همون رو زدم رمز هم دادم میگه اشتباست
الان یبار فرصت دارم
اگر فردا وارد کنم بازم 1 بار فرصت دارم یا دوباره 3 تا فرصت میده؟؟
همون رو زدم رمز هم دادم میگه اشتباست
الان یبار فرصت دارم
اگر فردا وارد کنم بازم 1 بار فرصت دارم یا دوباره 3 تا فرصت میده؟؟
6000 تومان
بله
شماره طلايي ها رو هم درب منزل تحويل مي دهند.
اول از شما شماره تون رو میخواد که به صورت ********9893 وارد میکنید.
پایینش شماره سیم کارت رو میخواد که روی خود سیم کارت نوشته شده و با 000 یا 00 شروع میشه.(فکر کنم) به هر حال روی سیم کارت هست.
بعد از اون رومز ورود رو میخواد که اگه به 130 اس ام اس زده باشید براتون میفرستند و بعد از اولین ورود خودتون روز ورود رو تغییر میدید.
سلام شاهین جون واسه تغییر نشانی چی کار باید بکبنم از کجا میتونیم اقدام کنیم ؟
چند راه داره واسه تغییر نشانی ؟
با تشکر
سلام به همگی
شاید سوالم تکراری باشه ولی می پرسم!
کدی که درخواست تنظیمات اینترنت رو میفرسته و بعد تنظیمات میاد رو میشه یکی به من بگه!!!
موفق باشید
ببخشید که پست زدم
مشکل حل شد(سرچ کردم اون صفحه رو تازه دیدم)
متاسفا نتونستم پستم رو حذف کنم.
بازم معذرت که دو تا پست زدم
موفق باشید
Last edited by ebi_dar; 27-07-2007 at 17:19.
اگه اعتباري هستي 140 و اگه قبضي 130 رو بگير و آدرس جديد و كد پستي 10 رقمي رو بده.
به همين راحتي.
به به آقا شاهین ...
کجایی گل پسر !!!!!!!
آقا چرا دیگه جواب sms هام رو نمیدی ؟ من با sms باهات می خواستم مشورت کنم که نشد حالا مشکلم رو اینجا مطرح می کنم ...
من سیم کارتی رو که به مناسبت روز مادر خریدم و هدیش رو هم گرفتم واسم 35000 تومان تموم شده در حالی که خود شما تلفنی بهم گفتید که ممکنه سیم کارت های عید رو به من داده باشند و به محض فعال کردن 4700 تومان شارژ اضافه روش رفته باشه ... بگذریم می خواستم بدونم که چه جوری باید این 5000 تومان رو ازشون پس بگیرم ؟ من زنگ میزنم 140 میگه نباید بگیرند ! آخه این شد راهنمایی ؟
سلام من اومدم!!
همون طور که گفتم من رفته بودم به تنها شهر جنوبی کشور که تحت پوشش رسمیه ایرانسله که نتایج بررسی های صورت گرفته را براتون میگم !
از همون ابتدا شروع میکنم که ما از اصفهان خارج شدیم و به سمت فرودگاه اصفهان که خارج از شهر قرار داره رفتیم.در طول کل جاده آنتن چه ضعیف و چه قوی وجود داشت اما هرچه به فرودگاه نزدیک میشدیم کیفیت بالا میرفت تا اینکه وقتی رسیدیم با کیفیت عالیه ایرانسل در فرودگاه اصفهان روبرو شدیم . آنتن کاملا پر بود.کیفیت مکالمه-GPRS -SMSحرف نداشت و هنگام استفاده هم کاهش آنتن وجود نداشت.
کیش :
نقشه ای که در رابطه با پوشش ایرانسل در سایت قرار گرفته کاملا صحیح بوده و در قسمت های زرد رنگ کاملا ایرانسل آنتن می داد اما ...
در بیشتر مجتمع های تجاری آنتن دهی خوب نبود طوری بیشتر اوقات بدون آنتن میشد در حالی که این مشکل مقدار کمتری برای TCI پیش میمد.در دو روز اول GPRS قطع بود اما دیروز شبکه 2-3 ساعت قطع شد و وقتی وصل شد مشکل GPRSهم حل شد.
کیفیت sms ها خوب بود و مشکلی در این زمینه نبود.
اما کیفیت مکالمه بر خلاف انتظارم خیلی خوب نبود . طوری بود در بعضی نقاط به خصوص نزدیک دکل ایرانسل کیفیت مشکلی نداشت اما بعضی جاها بود که آنتن کاملا پر بود اما هنگام مکالمه قطع و وصلیه زیادی داشت !!
بعضی اوقات هم وقتی کیفیت خوب بود یهو بدون هیچ دلیلی تماس قطع میشد !!! در حالیکه نه آنتن میپرید نه هیچی! بیشترین مواردی که اذیت میکرد GPRS و مکالمه بود که در بعضی از اوقات با وجود آنتن پر بی کیفیت بود.
در کل شاید بشه با ملاک هایی که وجود داره از نمره 100 به ایرانسل در کیش امتیاز 75 را داد.
امید وارم ایرانسل به ادعای شهرداری ایرانسل جواب بده ! جون طبق گفته ی شهرداری کوتاهی از ایرانسله !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)