دوستان تهرانی شبکه « تماشا » دریافت میکنند؟ سراسری که نشده؟
دوستان تهرانی شبکه « تماشا » دریافت میکنند؟ سراسری که نشده؟
بچه ها کسی میدونه چجوری میشه از خروجی گیرنده دیجیتال به تلوزیون دیگه خودمون خروجی بگیرم . من فیش ماده خریدم و وصلش کردم ولی چیزی نشون نداد
![]()
آخرين خبر: پخش آزمايشي شبكه "تماشا" در فرستنده سوم ديجيتال تهران (فركانس 578، كانال 34) آغاز شد...
هنوز سریع که سراسری نمیشه دوست من.
اول تهران بعدها بقیه استانها!
همش تهرانیا کیف میکنن چیکار کنیم دیگه! دی
ای بابا این شلوغی تهران مگه جایی واس کیف کردن هم میذاره ... همش اعصاب خوردی ...![]()
پس واسه اینکه اعصابتون خورد نشه اول واسه شماها ارسال میکنن! دی(شوخی)
دوستان ما دستگاه دیجیتال خریدیم و انتن (خفاشی) هم به نظر تنظیمه (هر کار کردیم کیفیت سیگنال بیشتر از 60 درصد نشد) ولی شبکه 1-2-3-4-5 و اموزش و خبر و ... رو میگیره ولی شبکه ورزش و بقیه که به نظر روی یه فرکانس دیگه هستند رو نمیگیره کسی میدونه دلیلش چیه؟ (ما تو مازندران هستیم)
مشکل می تونه از آنتن یا جهت آنتن یا اتصالات و سیم و محدوده فرکانسی منطقه زندگی شما باشه.
اون خروجی RF گیرنده های دیجیتال، آنالوگ است. ( یعنی همان سیم آنتن ورودی، کنارش یه خروجی است)برای اینکه به تلویزیون دیگر هم وصل کنی، میتوانی از کابل AV یا HDMI اش استفاده کنی
گیرنده دیجیتال ساخت کارخانجات پارس الکتریک وارد بازار شد.
![]()
سلام.
من يک گيرنده ديجيتال براي يکي از دوستانم مي خواهم بخرم و خيلي براش مهمه که هارد اکسترنال ( يو اس بي خور ) البته بدون تغذيه خارجي رو بتونه بهش وصل کنه . کسي مارک خاصي رو پيشنهاد مي کنه ؟ آخه ايکس ويژن بايد منبع تغذيه جداگانه داشته باشه و مارک ديگه اي هم به چشمم نخود . ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)