دروود!
اون کتاب زرد که اون دختر کتابدار بهمون میده چیه؟ چه کاربردی داره؟
دروود!
اون کتاب زرد که اون دختر کتابدار بهمون میده چیه؟ چه کاربردی داره؟
سلام
خوب اون بنده خدا امکانات شما رو نداره که پستاش چند ساعت بعد نمایش داده می شه حتما فکر کرده ارسال نشد ربات مدیران پاکش می کنن شما خودتو ناراحت نکن
دوم اینکه کمی مهربانتر باش حتما فکر کرده که نمی دونستین و برای دونستن ما اونو گزاشته
اونو بده ماری بعد گزینه 2 رو انتخاب کناون کتاب زرد که اون دختر کتابدار بهمون میده چیه؟ چه کاربردی داره؟
Last edited by iman reza; 24-08-2009 at 15:23.
سلام
به قول دوستمون Zende درسته ... اینجا اکثر بچه ها با مبدل و روی کامپیوتر بازی میکنند .
اگر شما میخواید از طریق exchange حیواناتتون رو طلایی کنید نیازی نیست که خودتون چند بار باز کنید ... چیزی که زیاده سیو افراد دیگه که توش پره از حیوانات طلایی ... میتونید از سیو اونها استفاده کنید .
کی گفته که با دادن ساندویچ به دخترا میشه توت فرنگی به دست آوورد ؟!!!
این درست نیست ...
طرز گرفتن همه ی توت فرنگی ها در همین همین تاپیک نوشته شده و توت فرنگیه دیگه ای نمیمونه که بخوایم با ساندویچ دادن به دخترا به دستش بیاریم !!!
لیست تمام غدا ها در صفحه ی اول همین تاپیک نوشته شده ... به اونجا مراجعه کنید .![]()
سلام به همه من این چند وقته سرم خیلی شلوغه وقت نمی کنم بازی کنم لطفا این چیزایی را که این چند وقته می شنوم رو امتحان کنید نگید نه ممکنه باشه هی نگید نه نمی شه!!!! من شنیدم هست!!!!
من شنیدم که:
1)تمام دموهای شخصیتهای بازی را ببینید سپس به هر کدام یک غذای ماهی سرخ کرده بدهید تا توت فرنگی بگیرید
2)به دکتر بیمارستان پنج عدد علف آبی وبهشهردار پنج دفعه میمون را نشان دهید و به Elli پنچ عدد گل جادویی قرمز و به Mary پنج عدد سنگ معدن آبی و سپس سه عدد ماهی متوسط بدهید تا توت فرنگی قدرتی دریافت کنید
3)قلب تمام پنج دختر را قرمز کنید سپس به هر کدام یک ساندویچ بدهید تا توت فرنگی قدرتی دریافت منید
4) سعی کنید دویست ماهی بفروشید سپس از دزیاچه ماهی بگیرید اما ماهی به دست نمی آورید الههعشق بیرون آمده واز شما سوال می کندچه آرزویی دارید نوشته دوم را انتخاب کنید تا پولی به میزان 999999 به دست آورید
5)وقتی قلب Elli پرستار آبی رنگ است در چهار شنبه همان فصل به خانه مادربزرگ Ellen برویدو با Ellen صحبت کنید بهاو شش عدد سنگ معدن سبز بدهید تا توت فرنگی قدرتی کسب کنید
خواهشن امتحان کنید و مارو هم سرزنش نکنید من وقت امتحان ندارم مگر نه نمی آمدم دست به دامن شماها شم
بای تا های
می گم نه و کاملا رد می کنم و می گم باز رفتی لوحه خونه رو خوندی
منم همینو میگم.این حرفا و کلا چیزایی از این قبیل کلا بی سرو تهنمی گم نه و کاملا رد می کنم و می گم باز رفتی لوحه خونه رو خوندی
Last edited by vahid0801; 26-08-2009 at 00:25.
چند روزه خبری نیست.همتون بد جوری مشغولیدها.ای ای
عجب این تاپیک هنوز هست چقدر سر این شهر رفتن و دمو ها و غذا و... بحث کردیم.
یادش بخیر بعضی وقت ها وسوسه میشم دوباره برم ولی می ترسم دو باره معتاد شم.
امیدوارم بالاخره به شهر برید.
موفق باشید.
بله فقط یه فرقی با قدیم پیدا کرده که اگه کسی سر شهر بحث بیخودی بکنه جلوی چشم مدیرا قرار میگیره!یعنی یکی بیاد بگه شهر هست !سر چیزی که نیست بحث نمیکنند![]()
سلام بچه ها
دیروز اون یارو بارلی اومد اسبش رو برد
حالا چکار کنم برگرده؟؟
من هر روز باهاش حرف میزدم
الان باید چکار کنم
راهی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)