چرا من درایور مخصوص 8.1 گرفتم ولی بازم مولتی تاچ نمیشه
چرا من درایور مخصوص 8.1 گرفتم ولی بازم مولتی تاچ نمیشه
یعنی ممکنه مال منم که یه کمی پوست تاچش رفته عوض کنن ؟؟؟![]()
بعضی وقت ها تو دیوایس منجر هم نیستش!!!!
باید سیستم روی airplane ریستارت بشه تا اینجوری بشه وباید اینستالش کنی تا بالا بیاد!!!!
![]()
سلام دوستان
من دوستم می خواست این لپ تلپ رو بگیره،فروشنده بهش گفته بود که اینا اگه رمی چیزی ازشون خراب بشه دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد
من خودم بهش گفتم به حرف فروشنده ها نباید اعتماد کرد ولی این حرف این قدر ترسوندتش که می خواد بره به جاش سراغ سری K ایسوس CPU های ضعیف تری نسبت به این لپ تاپ دارن اکثرا
نظر شما چیه ؟ مغازه دار حرف الکی زده نه ؟ کلا کیفیت ساخت این لپ تاپ چه طوره ؟ خوبه ؟ کیفیت مانیتور و صداش خیلی ازش عیب گرفتن جاهای مختلف درسته ؟
با تشکر
اتفاقا منم یکم از پوسته ی روی تاچ پدم رفته،موس از بالا افتاد روش....
آره فک کنم ولی اگر بیشتر شد ببر که بهونه نیارن...![]()
نه باو....آخه اگه عوض نمیشه پس گارانتی چیه؟؟؟؟الکیه؟اونم هم سازگار هم الماس...!!!
بله...ااالکی میگه...
کیفیت ساختش کم نیست زیادم هست،خیلی باریک و شیک...
مانیتور رو ایراد میگیرن اونم به ناحق و ناشی گری که باز میگم اونم درست نیست،خیلی هم خوبه...
صدا؟؟؟؟؟؟
باو صداش تووووووپه...کی گفته صداش بده؟؟؟؟داداش دالبی ورژن4ه...
100پله از لپ تاپای دیگه که صداشون از ته چاه میاد بهتره...
یه مجلسو جواب میده!!!!![]()
همچین الکیم نگفتن!! البته فقط تو جایی که نور زیاده مشکل داره!!مانیتور رو ایراد میگیرن اونم به ناحق و ناشی گری که باز میگم اونم درست نیست،خیلی هم خوبه...
میگم مشکیش وارد نشده؟
چرا الکی گفتن....
اینو دیگه همه میدونن که لپ تاپای گیمری و عادی که صفحه شون براقه برا زیر نور آفتاب خوب نیست...
برا صفحه با نور زیاد باید بری لپ تاپ مدیریتی بخری که صفحه ش مات باشه...نه براق....
در ضمن ایشون گفتن کیفیت نه نور...
مشکیشم من ندیدم تا حالا...
سلام دوستان اونایی که دارن لطفاعیب ها وخوبی هاش روبگید .واینکه داغ کردنش که خیلی نگرانم میکنه درچه حدیه?
ترو خدا صفحات قبلم بخونید....خود من فک نکنم دو روز بگذره که جواب سوال در مورد داغ شدن و صفحه ی این لپ تاپ جواب ندم...
جواب دادیم تو صفحهات قبل....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)