من بالاخره صبانت کنار گذاشتم و رفتم مخابرات نامحدود 128 گرفتم. سرعت دانلود هم رو 17 هست. البته بزودی میرم تبدیلش میکنم به 256.
من بالاخره صبانت کنار گذاشتم و رفتم مخابرات نامحدود 128 گرفتم. سرعت دانلود هم رو 17 هست. البته بزودی میرم تبدیلش میکنم به 256.
سلام دوست عزیز
میشه دلیلش رو هم بگی ، چون اینترنت مخابرات که اصلاً تعریفی نداره
دوستان مگه امکان ارسال تصاویر در این فروم نیست؟ قصد ارسال عکس یک ارور هنگام اتصال به صبانت رو دارم که خیلی هم برام پیش میاد.
اول عکستون رو تو یکی از سایتهای آپلود عکس ، آپلود کنید و بعد لینک عکس رو تو قسمت مربوط به عکس فروم قرار بدین ، چه اروری میده؟
نه حتما اینترنت صبانت با اون پینگ مزخرف و حجم دزدی تعریف دارد؟من الان 512 نامحدود مخابرات دارم سرعت دانلود بین 50 تا 60 هست با پینگ ثابت 200 حالا 512 را به هر کسی نمی دهند اما 256 را راحت ثبت نام می کنند با سرعت 30 لطفا دوستان صبانتی الکی جو سازی نکنید.![]()
Last edited by hosein_artist; 23-11-2011 at 16:49.
بچه ها برای شما شبانه این 2 روز اخیر بجوری نشده؟ چون پا نمیشم نمیتونم بفهمم چش هست.ولی چیز زیادی دانلود نمیکنه.روزانه هم خراب شده.قطعی داره برای من.![]()
ولی بر خلاف شما من همچین فکری نمی کنم
حتی یه بار هم ندیدم یه مگ هم بدزده
چنیدین بار هم نشستم کل دان و آپلود رو جمع کردم درست بوده لاگ نت متر رو هم هر ماه چک میکنم با سایت یکیه
به جای نود و سه روز هم عموما تا 100 روز رو اگه هنوز برات اکانت مونده باشه نگه میداره
خدایی این دزدی دیگه به ندا نمیچسبه
البته تو اصفهانش رو گفتم
حسين جان شما برو با همون مخابرات اينترنت بگير packet به packet وبگردي و دانلودات كنترل شه
من صبا ٥١٢ دارم سرعتش روزا بين ٦٠ تا ٧٠ و شبانه بين ٥٠ تا ٧٠ هستش راضيم اما ميخوام از جايي نامحدود بگيرم البته نه از مخابرات
این چند وقته گند زدن بدجورم گند زدن![]()
اخه مگه میشه با این بازی کرد
خیر سرم 1mb حجمی گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)