تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 131 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بهشت

تونی موریسون
    گیسو پارسای

تونی موریسون برنده جایزه نوبل در سال 1993 بوده و این کتاب را بعد از برنده شدن جایزه نوبل نوشته . منتقدان در مورد این کتاب گفتن که مثل خیلی از نویسنده ها بعد از دریافت جایزه محتاط نشده و حتی این کتاب برای اون به منزله یک تولد دوباره بوده .
    کتاب روند سختی داره یعنی من که اوایلش خیلی خیلی گیج شدم و واقعا وقت برد تا متوجه ماجرا شدم . تا جایی که من متوجه شدم داره داستان تعدادی از زنان سیاه پوست را نشون می ده که جامعه انها را از خودش رونده و سختی کشیدن ولی در عین حال خود آنها هم افراد عادی نبودند و شاید بی نظمی و گریختن از مشکل را به رویارویی و زحمت کشیدن ترجیح می دادند .
    خود موریسون گفته توی این کتاب به این بحث می پردازه که اصولا بهشت كجاست و به چه كساني تعلق دارد. اما خوب من تا اون حد دیگه متوجه نشدم . شاید باید بیشتر از یک بار بخونمش تا کامل بفهمم . کتاب سختیه برای فهمیدن کاملش باید خیلی با دقت خوندش .
    یک نکته جالب دیگه هم اینه که مجموعه این زنها در صومعه ای در کنار هم زندگی می کنند و اول کتاب صحنه حمله به صومعه به تصویر کشیده می شه و گفته می شه اول همه به زن سفید پوست شلیک شد و سپس هرگز سخن از آن نیست که کدامین از چهار زن جوان که در آغاز مورد تعقیب قرار گرفتند و به قتل رسیدند، همان دختر سفید بوده است . موریسون در این باره می گه که " می خواستم ببینم که چه اتفاق می افتد، زمانیکه آدم همه علامت های را که به نژاد تعلق دارد، پاک کند. این (برای من) آزمایش نوشتاری جالبی بود. فکر کردم: اگر من به خوانندگان همه چیز را در بارهء یک شخص(داستانی)، که به نحوی مهم است،بازگو کنم، به استثنای رنگ پوستش، ممکن است که این امر آنان را به شبهه اندازد و موازنهء شان را برهم زند. تیر به هدف خورد: بعضی از خوانندگان تب آسا در سرتاسر کتاب به جستجوی نشانه های برای کشف رمز نژاد پرداختند ..." و اون می گه که فقط خوانندگانی که نژاد براشون مهمه به دنبال اینند که توی کتاب بگردند تا متوجه بشن کدوم سفید پوست بود و دیگران برآنند که که نژاد فاقد اهمیت است و فراموش می کنند که به جستجوی آن بپردازند. . خوشبختانه من که دنبالش نگشتم

اگه کسی کتاب را خونده خیلی ممنون می شم راجع بهش توضیح بده و نظرشو بگه

2. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خرمگس
    اثر :اتل لیلیان وینیچ
    مترجم : خسرو همايون پور

يكي از بهترين زيباترين و جذابترين كتابهايي كه تا به حال خوندم و گرییستم... جملات و كلمات قصار زيبا فراوان داشت.اونقدر جذابیت و گیرایی داشت که نمیشد زمین بزارمش!

زندگي يك فرد انقلابي به نام (آ ـ تور) كه در دهه 30 و 40 ميلادي (قرن 19) به سازمان مخفي ايتالياي جوان مي‏پيوندد مضمون اصلي اين اثر است . آرتور كه خود فرزند نامشروع يك كشيش و زني انگليسي است علي رغم اينكه مذهبي است بعدها بدليل اينكه متهم به خيانت به سازمان مي‏شود به امريكاي جنوبي مي‏رود و سالها بعد با نام خرمگس به مبارزات خود ادامه مي‏دهد اما اين بار او روحيه‏اي مبارزه‏جو و ضد كليسا و مذهب دارد و سرانجام توسط پدر خود به دار آويخته مي‏شود .

سراسر رمان سرشار از عشق عمیق به انسانهاست. چهره خر مگس درخشان ترین چهره یک مبارزواقعی در سراسر ادبیات جهان میباشد

به قول خرمگس من بشه خوشبختی هستم چه زنده باشم چه بمیرم.

شايد اين كتاب داستان زندگی همه ی ماست زمانی كه تصميم می گيريم فراتر از آن چيزی باشيم كه برايمان در نظر گرفته اند.

کتاب محبوب من

بی نظیره این کتاب بی نظیر

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

کتب بادبادک باز نوشته خالد حسینی.
    .تا120 صفحشو خوندم راجع به ...البته نویسندش افغانیه و راجع به کودکی که جز خانواده ثروتمندی از افغانها بوده و خدمتکاری داشته همسن خودش که علاقه زیادی به بادبادک بازی دارن..تا اینجا که خوندم حوادث زیادی رخ داده من جمله اذار(جنسی) خدمتکارش توسط اراذلها که خودش شاهد این ماجرا بوده و اینها و چند عوامل دیگه دست به دست هم دادن تا این دو نفر رو از هم جدا کنن...و در ادامه با اشغال افغانستان توسط نیروهای روسی به پاکستان و امریکا مهاجرت میکنن... تا اینجاش فوق العاده بود....................... برای مثال (گیسل تو) میگه خالد حسینی در اولین رمان خود به دستاوردی نائل شده که فقط تعداد نویسندگان معاصر کم تری به ان دست پیدا کردند.. از نابسامانی های سیاسی و فر هنگی افغانستان و... به چندیدین زبان ترجمه شده و مثل اینکه میخوان ازش فیلمم بسازن

5. 2 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

طاعون: اثر آلبر کامو

میشه گفت بهترین کتابی که خوندم یا بهترین کتابی که از کامو خوندم !

طاعون یکی از برجسته ترین رمان های عصر اخیر، و برترین اثر کامو به شمار می آید؛ که شخصیت « راوی» در آن به توصیف و بررسی شهر « اران» در زمان طاعون می پردازد.شهری که ابتدا در آن بر اثر مرگ ناگهانی موشها نگرانی در مردم به وجود می آید و بعد با مشاهده اولین آثار طاعون انسانی، نگرانی ها بالا می گیرد و کم کم دروازه شهر بسته می شود و ارتباط مردم با دنیای خارج قطع می شود.در این دوره پزشکی به نام «برنار ریو» محرم درد دلهای مردم شده و راوی با بازگو کردن این درد دلها بسیاری از مشکلات شهر را غیر مستقیم بیان می کند.

طاعون، کتاب مهمیه که گرچه در ظاهر فقط یک داستان روایت می کنه، اما با نگاهی عمیق تر از ژرف ترین دردهای زندگی بشری حکایت می گه.

«اگر تصادفا کسی می خواست درد دل کند و یا چند کلمه از احساساتش بگوید، پاسخی که می گرفت هر چه بود، در اغلب موارد زخمی بر دلش می زد.آنگاه می فهمید که او و مخاطبش از یک چیز واحد سخن نمی گویند. او در واقع از اعماق روزهای اندیشه ی تلخ و عذاب سخن می گفت و تصویری که می خواست مجسم سازد مدت ها در بوته ی انتظار و هیجان پخته شده بود.بر عکس، دیگری یک هیجان قراردادی و درد بازاری و مبتذل را تصور می کرد. به این ترتیب عادت شد که واقعی ترین دردها به عبارات مبتذل محاوره ای ترجمه شوند. تنها به این قیمت بود که زندانیان طاعون می توانستند همدردی و توجه شنوندگان را جلب کنند…»

7. 2 کاربر از negar00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سیمای زنی در میان جمع

هاینریش بول
    مذتضی کلانتریان

کتاب در مورد وضعیت زندگی مردم المان و اسرای جنگی در حین جنگ جهانی دوم و بعد از ان است و شخصیت اصلی کتاب هم زنی المانی به نام لنی است .
    بی نهایت بی نهایت زیبا و شفاف و به صورت کامل همه اوضاع جنگ ، احساسات مختلف مردم و به خصوص گروه های مختلف را به تصویر کشیده . و واقعا موضوع جالب علاوه بر دقیق و زنده بودن توصیفات توجه به قشرهای مختلف جامعه است . تا به حال تصویر زنده تری از این در مورد جنگ نخونده بودم و واقعا همه وجودم از حس تنفر پر شد . خیلی قشنگ و دقیق هست . اما حالا اون چند فصل اخر را هم نداشت نداشت به نظر من

گفته شده " سیمای زنی در میان جمع» برجسته ترین اثر بُل است و آکادمی سوئد زمانی که در سال ۱۹۷۲ (میلادی) جایزه نوبل ادبیات را به او تقدیم کرد، این رمان را جامع آثار او معرفی کرد " اما به نظر من عقاید یک دلقک چون موضوعش عشقولانه بود بهتر بود

9. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شاهزاده خانم محکوم - اثر داریا اولیویه
    این کتاب مربوط به اولین انقلاب روسیه در سال 1825 و یکی از ترجمه های عالی ذبیح اله منصوری هست
    به نظرم خیلی خوب زندگی انقلابیون اون دوره که اکثرشون از اشراف و شاهزاده های روسیه بودند و مشقات و سختیهایی که در راه هدفشون متحمل شدند رو به تصویر کشیده .
    البته من صفحات قبلی این تاپیک رو دقیق نخوندم شاید دوستان قبلا به این کتاب اشاره کردند در این صورت پیشاپیش عذرخواهی می کنم .

11. این کاربر از leira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شاهزاده خانم محکوم - اثر داریا اولیویه
    این کتاب مربوط به اولین انقلاب روسیه در سال 1825 و یکی از ترجمه های عالی ذبیح اله منصوری هست
    به نظرم خیلی خوب زندگی انقلابیون اون دوره که اکثرشون از اشراف و شاهزاده های روسیه بودند و مشقات و سختیهایی که در راه هدفشون متحمل شدند رو به تصویر کشیده .
    البته من صفحات قبلی این تاپیک رو دقیق نخوندم شاید دوستان قبلا به این کتاب اشاره کردند در این صورت پیشاپیش عذرخواهی می کنم .

سلام دوست عزيز
    نه قبلا معرفي نشده اما اگه شده بود هم اشكالي نداشت معمولا پست نفر قبلي كه كتاب رو معرفي كرده نقل قول مي كنيم و نظر خودمون را اضافه مي كنيم و گاهي بحث و .....

ممنون از شركت مفيدتون در تاپيك

اگه نباشه جاش خالی می مونه leira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    نه قبلا معرفي نشده اما اگه شده بود هم اشكالي نداشت معمولا پست نفر قبلي كه كتاب رو معرفي كرده نقل قول مي كنيم و نظر خودمون را اضافه مي كنيم و گاهي بحث و .....

ممنون از شركت مفيدتون در تاپيك

مرسی دوست عزیز از راهنمایی تون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مقبره ساکارا

پلین گج
    فریده مهدوی دامغانی

کتاب یک داستان تخیلی در مورد یکی از فرزندان فرعون ، رابطه اون با خدایان و طلسمی است که او گرفتارش می شود . به زنده شدن مومیایی ها و نفرین خدایان اشاره می کند .
    دنبال اثر ادبی باارزش نباشید تنها با یک داستان سرگرم کننده رو به رو هستید . در ضمن از همون اول شما ماجرا را می فهمید و منتظرید قهرمان داستان نیز متوجه موضوع شود و تنها در صفحات اخر کتاب چنین اتفاقی می افتد و حالت ماجراجویانه هم ندارد اما با همه این احوال من که از خوندنش خوشم اومد سرگرم کننده بود .
    خیلی به مسئله جادوی سیاه و همون قضیه نفرین کردن افراد به روش سوزن فرو کردن در یکی از مایملک اونها اشاره داشت گمونم این موضوع کلا در افریق رواج داره .
    نکته جالبش این بود که گفته بود طریق شناختن مومیایی مرد اینه که دستاش در کنار بدنش صاف قرار داره و گمونم زنها یکی از دستاشون روی سینه شون هست .

15. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دخترِ بخت

ایزابل آلنده
    اسدا... امرایی

الیزا دختری سر راهی است که در شیلی او را دم در خانه رز و جرمی خواهر و برادر انگلیسی مجرد و پولداری می گذارند و رز به کودک علاقه مند شده و او را به فرزندخواندگی قبول می کند . الیزا در این خانواده سرشناس بزرگ می شود اما در نوجوانی عاشق یکی از کارمندان فقیر و بی اصل و نصب جرمی به نام خواکین می شود و از همین مرحله ماجراهای او شروع می شود .
    روند داستان بد نیست آخرش را خیلی خوب تونسته جمع کنه من اول کتاب اصلا خوشم نیومد از موضوع اما اواخر کتاب خیلی خوب و دقیق پیش رفته بود . یک کتاب حدود 450 صفحه ای که می تونم بگم یک چیزی حدود 60 یا 70 صفحه اش خوب بود . البته احساس می کنم یکی از مشکلای اصلی کتاب ترجمه اش بود با اون کلمات عجیب غریب مترجم .......
    ایزابل النده یک نویسنده شیلایی و از اقوام سالواتور النده است که با کتاب خانه ارواح مشهور شد

17. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •