نمی دونم رایتل چه جوری هنوز تو بازار مونده
ولی ظاهرا داره توسعه میده
از زمانی که ایرانسل و همراه اول نسل 3 شدن
اشتباه رایتل اینه که نمی دونه کاربر رو چجوری باید جذب کنه
مثلا بسته ها جذاب نیست
نمی دونم رایتل چه جوری هنوز تو بازار مونده
ولی ظاهرا داره توسعه میده
از زمانی که ایرانسل و همراه اول نسل 3 شدن
اشتباه رایتل اینه که نمی دونه کاربر رو چجوری باید جذب کنه
مثلا بسته ها جذاب نیست
منم موندم رایتل به چه امیدی زندست . ازاوپراتوی که شروع کارش تا همین چند وقت پیش هر گیگ رو 10000 تومن میداد بیشتر از این انتظاری نیست . به نظرم اینکه هنوز اسمی از رایتل مونده به خاظر اینه که پشتش به جاهایی گرمه که براشون تنها چیزی که مهم نیست رضایت مردمه
خلاصه بگم اعداد نجومی که حاصل درآمد این اپراتورها هست شما در خیال هم تصور نمی کنید. الان پیش خودتون فکر می کنید مثلا رایتل داره ضرر می ده. امیدوارم این اعداد یه روزی از تلویزیون پخش بشه تا همه با هم کف کنیم.
![]()
البته شهرهایی هست که فقط رایتل اونجا اینترنت 3G ارایه میده مثل بویین زهرا و ...
یا شهرایی که فقط ایرانسل و رایتل اونجا 3g هستن که ایرانسل اینقدر کیفیتش پایینه اکثرا میرن سمت رایتل
بنظرم رایتل باید تنوع بسته هاشو زیاد کنه ، الان 6 گیگ(3گیگ ساعات افت مصرف) میده 15 تومن که قیمتش نسبت به ایرانسل عالیه
Sent From My XPERIA M4
به نظرم تنها برتری رایتل در حال حاضر پوشش شبکه باشه، توی شهر ما رایتل ۲ تا آنتن نصب کرده کل شهر و روستاهای اطراف تا 20 کیلومتر پوشش میده در حالی که ایرانسل ۵ تا دکل نصب کرده تریجی و فورجی ولی سر جمع ۳ کیلومتر هم بر ندارن خودم ۵۰۰ متر فاصله دارم ولی تریجی سیگنال نمیده خیلی پوشش ایرانسل ضعیف و داغونه
Sent from my D6503 using Tapatalk
خیلی از کاربران رایتل مثل من در حومه شهر زنده میکنن و به دلیل پوشش بهترش نسبت به دو اپراتور دیگر مجبور هستند از رایتل استفاده کنند. البته تنوع بسته در رایتل افتضاحه ولی بازم برای من ثبات و پایداری سیگنال مهم تر هست.
Last edited by I Walk Alone; 13-03-2016 at 20:54.
بعد از اینکه انحصار نسل سه به پایان رسید،رایتل برای اینکه از گردونه رقابت حذف نشه،مجبور شد یه تکونی به خودش بده.
دوستان یه سوالی اگه طرح اینترنت 30 روزه بگیرم و حجمم قبل از 30 روز تموم بشه میتونم طرح تمدید کنم یا یه طرح دیگه بگیرم؟؟
اره میتونی بگیری.
Sent From My XPERIA M4
رایتل طرح های تشویقی برای نوروز نداره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)