سلام. امکان داره که پروتکل pptp وL2TP رو از داخل مودم Gp2101 فعال کنم؟ تنظیماتش را دیدم ولی نمیدونم اکانت یکساله بکیرم بعد فعال نشه؟
سلام. امکان داره که پروتکل pptp وL2TP رو از داخل مودم Gp2101 فعال کنم؟ تنظیماتش را دیدم ولی نمیدونم اکانت یکساله بکیرم بعد فعال نشه؟
سلام دوستان. من مودم Gp2101 دارم داخل تنظیمات مودم قسمت vpn سه تا پروتکل L2TP و PPTP داره. میخوام قبل از اینکه اکانت بگیرم بدونم آیا میشه از داخل مودم فعالش کنم و از تغییر ای پی استفاده کنم
بله میشه
اما فکر کنم فقط یکیش درست عمل می کنه.. حالا pptp یا ال 2
بله میشه جواب میده ولی من یک ماه پیش که همین عمل رو انجام دادم بیشتر از 1 مگابیت بهم نمیداد برای (pptp) البته روی مودم اینطور بود و روی pc همون وی پی رو کانکت میکردم همون سرعت مودم رو میداد مثلا 20 مگابیت ولی روی مودم که ست میکردم سرعتش بین 512 تا 1 مگابیت بیشتر نمیشد هم برای وبگردی هم دانلود ، روی مودم ADSL هم همینطور بود و فقط هم روی مودم ها اینطور بود و با pc هیچ مشکلی نداشت شما سعی کن از l2tp استفاده کنی و حتما قبل خرید تست کن .
سلام دوستان میخوام یک مودم ایرانسل بگیرم فقط دوتا سوال دارم
بین مودم gp2102 و tk2510 نمیدونم کدوم بهتره چون هرکس یه چیز میگه
و سوال دومم آیا این مودم بعد از ثبت نام به جز سیم کارت tdlte خودش سیم کارت معمولی میخوره بسته شبانه باهاش خرید؟
اگر میشه لطفا بگید کدوم مدل مودم رو دارید و یا ممنون میشم تست کنید
دوستان یه کانال تلگرام در رابطه ب همین تایپیک بود ممنون میشم لینک یا شاره ادمین رو بدید
سپاس
دوستان یه کانال تلگرام در رابطه ب همین تایپیک بود ممنون میشم لینک یا شاره ادمین رو بدید
سپاس
کسی از دوستان نیست جواب به سوالات من بده؟
اولی
اره
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من 2510 دارم توی توضیحاتش نوشته VPN ساپورت میکنه ولی نتونستم پیدا کنم از کدوم قسمت باید اطلاعات رو وارد کنم... شما میتونید یه راهنمایی کنید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)