آقا چه خبره باز باز ما این آخر هفته ای اومدیم پای نت این شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بود آرمان های ما ؟؟؟؟
آقا چه خبره باز باز ما این آخر هفته ای اومدیم پای نت این شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بود آرمان های ما ؟؟؟؟
واسه منم نيم ساعت قطع بود.الان درست شد
مال من که از دو سال پیش تا الان هر چی که گرفتم واقعی بوده کمتر شده ولی بیشتر نه
انقدر گیر دادین به ایمان که شیر فلکه ش رو بستن.فکر کنم شیر فلکه م از نوع Check Valve بود
نوش جونت داداش گلم.
چیزی در مورد بهشت اجباری شنیدی؟
درود فراوان.
امیدوارم طاعات و عبادات همگی قبول باشه.
دوستان من یه خط اختصاصی داشتم که توی ماه مبارک رمضان ویژه ی ختم قرآن گذاشتمش و الان در حال استفاده هستش.
هر کدوم از دوستان که میخوان توی این ختم قرآن شرکت داشته باشن که با شرکت تمام هم وطنای عزیزمون(دلخواه) برگذار میشه ، عدد 1 رو به 50002060000060 پیامک کنن و منتظر پاسخ بشن.در پاسخ جزء اختصاصی شما ارسال خواهد شد.فقط چون حجم پیامکها یه مقدار زیاده شاید یه مقدار طول بکشه.اما قطعاً ارزشش رو داره.
ثواب این ختم ها تقدیم میشه به پیشگاه امام عصر(عج) و تمام درگذشتگان شما عزیزان و سلامتی خانواده ها و دوستانتون و انشاءلله توشه ای باشه برای خودتون.
التماس دعا.
دوستان سرعت منم واقعی شده 256 سرعت 40-30 اگه نمیدونم چی به سرم خورد از 2مگ محدود سرعت 200 تا اومدم این![]()
به لطف شما دوستان فعلا سرعت منم به 60-70 تنزل کردهچیزی که میبینم، نوسان شدید هست... احتمال میدم که درست بشه سرعت هممون، آخه سرعت من الان از 40 تا 100 متغیره... ولی بیشتر طرفای 70 میگرده.
منم پینگم عالیه . ولی سرعت همین الان 30-35 !! 256 نامحدود . منم حس میکنم افت سرعت و سرعتا رو واقعی نکردن چون برای چند ثانیه سرعت تا 80-90 هم میره !
اره. صفحه خوب باز میکنه
نگران نباشین.سرعتا به حالت عادیش برمیگرده.برنگرده که خابرات قافیه رو باخته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)