اولادي: مثل چوپان دروغگو شدهايم!
مهرداد اولادى پيرامون اتفاقات اخيرى که منجر به عقد قراردادش با پرسپوليس شد اينگونه به سئوالات ما پاسخ داد:
مهرداد بالاخره کارت به کجا کشيد؟
بلاتکليف ماندهام. ديگر به کسى اعتماد ندارم. از اين همه سرگردانى خسته شده و به جايى رسيدهام که تصميم دارم حتى فوتبال را کنار بگذارم. پرسپوليسىها همين چند روز پيش سفت و سخت مشکلاتم را تعقيب مىکردند اما همين که متوجه شدند مشکل خروجىام حل نشده ديگر دنبال کارم نمىروند. به من گفتند پولت را بعداً مىدهيم که قبول کردم، ديگر بايد چه کارى انجام مىدادم تا حسن نيتم ثابت شود.
بحث پرداخت خسارت به باشگاه الشباب بود؟
الشباب بخاطر من فعلاً از پرسپوليس شکايت نکرده است اما متأسفانه ما پيش آنها چوپان دروغگو شدهايم. قطعاً در آينده نزديک باشگاه بايد 200 هزار دلار خسارت به الشباب پرداخت نمايد.
شنيدهايم الشباب جاى تو بازيکن گرفته؟
بله، يک مهاجم آفريقايى به نام تاگو را گرفتهاند اما هنوز اميدوارم، ولى بايد زمان بازگشتم را اعلام کنم. نامهاى براى رئيس جمهور نوشتم و مشکلاتم را مطرح کردهام اما ظاهراً در اين راه سنگاندازى مىکنند و هنوز جوابى نگرفتهام.
راستى چرا با پرسپوليس تمرين نمىکني؟
انگيزهاى براى تمرينکردن ندارم، دل پرى از دست مسئولان پرسپوليس دارم که نمىدانم بايد با چه کسى درد دل کنم، همه آنها امروز و فردا مىکنند اما مطمئن هستم که با اين امروز و فردا کردنها مشکل من حل نخواهد شد.