تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 535 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام ...
    یه نرم افزار (زبان) روی لپ تاپ (ویستا) نصب کردم ... ولی همش تصویر دسک تاپ و gadget ها و منوی استارت می لرزه و ویندوز میگه که نرم افزار appereance رو بهم میزنه ... فک کنم منظورش اینه که برنامه می خواد رنگ سیستم رو با خودش هماهنگ کنه ولی ویستا نمی زاره ... شاید چون واسه اکس پی هستش و با ویستا نمی خونه ... میشه کاری کرد که این مشکل حل شه ... ممنون میشم راهنمایی کنین ...

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

با سلام
    مشکل من اینه که وقتی ویندوز میاد بالا صفحه داکیومنت باز میشه دکستاپ هم سیاه و باید بریم از پوشه ویندوز فایل explorer رو دستی اجرا کنیم تا دکستاپ مشخص بشه بعضی از برنامه ها هم کار نمی کنن
    اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا" راهنمایی کنه
    راستی وقتی ویروسی رو که رو explorer نشسته بود پاک کردم اینجوری شد
    show hidden هم کار نمیده
    پیشاپیش از کمک شما ممنونم

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان 1 راهنمایی فوری میخوام حیصیتی هست
    من دوستم نوت بوک دل داره روش ویندوز ویستا نصب کرده ویندوز رو خودش نصب کزده واورجینال نیست
    حالا چند وقط پیش 1 برنامه رو سیتمش نصب کرد از اون به بد گزینه hibernate از کار افتاده الان میخواد بیاره پیش من درست کنم مننم وستا ندارم و با هاش کار نکردم اونتر که من فهمیدم میگه تو control palnel قسمت power option تیب hibernate یا کلا این تب پاک شده ویا تیب کلا غیر فعال هست و نمیشه enble hibernate رو تغییر داد باید چی کار کنم با هاشم رو در باسی دارم شما بگید نشکل از کجاست و باید چی کار کنم تا hibernate برگرده در ضمن نمیخواد ویندوزشم عوض کنه
    راستی اگر با دستور های توی cmd مثل اینا هم فعال نشد چی
    powercfg –h on
    powercfg /hibernate on
    Last edited by mpeg; 19-10-2009 at 23:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان 1 راهنمایی فوری میخوام حیصیتی هست
    من دوستم نوت بوک دل داره روش ویندوز ویستا نصب کرده ویندوز رو خودش نصب کزده واورجینال نیست
    حالا چند وقط پیش 1 برنامه رو سیتمش نصب کرد از اون به بد گزینه hibernate از کار افتاده الان میخواد بیاره پیش من درست کنم مننم وستا ندارم و با هاش کار نکردم اونتر که من فهمیدم میگه تو control palnel قسمت power option تیب hibernate یا کلا این تب پاک شده ویا تیب کلا غیر فعال هست و نمیشه enble hibernate رو تغییر داد باید چی کار کنم با هاشم رو در باسی دارم شما بگید نشکل از کجاست و باید چی کار کنم تا hibernate برگرده در ضمن نمیخواد ویندوزشم عوض کنه
    راستی اگر با دستور های توی cmd مثل اینا هم فعال نشد چی
    powercfg –h on
    powercfg /hibernate on
    سلام.

به دو دلیل میشه گفت که کارت گرافیکی یا نصب نیست و یا صحیح نصب نشده.

اول اینکه hibernate غیر فعاله (در 90 درصد موارد غیر فعال بودن hibernate ناشی از کارت گرافیکی هست)

دلیل دوم هم اینه که میگید ویندوزش اوریجینال نیست.... پس درایورهای اون سیستم رو هنگام نصب ویندوز، نصب نکرده...

باید درایور کارت گرفیکی رو پاک کرده (البته اگه نصب باشه) و دوباره نصبش کنید.

موفق باشید

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام.

به دو دلیل میشه گفت که کارت گرافیکی یا نصب نیست و یا صحیح نصب نشده.

اول اینکه hibernate غیر فعاله (در 90 درصد موارد غیر فعال بودن hibernate ناشی از کارت گرافیکی هست)

دلیل دوم هم اینه که میگید ویندوزش اوریجینال نیست.... پس درایورهای اون سیستم رو هنگام نصب ویندوز، نصب نکرده...

باید درایور کارت گرفیکی رو پاک کرده (البته اگه نصب باشه) و دوباره نصبش کنید.

موفق باشید
    ممنون من گفتم که hibernate کار میکرده بعد از نصب یک برنامه این مشکل برای ویندوز نوت بوک پیش اومده من هم میدونم مشکل درایور کارت گرافیک میتونه باعث این مشکل به هر حال اگه مشکل از درایور نیود چی و چیزای دیگه که بالا گفتم
    اصلا مشکل ریجستری ویا وبروش میتونه این hibernate رو گرنش رو پاک یا کلا غیر فعال کنه منظورم از غیر فعال ابن که تو پاور آپشن تب hibernate رو کلان پاک یا از کار بندازه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

man windows media player am ro harchi eltemasesh mmikonam run nemishe az har rahi ke begin emtehan kardam kasi midoone cheshe?
    TNX A LOT

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی جواب نمیده ...

سلام ...
    یه نرم افزار (زبان) روی لپ تاپ (ویستا) نصب کردم ... ولی همش تصویر دسک تاپ و gadget ها و منوی استارت می لرزه و ویندوز میگه که نرم افزار appereance رو بهم میزنه ... فک کنم منظورش اینه که برنامه می خواد رنگ سیستم رو با خودش هماهنگ کنه ولی ویستا نمی زاره ... شاید چون واسه اکس پی هستش و با ویستا نمی خونه ... میشه کاری کرد که این مشکل حل شه ... ممنون میشم راهنمایی کنین ...

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام دوتا مشکل داشتم

1. ویندوز ویستا قاطی کرده دیگه هیچ برنامه ای نصب نمی کند.

2. این چیز را یادم رفتم که وقتی MY COPMUTER باز می کردیم سبز رنگ هست چطوری می آید HIDDEN کردم حالا هر کاری می کنم نمی یاد

3. دیگه هیچ برنامه ای را unistall نمی کند

چکار کنم آیا ویروسی شده
    Last edited by samanajan; 20-10-2009 at 20:21.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

با سلام دوتا مشکل داشتم

1. ویندوز ویستا قاطی کرده دیگه هیچ برنامه ای نصب نمی کند.

2. این چیز را یادم رفتم که وقتی MY COPMUTER باز می کردیم سبز رنگ هست چطوری می آید HIDDEN کردم حالا هر کاری می کنم نمی یاد

3. دیگه هیچ برنامه ای را unistall نمی کند

چکار کنم آیا ویروسی شده
    سلام

ویندوز شما نسخه ی تریال نبود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان اگه لطف کنن من تازه می خوام با ویستا کار کنم و مشکل آبدیت دارم
    ضمنا اینجا نوشته ویندوز شما اکتیو هست و شماره سریال هم درسته آیا این کفایت میکنه که بتونم آبدیت کنم یا نه ؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •