تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 510 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

اوف
    دوستان این عجب مودیه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدید اومده و سر 12 روز 1600 تا endorse خورده . هنوز نگاه نکردم دقیقا چیه . فکر کنم صداهای بازی رو تغییر میده و طبیعی تر میکنه . احتمالا بگیرمش . شما هم بگیرینش حتما . همچین مودی که اینقدر endorse میخوره حتما محشره .
    سلام
    دوست عزیز شما خودت اینو تست کردی ؟ من نصب کردم؛ بازی به منو نرسیده کرش میکنه. DLC های Dawnguard و Dragonborn رو هم دارم ولی بازم کرش میکنه.

از مد Climates of Tamriel Weather Patch که نمیتونه باشه یحتمل ؟ چون فکر کنم یه سری صداها رو به بازی اضافه میکرد اونم (مثل صدا رعدوبرق). ولی دقیق نمیدونم.

ویرایش: در ضمن دوستانی که میخوان RealVision ENB رو با فریم بالا بازی کنن نسخه ی Performance رو نصب کنن بعد داخل بازی Depth of Field, Addiption (اگه درست اسپل کرده باشمش) و Bloom و یک چند تنظیم دیگه که توی پنل enblocal.ini هستن رو اضافه کنن که زیاد بازی بی کیفیت نشه. الان یه سری تنظیماتی که زدم زیاد با نسخه FULL ش فرق نداره ولی فریمِ خیلی بیشتری میگیرم نسبت به نسخه فول.

واسه تکستچر ها هم سعی کنین 1024 ها رو بگیرید تا زیاد مموری نخوره. واسه افکت آب هم از Purewater من استفاده کردم.

به وقتش یه چنتا اسکرین شات میزارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by R.P.G; 28-06-2014 at 12:34.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حتما اگه وقت کنم اموزش رو میزارم

این نسخه رو نگیر . همون نسخه معمولی هست که اپدیت و DLC ها رو به همراه یه مود معروف به نام Falksaar کنارش گذاشته واسه دانلود که به نظرم خیلی مود مهم و واجبی نیستش .
    همون نسخه ای که گفتم کامل ترین نسخه ی رسمی هستش که همه اپدیتها و DLC ها رو تو خودش داره . همون رو بگیر و مودهای دلخواه خودت رو روش نصب کن . این نسخه های دستکاری شده رو هم نگیر . از اینا تو تورنت زیاده .
    میشه ادرس دقیق اون سایت رو برای دانلود بازی توی یک فایل عکس بزاری برام بپخی

Sent from my iPhone 5 using tapatalk

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها یه مود درست کردم که اهنگهای مبارزه با اژدها رو تغییر میده . البته نمیشه گفت مود چون فقط اهنگها رو جایگزین میکنه .
    یکی از اهنگهاش رو از یکی از مودهای نکسوس گرفتم و بقیه رو خودم از جاهای مختلف پیدا کردم و ادیت کردم و گذاشتم تو این مود .
    هر سه تا اهنگ مبارزه با اژدها رو جایگزین میکنه .

نصبش مشکلی نداره اگه خوشتون نیومد میشه راحت پاکش کرد . چون همونطور که گفتم مود نیست و فقط اهنگ رو جایگزین میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    دوست عزیز شما خودت اینو تست کردی ؟ من نصب کردم؛ بازی به منو نرسیده کرش میکنه. DLC های Dawnguard و Dragonborn رو هم دارم ولی بازم کرش میکنه.

از مد Climates of Tamriel Weather Patch که نمیتونه باشه یحتمل ؟ چون فکر کنم یه سری صداها رو به بازی اضافه میکرد اونم (مثل صدا رعدوبرق). ولی دقیق نمیدونم.

ویرایش: در ضمن دوستانی که میخوان RealVision ENB رو با فریم بالا بازی کنن نسخه ی Performance رو نصب کنن بعد داخل بازی Depth of Field, Addiption (اگه درست اسپل کرده باشمش) و Bloom و یک چند تنظیم دیگه که توی پنل enblocal.ini هستن رو اضافه کنن که زیاد بازی بی کیفیت نشه. الان یه سری تنظیماتی که زدم زیاد با نسخه FULL ش فرق نداره ولی فریمِ خیلی بیشتری میگیرم نسبت به نسخه فول.

واسه تکستچر ها هم سعی کنین 1024 ها رو بگیرید تا زیاد مموری نخوره. واسه افکت آب هم از Purewater من استفاده کردم.

به وقتش یه چنتا اسکرین شات میزارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من نصب نکردم . بهتره شما هم نصب نکنی مگه به صورت ازمایشی بخوای ببینی چطوره .
    مودهای جدید که میان باید یه مدت بگذرن تا پایدار بشن و باگهاشون برطرف بشه . در ضمن فکر کنم با COT هم تداخل داشته باشه . البته شاید . نمیدونم . چون اون هم صدا اضافه میکنه .

در ضمن مودهایی که صدا به بازی اضافه میکنن احتمال کرش کردن رو خیلی زیاد میکنن . در واقع این نوع مودها جزو CTD کننده ترین مودها هستن .

ولی عجب Endorse ای خورده ها
    باید مود خیلی خفنی باشه که بعد از 3 سال از اومدن بازی تازه سرو کله اش پیدا بشه و سر 22 روز 3500 تا تقریبا Endorse بخوره . این مود واسه کاراکتر بعدیم واجبه
    Last edited by Gregar; 28-06-2014 at 15:03.

4. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه این بازی رو شبیه got کرد
    اگه میشه لطفا بگین تا چند درصد

سیستم من high end هست
    با توجه به سیستم شاخ ترین مد ها رو بگین دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

میشه این بازی رو شبیه got کرد
    اگه میشه لطفا بگین تا چند درصد

سیستم من high end هست
    با توجه به سیستم شاخ ترین مد ها رو بگین دانلود کنم

مد هایی که خودش گفته رو دانلود کنید و طبق ویدویی که خودش توی دیسکرایب گفته عمل کنید.
    این ویدئو: www. you tube .com/watch?v=K8C8dtMwWM0

این ویدئو رو پیشنهاد میکنم حتما واسه نصبش ببینید خیلی کمک میکنه. دقیق براساس ویدئو انجام بدید. غیر از اون ممکنه مشکلی پیش بیاد.

مشخصات سیستمتون رو میگید ؟

بعد که نصب کردید لطفا بگید که میانگین چقدر فریم میگیرید، چون بنده میخوام کارت گرافیکم رو عوض کنم خواستم ببینم تو چه رنجی هست کارت شما.

7. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مد هایی که خودش گفته رو دانلود کنید و طبق ویدویی که خودش توی دیسکرایب گفته عمل کنید.
    این ویدئو: www. you tube .com/watch?v=K8C8dtMwWM0

این ویدئو رو پیشنهاد میکنم حتما واسه نصبش ببینید خیلی کمک میکنه. دقیق براساس ویدئو انجام بدید. غیر از اون ممکنه مشکلی پیش بیاد.

مشخصات سیستمتون رو میگید ؟

بعد که نصب کردید لطفا بگید که میانگین چقدر فریم میگیرید، چون بنده میخوام کارت گرافیکم رو عوض کنم خواستم ببینم تو چه رنجی هست کارت شما.
    خیلی ممنون
    چشم بعد از نصب میام اینجا میگم که چندتا فریم میگیرم

بنده لپتاپ msi ge60 مدل جدیدشو تازه خریدم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام

میبینم تاپیک بدجوری خوابیده گفتم یه ENB Preset معرفی کنم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو توی نکسیوس طرف ریلیز نکرده ولی توی پروفایل Flickr ش گذاشته و من دارم استفاده میکنم واقعا ست قشنگیه.

اینم لینک یکی از اسکرین شات هایی که با این ست گرفته شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینکی هست که چند توضیح کوتاه داخلش داده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این ست یک PC high end میخواد ولی من 16 تا 20 فریم میگیرم باهاش نسبتا بد نیست و میشه تحمل کرد.

حتما اسکرین شات هاش رو ببینین خیلی معرکه کار کرده.

اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ تازه شروع کردم.
    Last edited by R.P.G; 02-07-2014 at 10:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام

میبینم تاپیک بدجوری خوابیده گفتم یه ENB Preset معرفی کنم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو توی نکسیوس طرف ریلیز نکرده ولی توی پروفایل Flickr ش گذاشته و من دارم استفاده میکنم واقعا ست قشنگیه.

اینم لینک یکی از اسکرین شات هایی که با این ست گرفته شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینکی هست که چند توضیح کوتاه داخلش داده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این ست یک PC high end میخواد ولی من 16 تا 20 فریم میگیرم باهاش نسبتا بد نیست و میشه تحمل کرد.

حتما اسکرین شات هاش رو ببینین خیلی معرکه کار کرده.

اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ تازه شروع کردم.
    ENB اش خیلی قشنگه . حیف که من نمیتونم استفاده کنم
    یعنی این گرافیکها رو که میبینم فقط حرص میخورم

Frostfall هم نصب کردی ؟ چطوریه باگ ماگ زیاد نداره ؟
    من که الان بازیم خیلی script heavy شده . نشونه اش هم اینه که مثلا یه عمل رو انجام میدی دقیقا همون موقع کرش میکنه یا چند لحظه بعد انجام میده . مثل Shout کردن .
    این مشکلات به خاطر اسکرپیتهای زیاده که این اسکریپتها اگه توی فایلهای BSA باشن همون کندی رو در پی داره . این لود کردن bsa ها به هر حال بیشتر از فایلهای Loose طول میکشه .

راستی یه چند روزه نسخه جدید MO اومده دوستانی که از MO استفاده میکنن این نسخه رو بگیرن که یه قابلیت مهم اضافه شده مربوط به لود کردن همین BSA ها که حالا میشه ترتیب لود کردن DLC های بازی رو هم تغییر داد .
    این قضیه مهمه چون بهتره که ترتیب لود شدن BSA ها مطابق ترتیب لود شدن فایلهای esm یا esp شون باشه .
    بیشتر واسه خود DLC ها و Unofficial patch ها مهمه که باید ترتیبشون به این صورت باشه :
    Skyrim.esm
    Update.esm
    Unofficial Skyrim Patch.esp
    Dawnguard.esm
    Unofficial Dawnguard Patch.esp
    HearthFires.esm
    Unofficial Hearthfire Patch.esp
    Dragonborn.esm
    Unofficial Dragonborn Patch.esp

اما بازی به طور پیش فرض اول DLC ها رو که بیرون از مود منیجر نصب شده لود میکنه و بعد میره سراغ مودها . که نسخه جدید MO این قضیه رو درست میکنه و میشه ترتیب DLC ها رو هم عوض کرد.
    Last edited by Gregar; 02-07-2014 at 15:49.

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

ENB اش خیلی قشنگه . حیف که من نمیتونم استفاده کنم
    یعنی این گرافیکها رو که میبینم فقط حرص میخورم

Frostfall هم نصب کردی ؟ چطوریه باگ ماگ زیاد نداره ؟
    من که الان بازیم خیلی script heavy شده . نشونه اش هم اینه که مثلا یه عمل رو انجام میدی دقیقا همون موقع کرش میکنه یا چند لحظه بعد انجام میده . مثل Shout کردن .
    این مشکلات به خاطر اسکرپیتهای زیاده که این اسکریپتها اگه توی فایلهای BSA باشن همون کندی رو در پی داره . این لود کردن bsa ها به هر حال بیشتر از فایلهای Loose طول میکشه .

راستی یه چند روزه نسخه جدید MO اومده دوستانی که از MO استفاده میکنن این نسخه رو بگیرن که یه قابلیت مهم اضافه شده مربوط به لود کردن همین BSA ها که حالا میشه ترتیب لود کردن DLC های بازی رو هم تغییر داد .
    این قضیه مهمه چون بهتره که ترتیب لود شدن BSA ها مطابق ترتیب لود شدن فایلهای esm یا esp شون باشه .
    بیشتر واسه خود DLC ها و Unofficial patch ها مهمه که باید ترتیبشون به این صورت باشه :
    Skyrim.esm
    Update.esm
    Unofficial Skyrim Patch.esp
    Dawnguard.esm
    Unofficial Dawnguard Patch.esp
    HearthFires.esm
    Unofficial Hearthfire Patch.esp
    Dragonborn.esm
    Unofficial Dragonborn Patch.esp

اما بازی به طور پیش فرض اول DLC ها رو که بیرون از مود منیجر نصب شده لود میکنه و بعد میره سراغ مودها . که نسخه جدید MO این قضیه رو درست میکنه و میشه ترتیب DLC ها رو هم عوض کرد.
    چند وقتیه بیشتر تو نخ تغییرات گرافیک بازیم و گرفتن اسکرین شات و ازین وقت تلف کردنا :دي زیاد پی گیم پلی نرفتم.

محتوای مخفی: ..... 
    میگم چیه همه تو نخ این کِلوئی ـن !؟
    Gonna make a character like her, wondering how I did not yet

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چند وقتیه بیشتر تو نخ تغییرات گرافیک بازیم و گرفتن اسکرین شات و ازین وقت تلف کردنا :دي زیاد پی گیم پلی نرفتم.

محتوای مخفی: ..... 
    میگم چیه همه تو نخ این کِلوئی ـن !؟
    Gonna make a character like her, wondering how I did not yet
    دو تا مود هست که تکسچرها رو از این رو به اون رو میکنه . نمیدونم نصبشون کردی یا نه . کارت گرافیک با VRam بالایی باید داشته باشی واسشون . مخصوصا اولی .

محتوای مخفی: Chloe 

من که بهش میگم چلوکباب
    اولین بار که اسمش رو دیدم اشتباه تلفظ کردم چلو مورتز . از همون موقع بهش میگم چلو کباب . عاشقشم
    Last edited by Gregar; 02-07-2014 at 19:18.

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •