تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 827 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

اولادي: مثل‌ چوپان‌ دروغگو شده‌ايم!
    مهرداد اولادى‌ پيرامون‌ اتفاقات‌ اخيرى‌ که‌ منجر به‌ عقد قراردادش‌ با پرسپوليس‌ شد اينگونه‌ به‌ سئوالات‌ ما پاسخ‌ داد:
    مهرداد بالاخره‌ کارت‌ به‌ کجا کشيد؟
    بلاتکليف‌ مانده‌ام. ديگر به‌ کسى‌ اعتماد ندارم. از اين‌ همه‌ سرگردانى‌ خسته‌ شده‌ و به‌ جايى‌ رسيده‌ام‌ که‌ تصميم‌ دارم‌ حتى‌ فوتبال‌ را کنار بگذارم. پرسپوليسى‌ها همين‌ چند روز پيش‌ سفت‌ و سخت‌ مشکلاتم‌ را تعقيب‌ مى‌کردند اما همين‌ که‌ متوجه‌ شدند مشکل‌ خروجى‌ام‌ حل‌ نشده‌ ديگر دنبال‌ کارم‌ نمى‌روند. به‌ من‌ گفتند پولت‌ را بعداً‌ مى‌دهيم‌ که‌ قبول‌ کردم، ديگر بايد چه‌ کارى‌ انجام‌ مى‌دادم‌ تا حسن‌ نيتم‌ ثابت‌ شود.
    بحث‌ پرداخت‌ خسارت‌ به‌ باشگاه‌ الشباب‌ بود؟
    الشباب‌ بخاطر من‌ فعلاً‌ از پرسپوليس‌ شکايت‌ نکرده‌ است‌ اما متأسفانه‌ ما پيش‌ آنها چوپان‌ دروغگو شده‌ايم. قطعاً‌ در آينده‌ نزديک‌ باشگاه‌ بايد 200 هزار دلار خسارت‌ به‌ الشباب‌ پرداخت‌ نمايد.
    شنيده‌ايم‌ الشباب‌ جاى‌ تو بازيکن‌ گرفته؟
    بله، يک‌ مهاجم‌ آفريقايى‌ به‌ نام‌ تاگو را گرفته‌اند اما هنوز اميدوارم، ولى‌ بايد زمان‌ بازگشتم‌ را اعلام‌ کنم. نامه‌اى‌ براى‌ رئيس‌ جمهور نوشتم‌ و مشکلاتم‌ را مطرح‌ کرده‌ام‌ اما ظاهراً‌ در اين‌ راه‌ سنگ‌اندازى‌ مى‌کنند و هنوز جوابى‌ نگرفته‌ام.
    راستى‌ چرا با پرسپوليس‌ تمرين‌ نمى‌کني؟
    انگيزه‌اى‌ براى‌ تمرين‌کردن‌ ندارم، دل‌ پرى‌ از دست‌ مسئولان‌ پرسپوليس‌ دارم‌ که‌ نمى‌دانم‌ بايد با چه‌ کسى‌ درد دل‌ کنم، همه‌ آنها امروز و فردا مى‌کنند اما مطمئن‌ هستم‌ که‌ با اين‌ امروز و فردا کردنها مشکل‌ من‌ حل‌ نخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ساعدي: فتح‌ا...زاده‌ بايد مديرعامل‌ استقلال‌ باشد
    هاشم‌ ساعدى‌ را به‌ عنوان‌ مديرى‌ مى‌شناسيم‌ که‌ به‌ فکر خدمت‌ به‌ ورزش‌ است. او در گذشته‌اى‌ نه‌ چندان‌ دور قائم‌مقام‌ باشگاه‌ استقلال‌ بود و توانست‌ به‌ اين‌ تيم‌ کمک‌ کند و آنها را در مسير پيشرفت‌ قرار دهد. ديروز با او تماس‌ گرفتيم‌ و از او درباره‌ وضعيت‌ اين‌ تيم‌ پس‌ از استعفاى‌ قريب‌ سئوالاتى‌ پرسيديم، گزيده‌هايى‌ از اين‌ گفتگو را در زير مى‌خوانيد:
    * به‌ نظر من‌ تمام‌ مديرانى‌ که‌ در استقلال‌ بوده‌اند به‌ تيم‌ کمک‌ کرده‌اند. آنها تمام‌ تلاش‌ خود را براى‌ موفقيت‌ تيم‌ به‌ کار بسته‌اند و البته‌ منشأ خدمات‌ ارزنده‌اى‌ بوده‌اند.
    * پس‌ از استعفاى‌ قريب‌ گزينه‌هاى‌ زيادى‌ براى‌ پست‌ مديرعاملى‌ استقلال‌ مطرح‌ بوده‌اند. وقتى‌ اين‌ نام‌ها را مى‌شنويم‌ متوجه‌ مى‌شويم‌ تمامى‌ آنها مديران‌ کاربلدى‌ هستند که‌ کارنامه‌ خوبى‌ داشته‌اند.
    * اعتقاد شخصى‌ من‌ اين‌ است‌ که‌ در اين‌ مقطع‌ و شرايط‌ حساس‌ بهترين‌ گزينه‌ براى‌ مديريت‌ استقلال، على‌ فتح‌ا...زاده‌ است. او پيشينه‌ خوبى‌ دارد. کارنامه‌ او پر از افتخار و جام‌هاى‌ مختلف‌ قهرمانى‌ است. امسال‌ فصلى‌ سخت‌ براى‌ استقلال‌ است. ليگ‌ قهرمانان‌ آسيا، ليگ‌ برتر و جام‌حذفى‌ در راه‌ است‌ و باتوجه‌ به‌ محبوبيتى‌ که‌ فتح‌ا...زاده‌ نزد هواداران‌ دارد و البته‌ رابطه‌ بسيار خوبى‌ نيز که‌ با ارگان‌هاى‌ مختلف‌ سياسى‌ و ورزشى‌ داراست‌ مى‌تواند به‌ استقلال‌ کمک‌ زيادى‌ کند.
    * قريب‌ نيز براى‌ استقلال‌ زحمات‌ فراوانى‌ کشيد و اميدوارم‌ با تلاش‌ همگي، استقلال‌ به‌ جايگاهى‌ که‌ شايسته‌ آن‌ است‌ دست‌ يابد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

در نظرسنجى‌ سايت‌afc اعلام‌ شد: ايران‌ قهرمان‌ فوتبال‌ آسيا مى‌شود
    سايت‌ رسمى‌ کنفدراسيون‌ فوتبال‌ آسيا طى‌ نظرسنجى‌ از کاربران‌ خود خواست‌ تا با شرکت‌ در اين‌ نظرسنجى‌ مدعى‌ کسب‌ مقام‌ قهرمانى‌ رقابت‌هاى‌ فوتبال‌ نوجوانان‌ آسيا را از نظر خود معرفى‌ کنند که‌ تيم‌ملى‌ فوتبال‌ نوجوانان‌ ايران‌ با کسب‌ 74/47 درصد آرا بخت‌ نخست‌ قهرمانى‌ اين‌ رقابت‌ها اعلام‌ شد. پس‌ از ايران، تيم‌هاى‌ چين، کره‌جنوبي، سنگاپور ميزبان‌ بازى‌ها و عربستان، شانس‌هاى‌ بعدى‌ کسب‌ عنوان‌ قهرمانى‌ معرفى‌ شده‌اند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ليگ‌ وقتى‌ حرفه‌اى‌ است‌ که‌ همه‌ تيمها خصوصى‌ باشند على‌آبادي: سياست‌ سازمان‌ ايجاد و کمک‌ به‌ باشگاه‌هاى‌ خصوصى‌ است ‌
    سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ در راستاى‌ سياست‌ کلى‌ خود درصدد ايجاد تقويت‌ و کمک‌ به‌ باشگاه‌هاى‌ خصوصى‌ است‌ و به‌ تدريج‌ به‌ دنبال‌ اين‌ است‌ که‌ ديگر چيزى‌ به‌ نام‌ باشگاه‌ دولتى‌ وجود نداشته‌ باشد و سازمان‌ اميدوار است‌ که‌ اين‌ موضوع‌ به‌ تصويب‌ برسد.
    مهندس‌ على‌آبادى‌ رئيس‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ در اين‌ خصوص‌ گفت: باشگاه‌هاى‌ استقلال‌ و پرسپوليس‌ از باشگاه‌هاى‌ قديمي، خوشنام‌ و پرطرفدار کشور هستند که‌ مى‌توانند در سطح‌ آسيا و جهان‌ براى‌ فوتبال‌ کشور اعتبار کسب‌ کنند.
    وى‌ در ادامه‌ گفت: حمايت‌ باشگاه‌ استقلال‌ با وزارت‌ رفاه‌ است‌ و باشگاه‌ پرسپوليس‌ را هم‌ سازمان‌ کمک‌ مى‌کند و درصدد هستيم‌ که‌ مشکلات‌ مالى‌ آنها را برطرف‌ کنيم.
    على‌آبادى‌ با بيان‌ اينکه‌ در رشته‌ فوتبال‌ به‌ توسعه‌ رسيده‌ايم‌ و بايد به‌ سوى‌ جهانى‌ شدن‌ اين‌ رشته‌ برويم، تصريح‌ کرد: اولين‌ وظيفه‌ ما حفظ‌ سطح‌ فوتبال‌ کشور است‌ که‌ نگذاريم‌ افت‌ کند، بحث‌ بعدى‌ سوق‌ دادن‌ تيم‌ها به‌ سمت‌ خصوصى‌ شدن‌ است. در تيم‌هاى‌ خصوصي، سازماندهى‌ و دلسوزى‌ بيشترى‌ وجود دارد و دستيابى‌ به‌ بازيکنان‌ بهتر در دستور کار مديران‌ قرار دارد. در نتيجه‌ تربيت‌ و آموزش‌ بازيکنان‌ جوان‌ شکل‌ پيدا مى‌کند.
    على‌آبادى‌ درخصوص‌ ليگ‌ حرفه‌اى‌ فوتبال‌ گفت: ليگ‌ حرفه‌اى‌ معنايش‌ اين‌ است‌ که‌ مجموعه‌ ورزشى‌ خودش‌ درآمد داشته‌ باشد و براى‌ خودش‌ خرج‌ کند اما وقتى‌ يک‌ نفر پول‌ بدهد و آنها خرج‌ کنند اين‌ ليگ‌ حرفه‌اى‌ نيست. وقتى‌ ليگ‌ حرفه‌اى‌ مى‌شود که‌ تمام‌ تيم‌هاى‌ حاضر در آن‌ خصوصى‌ باشند.
    در حال‌ حاضر فقط‌ دوباشگاه‌ استقلال‌ اهواز و شموشک‌ خصوصى‌ هستند. على‌آبادى‌ در پايان‌ گفت: تغيير مداوم‌ مديران‌ و مربيان، انسجام‌ و همدلى‌ و همراهى‌ اعضاى‌ باشگاه‌ و تيم‌ را از ميان‌ مى‌برد در حالى‌ که‌ در تيم‌هاى‌ خصوصى‌ اين‌ بحث‌ها به‌ اين‌ شکل‌ وجود ندارد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در حساسترين بازي دور مقدماتي جام ملتهاي اروپا تيم ليتواني ايتاليا قهرمان جهان را با نتيجه يك بر يك متوقف كرد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دومنك سر مربي تيم فرانسه از خوزه مورينهو خواست كه از كلود ماكه له له عذر خواهي كند .
    مورينهو چند روز پيش گفته بود كه دومنك از ماكه له له مانند يك برده در تيم ملي فرانسه كار ميكشد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فابيو كاناوارو پس تساوي يك بر يك ايتاليا برابر ليتواني گفت : اين يك دام براي فرانسه است .
    تيم هاي فرانسه و ايتاليا كه فينال جام جهاني را برگزتر كردند در رقابتهاي مقدماتي قهرماني اروپا با هم همگروه هستند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

11 در گفت و گو با فارس/ نكونام: تساوي برابر كره مثل پيروزي بود

خبرگزاري فارس: بازيكن مياني تيم ملي فوتبال ايران از تساوي در ديدار برابر كره جنوبي ابراز رضايت كرد و گفت: اين تساوي مانند يك پيروزي، براي ما ارزش داشت.

جواد نكونام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس افزود: با كسب يك امتياز از ميدان حساس سئول، 90 درصد راه صعود به مرحله بعدي مسابقات را طي كرديم.
    وي تصريح كرد: بازي برابر سوريه و چين تايپه به مراتب آسان تر است و در دقايق آغازين بايد به به ثمر رساندن گل كار را تمام كنيم.
    هافبك ملي پوش ايراني ادامه داد: بعد از ديدار با سوريه براي كمك به اوساسونا راهي اسپانيا مي‌شوم چراكه تيم باشگاهي من در شرايط خوبي ندارد و بايد در اختيار تيم باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

11 درخواست كاپيتان از مقامات باشگاه تري: هارگريوز را به چلسي بياورديد

خبرگزاري فارس: جان تري، مدافع تيم چلسي خواهان حضور اوون هارگريوز، هافبك ملي‌پوش و انگليسي تيم بايرن مونيخ در تيم باشگاهي‌اش شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، اين بازيكن كه در تيم انگليس و چلسي كاپيتان است، از مقامات باشگاهش خواهان به خدمت گيري اين بازيكن شاخص بايرن شد.
    تري گفت: درصورتيكه هارگريوز به عضويت چلسي درآيد، خط مياني اين تيم از قدرت بيشتري برخوردار خواهد شد.
    وي اظهار داشت: هارگريوز اكنون در دوران اوج فوتبال خود قرار داشته و حضورش در چلسي بسيار سودمند است.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم فوتبال استقلال تهران در ديداري دوستانه كه ديشب برگزار كرد تيم ارارات را با گل داسيلوا يك بر صفر شكست داد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •