من چی میگم شما چی میگی چه ربطی داره.
حل شد. باید RegiOn رو عوض میکردم.
من چی میگم شما چی میگی چه ربطی داره.
حل شد. باید RegiOn رو عوض میکردم.
این Error منو پیر کرد!
خــدااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا![]()
فول AP بهترین حالت بازی با تیمو هستش اگر می خواهید برای تیم مفید باشید. فقط یه healer باید کنارت باشه مثل sona, nidalee, taric, alistar.
![]()
نه عزیزم Lich Bane با passive ها کلاً کار نمی کنه، حتما باید یک spell بزنی تا فعال شه.
من تو custom با cho و teemo امتحان کردم نمیشه. ولی Liandry's Torment با passive cho کار میکنه ولی با teemo نه. اگر کار می کرد تانک ها باید میرفتن بوق میزدن.![]()
بعد champion select صفحه سیاه میشه بعد یه مدت این error میاد؟ یا اصلا تو بازی login نمی شی؟ فرق میکنه آخه...
این Error رو همه دارند مشکل از اینترنت هستش بستن Port رو![]()
من صبح یه دست بازی کردم ok بود. امروز بستن؟
مال من نمیره ! باو یه کاری کنید نمیشه بازی کرد ! تو تیم فایت اسپل میزنم بعد میبینم مردم و هیروم لول 1 شده و تکونش میده تکون نمیخوره و یه دفعه می پره ! خیلی بده بعد تیم فایت ها که دیسکانکت میشم هی باید ریکانکت کنم تو بازی همه لول 17 من بدبخت لول 13 خوب من چی کار کنم !![]()
اقا میدونین چی خیلی ضایعسیه بازی رو خفن بری بعد چند نفر اددت کنن بعد با اونی ادت کرده بری تو بازی بعد یکی از بچه های بازی قبلی بیاد تو تیم مقابل و تو از اول بازی تا وسط بازی dc باشی بعدوقتی بیای کلی لگ باشه و 11 killبدی که حتی دوستت هم بگه اینو ریپورت کنین اونقدر حالت گرفته میشه که نگو
شرح حالی از بازی امروز من
اقایی که میگی رنگار خیلی خوبه خازیکس ده برابر از رنگار قوی تره کلی هم دلیل براش هست وقتی هم که خازیکس رنگار رو بکشه ابیلیتی چهارم رو میتونه اوالو کنه(معمولا 1)که دیگه هیچی از تیم مقابل نمیمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)