تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 492 اولاول ... 389439479485486487488489490491492 آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان . چیزی در ریاضیات هست که ریاضیدانها در موردش با هم اختلافِ نظر داشته باشند ؟

بله . یادمه یکی از معلم هامون می گفت سر اینکه Q ( اعداد گویا ) شمارا هست یا نه اختلاف نظر وجود داره ...
    با عرض پوزش از جناب M!L4D ، شمارا بودن Q براحتي قابل اثباته و اختلافي هم روي آن وجود نداره و بطور كلي بر روي قضايا هيچ اختلاف نظري وجود نداره، واگر اختلافي وجود داشته باشد روي اصول هست.
    اما اصل چيه؟
    اصل گزاره اي است كه درستي آن را نمي توان اثبات كرد بلكه آن را بصورت شهودي مي پذيريم.
    مثل اصل پنجم اقليدس:"از يك نقطه خارج يك خط، يك و فقط يك خط موازي آن مي توان رسم كرد"
    تا مدتها رياضي دانها روي اين اصل اختلاف داشتند تا اينكه در قرن 19 رياضي داناني مثل گوس، لوباچفسكي و ريمـــان با جابجاي اين اصل، هندسه هاي متفاوتي را عرضه كردند. در حال حاضر نيز اصولي وجود دارند كه قسمت عمده اثباتهاي رياضي بر مبناي آنها مي باشند، مثل لم زورن(به اين خاطر بهش ميگن لم، چون كه تا مدتها رياضي دانانان سعي در اثبات آن داشتند ولي نتوانستند، و سرانجام بعنوان اصل پذيرفته شد) البته اين توضيح را هم بدم كه رد كردن اصول هم به اين سادگي نيست و همان اندازه كه اثبات آنها مشكل و يا ناممكن به نظر مي آيد، رد آنها نيز چنين وضعيتي دارد. فقط خواستم بگم كه اگر جايي براي اختلاف با شد توي اصول هستش كه اثبات شده نيستد(حالا نه اينكه فكر كني روي اصول دو دستگي و اختلاف آنچناني وجود داره، نه اينجوريا هم نيست )، وگرنه قضايايي كه قابل اثباتند، شكي در آنها وجود ندارند. اميدوارم منظورمو گرفته باشي.
    Last edited by chekmate; 08-01-2013 at 12:49.

2. 3 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال دارم از حضورتون :
    چیزهائی مثل مشتق و انتگرال و حد , تویِ زندگیِ روزمره کجا به درد میخوره ؟
    این چیزها تویِ زندگیِ بشر کجا کاربرد داره و چه کسی ازش ستفاده میکنه ؟
    تویِ نت بهترین سایتی که یه نفر بتونه همه ی مطالب ریاضیات رو از اول ابتدائی تا دیپلم یا حتی بعد اط دبیرستان یاد بگیره هست ؟
    با تشکر
    با سلام .

این که ریاضی توی زندگی روزمره انسان نقش داره هیچ شکی توش نیست ولی متاسفانه خودم بلد نیستم دقیقا مثال ملموس بیارم .

=============

بهترین سایت رو نمی دونم ولی الان سرچ کردم به نظرم این سایت بدک نباشه این هم به این دلیل که یه حالت انیمیشنی داره . و خودش می خونه . توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . درس های مختلف هست ولی ریاضی هم جزء اش هست .

=============

من خودم معتقدم هیچی مثل کتاب نمیشه همه جا و در هر موقعیتی میشه ازش استفاده کرد . به نظرم این سایت ها باید باشه بعد از مطالعه از روی کتاب .
    =============
    Last edited by skyzare; 08-01-2013 at 14:09.

4. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان از بحث اصلی تاپیک منحرف نشین. خیلی از موضوع فاصله گرفتیم.

میشه برای ارتباط ریاضی با زندگی روزمره یک تاپیک جدید باز کنید و درموردش بحث کنیم.

سپاس./

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان از بحث اصلی تاپیک منحرف نشین. خیلی از موضوع فاصله گرفتیم. میشه برای ارتباط ریاضی با زندگی روزمره یک تاپیک جدید باز کنید و درموردش بحث کنیم.سپاس./
    سلام . میبخشید . بنده دیدم نوشته "طرح سوالات" برای همین اینجا مطرح کردم .آیا تاپیکی هست که سوالاتمون رو اونجا مطرح کنیم یا تاپیک جدا بزنم ؟ چون بنده هنوز یه خروار سوال دارم

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام . میبخشید . بنده دیدم نوشته "طرح سوالات" برای همین اینجا مطرح کردم .آیا تاپیکی هست که سوالاتمون رو اونجا مطرح کنیم یا تاپیک جدا بزنم ؟ چون بنده هنوز یه خروار سوال دارم

سلام دوست من.. خواهش میکنم. تاپیکی من ندیدم تابحال ، این موضوع تقریبن اولین باره که مطرح میشه.

میتونید در این بخش براش تاپیک بزنید:

ممنون.

10. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

با حروف A,A, ... ,A,B,B, ... ,B,C,C, ... ,C,D,D, ... ,D که به ترتیب n و m و k و l بار تکرار شدند، چند کلمه ی (n+m+k+l) حرفی متفاوت می توان ساخت؟

ممنون ...

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام

با حروف A,A, ... ,A,B,B, ... ,B,C,C, ... ,C,D,D, ... ,D که به ترتیب n و m و k و l بار تکرار شدند، چند کلمه ی (n+m+k+l) حرفی متفاوت می توان ساخت؟

ممنون ...
    فقط کافیه اینا رو جایگشت بدیم :

به ازای هر x بار تکرار کل حالات تقسیم x ! میشه ... !

13. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام بنظرم اگر در اين مسائل ( مسئله تير انداز ).....
    در آخر بايد بگم جناب Greedy انسان جايز الخطا است يك استاد هم قبل از آنكه استاد باشد انسان است و ميتواند اشتباه كند خصوصا در رشته اي مثل رياضي حالا ممكن است اين خطا در اثر خستگي يا عوامل ديگر باشد و نميتوان به همين سادگي او را به هيچي بلد نبودن متهم كرد
    ممنون از پاسختون به سوال
    در مورد این حرفتون هم باید بگم که حق با شماست هر کس میتونه اشتباه کنه حتی اگه انیشتین هم باشه
    ولی بحث اشتباه با بلدن نبودن طرف خیلی متفاوت هست ... استاد ما رو ندیدی مطمئنم هیچی بلد نیست همش از رو یک جزوه مینویسه و توضیح بخوایم نمیتونه بده جزوشو بگیرن کلا نمیتونه درس بده اگر سوالا رو یکی دیگه طرح کنه به خود این استاد بگیم بیاد مثه ما امتحان بده شک ندارم پاس نمیکنه خودش بگذریم
    --=========
    دوستان تو بحث توزیع های اماری اونم توزیع های اماری پیوسته فرق توزیع نرمال و توزیع نرمال استاندارد چیه ؟ و کلا کجا به کار برده میشه؟
    توزیع نرمال استاندارد خودش حالتی از توزیع نرمال هست ؟
    Last edited by Greedy; 12-01-2013 at 21:12.

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام ببين توزيع نرمال استاندارد هم خودش نرماله كه ميانگين صفر و واريانس يك داره ولي كار كردن با آن راحت است و اگر دقت كني جدول هم موجود است كه ميشه با استفاده از آن جواب عددي را خيلي راحت حساب كرد پس با اين حساب كاربرد آن هم معلوم ميشه اگر با يك توزيع نرمال مواجه بشيم سعي ميكنيم آن را استاندارد كنيم و جواب را از جدول بدست بياريم

16. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •