نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خويش ، ما را به ناز فروشان نياز نيست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نياز است!
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خويش ، ما را به ناز فروشان نياز نيست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نياز است!
نظرتون در مورد اين sms ها چيه؟ جالبن؟![]()
اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري رد ميشي بر ميگرده نگات ميكنه، بدون براش مهمي
اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري مي افتي برميگرده با عجله مياد به سمتت، بدون براش عزيزي
اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري مي خندي برميگرده نگات ميكنه، بدون براش قشنگي
اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري گريه ميكني باهات اشك ميريزه، بدون دوستت داره
اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري با يكي ديگه حرف ميزني تركت ميكنه، بدون عاشقته...
دخترا در 18 سالگی مثل توپ فوتبالن 22نفر دنبالشونن /28سالگی مثل توپ هندبالن 10نفر دنبالشونن/ 38سالگی مثل توپ گلفن 1نفر دنبالشونن /48 سالگی مثل توپ پینگ پنگن دونفر می خوان از خودشون دورش کنن/ در 58سالگی مثل توپ جنگی هستن همه ازشون فرار می کنن!
اينو واسه تو فرستاده ام ، آره براي تو ، براي خودت، چرا به اين ور و اون ور نگاه مي كني ؟ مگه عجيبه كه اين مال تو باشه؟ شك نكن مال خودته ، آخه مگه به جز تو هم علاف ديگه اي هست؟؟؟؟؟
سوال:به 15 تا دختر تو استخر چي ميگن؟! جواب:راني هلو سوال:اگه 15 تا زن بودن چي؟ جواب:کمپوت انجير سوال:اگه 15 تا پيرزن بودن؟ جواب:يه کاسه سيرابي!
كسي نمي خواد نظر بده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟!؟!؟!؟!
بعضي هاشون خوبه بعضي هاشون تكراريه بعضي هشون بد...در كل خوبه...
سلام عزيز:نوشته شده توسط lovergod14innocentsand
بابا من گفتم رفتي از دست اين مومن خدا گفتنات خلاص شديم![]()
عزيز تقصير من نبود اين بحث.يكي ديگه شروع كرد.در ضمن عزيز قضيه چي بود؟از عرش اومدي به فرش.
پيغام خصوصي بده ببينم چي بوده قضيه![]()
تا حالا کفشهات رو نگاه کردی؟ 2 تا عاشق،2 تا همراه، که بی هم ميميرن، با هم خاکی ميشن، بدون هم زير بارون نميرن، کاش آدما هم یکم از کفشاشون ياد بگيرن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)