این اینترنت قسطی دیگه چه صیغه ایه ؟![]()
این اینترنت قسطی دیگه چه صیغه ایه ؟![]()
داداش شما دوتا طرح داشتی کدومش برداشته شده؟
ایرنسل برای تبلیغ وایمکس در دانشگاه فردوسی به تعدادی جوان نیاز داردیک هفته تبلیغ و ثبت نام کنی یک وایمکس 6ماهه با مودم سیمکارتی میده به ایرانسل زنگ زنید![]()
مرسی از توضیح جامع و کامل
کسی از دوستان تازگی شارژ زمانی کرده؟ میخوام ببینم اگه یه وقت مثلا یک ماه شارژ زمانی کردیم نوع طرحمون که ملغی نمیشه؟ آخه میترسم این بیشرفا به این بهانه شبانه ام رو قطع کنند!
از روی ناچاری طرحم رو تمدید کردم / طلایی رو / 3 ماهه 12 گیگ
وضع سرعت دیشب 2 به بعد چطور بود؟
امید طرح من طلایی 6 ماهه است نامردا قبلا 3 ماهه و 12 ماهه اینا هم داشت موقعی که می خواستی تمدید کنی ولی الان فقط میشه همین 6 ماهه/24 گیگ رو تمدید کرد یا شارژ خرید. از یه طرف میترسم 6ماهه تمدید کنم از اونجایی که اینا هر روز یه بامبولی در میارن تا آخر سال گرفتار شم از یه طرفم اگه مثلا یه ماهه شارژ زمانی کنم (حجم هنوز زیاد دارم) شبانه بپره! خلاصه سرکارم نمیدونم چکار کنم؟!
هنوز تست نکردم/ تقریبا یه دو ساعتی هست که شارژ کردم /
دو روز نتم قطع بود / اصلا نیمیخواستم از مخابرات بگیرم / میخواستم وایمکس بگیرم / ولی به علت شرایط محل سکونت و وجود ساختمان های بلند اطراف نشد ( نبود سیگنال کافی )
آره / راست میگی /
البته اینم که بشه فقط 6 ماهه ثبت کرد خیلی چیز مسخره ایی هست / به نظرم شما یه از همون گزینه شارژ استفاده کنی بهتره / فقط تعداد گیگ رو ببر بالا تا ضریبش بیشتر بشه و واست بصرفه /
صیغه ایییه
یعنی این که شما یک اینترنتو صیغه میکنی
هیچی پولشو هر ماه رو قبض تلفونتون میارن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)