایی به دستشون میرسه که من اصلا نفرستادم و لطف کردن یک عکس از اون برای من فرستادن و همین طور گفتند که ویروسی هم هستند که من این جا
    میذارم

ماشا الله روزی یکی یا دوتا هم نفرستاده هر روز یک دوجین ایمیل میزنه
    که به چی برسه من نمیدونم
    دوستان عزیز من همین حالا اعلام میکنم من تا حالا از طریق ایمیل فقط یک بار برای مریم خانوم اون هم زمانی که میخاستند مطالب این تاپیکو بفرستند در جواب ایشون که از من تایید خواسته بودند ایمیل فرستادم و به جز اون یک بار برای هیچ یک از افرادی که در این سایت پست دادند ایمیل نزدم واگر به دست شما هم چنین ایمیل هایی رسیده لطفا اون هارو اسپم کنید که دیگه به دستتون نرسه
    چون اصلا این ایمیلی که من این جا گذاشتم اصلا ایمیل فعال من نیست و تا حالا به ندرت با اون به کسی ایمیل زدم
    خدا بهشون رحم کنه که نمیدونند چیکار میکنند
    از یاد برده اند که روزی در باره انچه کرده اند قضاوت خواهد شد هرچند که شاید اصلا به ان باور نداشته باشند
    نمیدونند که با این کار به خودشون ضربه میزنند نه به من که با این کار کارما های من را هم به دوش میگیرند
    هر چند که من اون شخص را میبخشم ولی کاری که کردند فراتر از بخشش من هست
    امید وارم خداوند ان ها را ببخشد

خدايا! مرا معبر آرامش كن ؛‌
    تا آنجا كه نفرت هست ، عشق جاري سازم
    آنجا كه خطا هست ، بخشايش بگسترم
    آنجا كه جدايي هست ، وصل بيافرينم
    آنجا كه لغزش و دروغ هست ، حقيقت بياورم
    آنجا كه ترديد هست ، ايمان بياورم
    آنجا كه ظلمت هست ، نور بتابانم
    و آنجا كه اندوه است ، شادي منتشر كنم

خدايا! مرا موهبت آن عطا كنم تا به جاي آسودن به ديگران آسايش بخشم.
    و بجاي آنكه ديگران دركم كنند ، دركشان كنم
    و بجاي آنكه عشق دريافت كنم ، عشق بورزم
    زيرا با فراموش كردن خويش است كه مي توان به هرچيز رسيد
    با بخشايش است كه بخشوده مي شويم
    و با مردن است كه زندگي ابدي ميابيم
    Last edited by HolySooshiant; 02-07-2006 at 00:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •