ببخشيد يه چيزي يادم رفت
واسه انجام چه كارهايي رو v3x بايد سيم كارتو در اورد؟
ببخشيد يه چيزي يادم رفت
واسه انجام چه كارهايي رو v3x بايد سيم كارتو در اورد؟
شما لطف داری عزیز.
beckham7 جان تا اونجایی که من فهمیدم swiss com هم دقیقا یک شرکته مخابراتی هستش که در کشوره
سوییس سرویسه مخابراتی ارایه میکنه.( حالا اینکه این گوشی چطوری رسیده دسته شما عزیز بماند).
من vodafone رو دیدم و همونطور که شما فرمودین فرقه محسوسی نداشت با بقیه.و باز هم در تصدیقه
حرفتون بنده هم فکر میکنم این کار جنبه ی تبلیقاتی داره تا موارده دیگه.
اما در مورده اینکه میتونی اسکین ها رو روش نصب کنی یا نه. باید بگم من تو سایتهایی که اسکینهایی مخصوصه
v3x میزارند دسته بندیه جدا برایه vodafone یا h3g ندیدم.بنابر این حدس میزنم که مشکلی از این لحاظ نباشه.
اما صبر کن تا دوستانه دیگه هم نظر بدن مخصوصا اونهایی که تجربشرو دارند. البته اگر خودم هم اطمینان پیدا
کردم به شما همین جا خبر میدم.
دقیقا از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی ندارن و نصب اسکین و فلش کردن و ... هم تفاوتی نداره. راستی فکر کنم مدل vodafone یه اسکین مخصوص هم داشته باشه که خیلی قشنگه...
پست تکراری......
Last edited by M.etallic.A; 10-09-2007 at 13:22.
پس مشکلی برای این دوستمون پیش نمیاد.
بله vodafone اسکینه مخصوص هم داره. اما خیلیم قشنگ نبود!! (به نظره من)
با تشكر از دوستان بويژه corvette عزيز كه هميشه اولين كسي هست كه به سوالات من جواب مي ده خيلي خيلي ممنون
فقط اگه لطف كنيد سوال دوم جواب بديد ممنون ميشم
ممنون از مسعود عزیز از اینکه زحمت جواب سوال های شما رو داد.
بیشتر سعی کن وقت فلش کردن در بیاری ( یا هک گوشی) بقیه جاها زیاد نیاز نیست...!!
لطف داری میلاد جان من شاگرده شما هستم:43:
سلام.
من برای یه نفر یه v3i گرفتم.
شارژش تموم شد...وقتی گذاشتمش تو شارژ lcd همینطوری هر 3 4 ثانیه روشن خاموش میشه و وقتی هم میخوام گوشی رو روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته! مشکل از چیه؟ باتری؟!!
نه نباید به باتری ربطی داشته باشه ولی خوب برای اطمینان باتری یه نفرو بگیر روش امتحان کن به نظره من برو به همونی که ازش گرفتی گوشی رو نشون بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)