تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 752 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر از پاسختون اقا رضا
    پس نتیجه این میشه که برای hd800 هم باید کارت صوتی حرفه ای و یه امپ مجزا هم تهیه کنم.راستش هنوز hd800 نگرفتم یعنی منتظر بودم با شما مشورت کنم بعد اقدام کنم.
    وقتی دنباله قیمت و review .هدفون shure 535 se میگشتم به این فوروم برخوردم.و حدود یه هفته طول کشید تماتم مطالبش رو خوندم.البته کاش میشد همه هدفونهای حرفه ای و با کیفیت رو در اختیارتون میزاشتن که همهشون و تجزیه تحلیل میکردین review میزاشتین.در هر صورت وقتی نظرتون رو در باره hd800 خوندم تصمیم گرفتم یدونش رو داشته باشم.البته با اجازتون review hd800 رو به یکی از دوستام که از اساتید موسیقی هست و کاملا علمی و اکادمیک موسیقی رو دنبال میکنه نشون دادم که نظرشو در مورد این هدفون بهم بگه و تاییدش کنه که خیلی تعجب کرد و گفت که اگر کسی بتونه تا این حد جزییات صدای پخش یک هدفون رو تشخیص بده یک audiophile هست.بله به شما گفت AUDIOPHILE .
    در هر صورت ممنون میشم راهنمایی کنین که لوازم مورد نیازشم با کمترین هزینه بتونم تهیه کنم چون قیمت خود هدفون الان 2060000 تومان شده.
    مرسی بابت نظر بسیار مثبت شما و خیلی خوشحالم که اینجا مطالب مفیدی برای شما داشته و امیدوارم از این به بعد شاهد فعالیت بیشتر شما باشیم تا اینکه ما هم از تجربه شما استفاده کنیم

پیشنهاد میکنم جدای از کارت صدای خوب به فکر تهیه سورس تراک مناسب هم باشید چون همه چیز در سورس پلیر و هدفون خلاصه نمی شه و برای شروع می تونید همون کارت صدای کریتیو Titanium HD رو انتخاب کنید که هم قیمت مناسبتری نسبت به رقیب ایسوس داره و هم اینکه جدیدتر از اون هست و با مشخصات سخت افزاری بهتر البته هر چند ممکنه از اون مشخصات هیچ وقت استفاده نشه ولی وجودشون می تونه یک امتیاز باشه به هر حال برای شروع همین کارت و هدفون با هم قابل استفاده هستند تا اینکه اون حدود ۵۰۰ ساعت مرحله Burn in سپری بشه احتمالآ تا اون موقع آمپ مناسب هم انتخاب کردید اما برای شروع میتونید نگاهی به این مدلها بکنید هر چند که هر کدومشون مناسب کاربرد خاصی هستند و برای اینکه انتخاب صحیحی داشته باشید بهتره کمی درباره کاربردتون توضیح بدید تا اینکه بهتر بشه با شما همفکری کرد

در آخر هدفون HD800 بزرگترین و برترین هدفون و یا به عبارتی دقیق تر سلطان بلامنازع فعلی تمام هدفونهای دینامیک هست و ارزش اون به نظرم تا ۳ میلیون تومن هم قابل چشم پوشی نیست
    خست رو کنار بزارید چون شما می خواهید بهترین که چه عرض کنم برترین محصول و پرچمدار برندی بسیار مشهور به نام سنهایزر رو با سابقه چند ده ساله فوق تخصصی در ساخت هدفون رو صاحب بشید این برای شما کم هست؟
    فعلآ هزینه کارت حدود ۲۵۰ تومن + هزینه هدفون که فرمودید ۲ میلیون و ۵۰ = است با ۲ میلیون و ۳۰۰ + یک اشتراک پرسرعت اینترنت + یک مجموعه هارد آماده برای پر شدن تراکهای با رزولیشن بالا که با مجموع اونها بشه گفت تازه چیزی از صدای اصیل شنید و با جزییات که نه بلکه با میکرو جزییات شنید آیا این لذت بخش نیست
    در آخر خیلی خوشحال خواهم شد که هر آنچه تجربه کردم در اختیار شما و دیگران بزارم تا اینجا جایی مرجع برای تمام علاقه مندان به هدفون باشه

علت اینکه این پست اینقدر طولانی شد دلیلش اینکه این رو پیدا کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (: (: (:

شما هم موفق باشید.

2. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام و تشکر فراوان خدمت rezaomido که لطف میکنین وقتتون رو برای راهنمایی ما میزارین.
    چشم کارت صوتی titanium hd رو تهیه میکنم.برای امپ هم یه sony sa-j970e ژاپنی sony dp 100v 40w 50/60hz تو خونه پیدا کردم و یا Schiit's Lyr 6 watts of 32Ω که بهم پیشنهاد شده.به نظرتون اینها جوابگو هستن؟اگر که نه لطف کنین قدرت امپی که به راحتی hd800 رو ساپورت کنه رو بگین تا تهیه و یا درست کنم.در مورد اهنگ هم تا جایی که بتونم پیدا کنم دانلود میکنم ولی flac های موجود اکثرا مشخصات کیفیت ننوشتن که معلوم نمیشه کدوم سایت تراکهای با کیفیتر گذاشته . اگه شما از سایته خاصی دانلود میکنین به ما هم بگین ممنون میشیم.در مورد burn in هم مطالبتون رو کاملا مطالعه کردم البته بعد از تهیه هدفون حتما مزاحمتون میشم تا بیشتر راهنمایم کنین .راستی برای ie8 چند ساعت burn in نیاز هست؟چون تازه خریدم و فعلا رو حالت مونو اهنگ گوش میدم تا همون طور که گفتین بهتر burn in بشه .ولی از تراکهای با کیفیت و یا خاصی استفاده نمیکنم.
    باز هم از توجهتون کمال تشکر و قدر دانی میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

در مورد اهنگ هم تا جایی که بتونم پیدا کنم دانلود میکنم ولی flac های موجود اکثرا مشخصات کیفیت ننوشتن که معلوم نمیشه کدوم سایت تراکهای با کیفیتر گذاشته . اگه شما از سایته خاصی دانلود میکنین به ما هم بگین ممنون میشیم.

سالار جان ممنون که راجع به این موضوع پرسیدی .
    آقا رضا و همه دوستان مطلع لطفا راجع به این موضوع هم یه کمکی بکنید .

کلا سایت های خاص یا مرجعی برا دانلود flac هست ؟

خیلی وقتا جیگرم خون میشه اون چیزی رو هم که میخوام پیدا نمیکنم .

5. این کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

در صورت امکان به سوالات زیر پاسخ دهید:

1- در کیفیت صدای خروجی یک دستگاه پخش موسیقی (مثل Mp3 player یا موبایل یا هر وسیله دیگری) تا چه اندازه هدفون و تا چه اندازه خود دستگاه پخش موسیقی دخالت دارد؟
    (منظور من از طرح این پرسش آگاهی از ترکیب یک پخش کننده موسیقی ارزان مثل SanDisk Sansa Clip و یکی از هدفون های زیر است)
    2-برای کسی که بیشتر سبک POP,New Age,Trance کدامیک از هدفون های زیر را پیشنهاد می کنید؟
    Sennheiser MM30i Headphones
    JAYS T00075 a-JAYS Four Noise Isolating Earbuds with Mic - High Gloss Black
    Klipsch IMAGE S4 In-Ear Enhanced Bass Noise-Isolating Headphones Black
    MAXIMO iM-590 Enhanced Definition Isolation Earphones, Graphite Black
    Beyerdynamic DTX 101 iE In-Ear Headphone - Black
    Beyerdynamic MMX 101 iE In Ear Headphone with Microphone
    Razer m100 Pro/Solutions Protone In-Ear Earphones - White
    Sennheiser CX 95 In-Ear Stereo Headphones
    Sennheiser CX 880 i Audiophile Quality In-Ear Headphone Black

باتشکر
    اگر فرض شود که هر دو ابزار هدفون و پلیر با کیفیت ۱۰۰ درصد باشند می‌شه گفت ۵۰ درصد هدفون و ۵۰ درصد پلیر در کیفیت نهایی تاثیر دارند اما این یک فرض هست و در عمل به این صورت نیست چون سورس پلیر مناسب وجود داره , نه اوج کیفیت که ۱۰۰ درصد باشه که برای مقایسه نیاز هست

به هر حال این فقط یک غیاث نسبی‌ هست مثلا میگیم این هدفون بهتر از اون یکی با یک سورس مشخص هست نه چیز دیگه‌ای

متاسفانه لیست انتخابی شما رو به شخصه تست نکردم.

شما هم موفق باشید.
    باتشکر از پاسخ شما

دیگر کاربران هم لطف می کنند در این زمینه من را راهنمایی کنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظرتون lyr schiit با 6 وات و 32 اهم پاسخگوی خوبی برای hd800 هست
    دوست عزیز هدفون مور نظر شما به توان بالا نیاز نداره بلکه به آمپ مناسب نیاز داره به هر حال این آمپ یکی از بهترینهای برند Schiit هست که با قیمت بسیار مناسبی در دسترس هست البته اگه اشتباه نکرده باشم شما این دو مورد رو از نمایندگی جدید سنهایزر که نامداران باشه جستجو کردید
    اینکه ذکر شده ۶ وات با ۳۲ اهم منظور اینه که اگر یک هدفون با امپدانس ۳۲ اهمی به این آمپ وصل بشه می تونید حداکثر توانی معادل ۶ وات دریافت کنید البته HD800 امپدانسش ۳۰۰ اهم هست یعنی تقریبآ ۱۰ برابر پس توان هم به یک دهم می رسه که باز هم برای HD800 زیاد هست
    در آخر چون این آمپ لامپی هست صدای گرم و دلنشینی خواهد داشت که لحظات خوشایندی برای شما به ارمغان میاره به شرط اینکه از صدای گرم یک آمپ لامپی خوشتون بیاد

شما هم موفق باشید.

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر فراوان خدمت rezaomido که لطف میکنین وقتتون رو برای راهنمایی ما میزارین.
    چشم کارت صوتی titanium hd رو تهیه میکنم.برای امپ هم یه sony sa-j970e ژاپنی sony dp 100v 40w 50/60hz تو خونه پیدا کردم و یا Schiit's Lyr 6 watts of 32Ω که بهم پیشنهاد شده.به نظرتون اینها جوابگو هستن؟اگر که نه لطف کنین قدرت امپی که به راحتی hd800 رو ساپورت کنه رو بگین تا تهیه و یا درست کنم.در مورد اهنگ هم تا جایی که بتونم پیدا کنم دانلود میکنم ولی flac های موجود اکثرا مشخصات کیفیت ننوشتن که معلوم نمیشه کدوم سایت تراکهای با کیفیتر گذاشته . اگه شما از سایته خاصی دانلود میکنین به ما هم بگین ممنون میشیم.در مورد burn in هم مطالبتون رو کاملا مطالعه کردم البته بعد از تهیه هدفون حتما مزاحمتون میشم تا بیشتر راهنمایم کنین .راستی برای ie8 چند ساعت burn in نیاز هست؟چون تازه خریدم و فعلا رو حالت مونو اهنگ گوش میدم تا همون طور که گفتین بهتر burn in بشه .ولی از تراکهای با کیفیت و یا خاصی استفاده نمیکنم.
    باز هم از توجهتون کمال تشکر و قدر دانی میکنم
    خواهش میکنم دوست عزیز
    درباره آمپ به سختی بشه نظر کاملی داد چون هر آمپ مشخصات خاص خودش رو داره که ممکنه با کاربرد شما هماهنگ نباشه البته با توجه به تهیه بسیار مشکل و هزینه بر بودن آمپ به خصوص در سطح حرفه ای پیشنهاد میکنم قبل از اینکه به فکر انتخاب آمو باشید در ضمن گذراندن مرحله Burn in هدفونتون, در این مورد هم تحقیق کنید و تا جایی که برام امکان داشته باشه کمکتون میکنم اما مدل LYR همونطور که توی پست قبل توضیح داده شد زمانی ارجح خواهد بود که شما صدای گرم یک آمپ لامپی رو بپسندید در غیر اینصورت باید تصمیم دیگه ای گرفت

به هر حال برای اینکه میزان علاقه خودتون رو نسبت به این نوع صدا بسنجید می شه این رو گفت که اکثر کسانی که به صورت حرفه ای صدا رو دنبال میکنند سخت به دنبال چنین آمپ هایی هستند چون غنای صدا و تمام هارمونیک های ایجاد شده توسط این انواع آمپ رو دوست دارند و ازش لذت می برند به طوریکه این افراد صدای سایر تکنولوژی های مدرن و ترکیبی آمپ رو مثل آمپ های سولید FET و یا آمپ سولید BJT و یا آمپ هیبریدی و یا آمپ های فول سولید Single Chip و یا . . . رو خیلی خیلی سرد و پر از نویز اغراق شده میدونن و در نهایت حتی اگه بهترین کیفیت این انواع رو گوش کنند خواهند گفت «خسته کننده» و با همین دو کلمه برمیگردند به سمت دنیای نه چندان وسیع لامپ اون هم با قدمتی بیش از ۱۰۰ سال در حالیکه سولیدها امروزه با تمام توان و با سرعت بسیار زیاد در حال پیشرفت هستند اما باعث تغییر ذائقه لامپ پرستان تا به امروز نشده اند البته اگر آنها دست از لجاجت بردارند به زودی قضیه برعکس خواهد شد مطمئنن نه این ماه

شما سوالی ازم پرسیدید که خیلی وقته فکرم رو مشغول کرده تصورش زیاد دور از ذهن نیست که ۱ گیگ آلبومی رو دان کنید بعد ببینید که فیک بود برای من یه چیز طبیعی هست تقریبآ روزانه ۸ گیگ دان دارم ولی از این ۸ گیگ کمتر از ۱ گیگ و گاهی کمتر با کیفیت به دست میاد و متاسفانه به دلایل مختلف هیچ سایت مرجعی برای دانلود وجود نداره یا نتونستم تا به حال پیدا کنم اما هر راهی رو که بگید امتحان کردم که بی خودی ترافیکم رو حروم نکنم اما بی فایده تنها پیشنهادی که می تونه به شما بکنم اینه که لیست اسامی مورد علاقه خودتون رو برام بفرستید تا اگر لینکی دیدم برای شما ارسال کنم

IE8 بسیار مبارکتون باشه میشه ازتون خواهش کنم که بفرمایید چطوری و از کجا و . . . خریدید
    برای IE8 Burn in نیاز به حدود ۲۰۰ ساعت هست هر چند که بستگی به خودتون داره مثلآ اگه خیلی حساس نباشید ممکنه حدود ۸۰ ساعت پایان این مرحله رو تعیین کنید

شما هم موفق باشید.

10. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سالار جان ممنون که راجع به این موضوع پرسیدی .
    آقا رضا و همه دوستان مطلع لطفا راجع به این موضوع هم یه کمکی بکنید .

کلا سایت های خاص یا مرجعی برا دانلود flac هست ؟

خیلی وقتا جیگرم خون میشه اون چیزی رو هم که میخوام پیدا نمیکنم .
    بهترین راه حل سرچ برای تک آلبوم هست سایت کاملی وجود نداره همونطور که سایت کاملی حتی برای MP3 وجود نداره اما تورنت مجانی به اضافه تورنت خصوصی خیلی کار راه بنداز هستند اما باید حداق معادل ترافیک دانلودی آپ داشته باشید که این برای خیلی از دوستان مشکله مثلآ مجبور هستم که به ازای هر گیگ یک گیگ آپ کنم و بزارم تورنت اکتیو باشه حتی ممکنه هاردتون جا نداشته باشه اما باید لینک رو اکتیو نگه دارید و برای یکی که مثل من دم به دقیقه هارد عوض میکنه سخته و خیلی راحت بن می شم و یا اینکه جریمه زمانی میشم و در بهترین شرایط سرعت دان به شدت و متناسب با آپم پایین میاد به طوریکه می شه دیال آپ

گه سبک های مورد علاقه خودتون رو برام بفرستید لینک خوب دیدم براتون ارسال میکنم یا اگه دنبال چیز خاصی بودید بهم بگید تا در اولین فرصت بهترین و مطمپن ترین و اگه تورنت خواستید اکتیو و پر سید ترین رو به شما معرفی کنم

شما هم موفق باشید.

12. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

سلام خدمت همه
    مدتی نبودم دلم برای بحث های دلنشین و بسیار مفید این تایپیک تنگ شده بود .
    دیشب یه سر به بازار کامپیوتر زدم و سه مدل هدفن جدید توجه منو جلب کرد
    اولی یه مدل Audio Technica بود که مدلش دقیقا یادم نیست ولی مخصوص آیپاد و آیفون بود ( سه دکمه کنترل در مسیر سیم وجود داشت ) ساخت ژاپن بود جستجو کردم توی نت این مدل بود دقیقا :
    کد:
    به قیمت 100 تومن

یکی دیگه محصولی با نام tJAYS بود که بسته بندی بسیار شکیلی ازجنس پلاستیک سخت داشت و بسیار شبیه محصولات گروه IE سنهایزر بود باز هم مخصوص آیفون و آیپاد . دقیقا این مدل :

کد:
    به قیمت 80 تومن .

آخرین چیزی که دیدم Creative HS-930i بود که محصول جدید کریتیو بود بسته بندی شبیه به 630 سابق داشت و قیمتی در حدود 110 تومن . این مدل :
    کد:
    خواستم نظر دوستان عزیز رو در مورد این محصولات بدونم . کدومشون ارزش خرید دارند ؟
    به نظر Audio Technica از بقیه خوشنام تر بود حالا خوش صدا بودن رو خدا می دونه .

14. 4 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

بهترین راه حل سرچ برای تک آلبوم هست سایت کاملی وجود نداره همونطور که سایت کاملی حتی برای MP3 وجود نداره اما تورنت مجانی به اضافه تورنت خصوصی خیلی کار راه بنداز هستند اما باید حداق معادل ترافیک دانلودی آپ داشته باشید که این برای خیلی از دوستان مشکله مثلآ مجبور هستم که به ازای هر گیگ یک گیگ آپ کنم و بزارم تورنت اکتیو باشه حتی ممکنه هاردتون جا نداشته باشه اما باید لینک رو اکتیو نگه دارید و برای یکی که مثل من دم به دقیقه هارد عوض میکنه سخته و خیلی راحت بن می شم و یا اینکه جریمه زمانی میشم و در بهترین شرایط سرعت دان به شدت و متناسب با آپم پایین میاد به طوریکه می شه دیال آپ

گه سبک های مورد علاقه خودتون رو برام بفرستید لینک خوب دیدم براتون ارسال میکنم یا اگه دنبال چیز خاصی بودید بهم بگید تا در اولین فرصت بهترین و مطمپن ترین و اگه تورنت خواستید اکتیو و پر سید ترین رو به شما معرفی کنم

شما هم موفق باشید.
    البته این بحث زیاد مربوط به تایپیک نیست اما در تکمیل حرفهای دوستمون باید بگم راه دیگه جستجو در موتورهای جستجوی فایل مثل FileTube هست . به این صورت سرچ کنید : Singer or Band + FLAC Full Archive یا نام هر آلبومی که می خواهید .
    یکی دیگه از سایت های خوبی که آرشیو های کاملی ارایه می ده سایت Taringa.net هست که دو مشکل داره : 1- به زبان اسپانیایی هست !!! 2- چیلتره !!!
    اما لینک هاش غیر مستقیم هست و شما فقط لین هایی که لازم داری رو بردارید حله .
    یه سرچ هم گوشه سمت راست بالا داره که به زبان اسپانیایی نوشته Busclar یا یه همچین چیزی !!!

16. این کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام خدمت همه
    مدتی نبودم دلم برای بحث های دلنشین و بسیار مفید این تایپیک تنگ شده بود .
    دیشب یه سر به بازار کامپیوتر زدم و سه مدل هدفن جدید توجه منو جلب کرد
    اولی یه مدل Audio Technica بود که مدلش دقیقا یادم نیست ولی مخصوص آیپاد و آیفون بود ( سه دکمه کنترل در مسیر سیم وجود داشت ) ساخت ژاپن بود جستجو کردم توی نت این مدل بود دقیقا :
    کد:
    به قیمت 100 تومن

یکی دیگه محصولی با نام tJAYS بود که بسته بندی بسیار شکیلی ازجنس پلاستیک سخت داشت و بسیار شبیه محصولات گروه IE سنهایزر بود باز هم مخصوص آیفون و آیپاد . دقیقا این مدل :

کد:
    به قیمت 80 تومن .

آخرین چیزی که دیدم Creative HS-930i بود که محصول جدید کریتیو بود بسته بندی شبیه به 630 سابق داشت و قیمتی در حدود 110 تومن . این مدل :
    کد:
    خواستم نظر دوستان عزیز رو در مورد این محصولات بدونم . کدومشون ارزش خرید دارند ؟
    به نظر Audio Technica از بقیه خوشنام تر بود حالا خوش صدا بودن رو خدا می دونه .

----------------------------

تمام این سه مدل رو دیدم . اون audio technica رو الکی گرون میگفت. از یه مغازه دار پرسیدم گفت حدودا 80 تومنه . ولی اون کریتیوه واقعا ارزششو داشت . البته حیف هیچکدومو نمیزاشت تست کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •