تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 634 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

خوب شما بگو ببینم با چه نرم افزاری این کارو کردی ؟
    اینکه میگی نقشه رو اول گرفتم یعنی چی ؟
    بعد با چه نرم افزاری بدون اینترنت خودتو پیدا کردی ؟
    میشه یه توضیحی بدی ؟
    از هیچ برنامه ایی استفاده نکردم.با همین مپس اونجاهیی که میخواستم برم رو نقشه هاشو گرفتم منظورم رفتم رو اون قسمت تو مپس خودش لود شد.

بعد که رفتم بیرون اونا همه تو مپس بدند بعد ده ثانیه هم محل دقیق رو نشون داد همین

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

دوستان این گوشی اسکرین سیور نداره مثل نوکیا ساعت رو نشون بده؟
    منظورم وقتی قفله.

2. این کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

از نرم افزار maverick استفاده کنین...نقشه ها هم دانلودی هستن...توی موبایلستان و ---------.ir پیدا میشن...نیازی هم به اینترنت ندارن...

4. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام خواهشا جواب بدید من تازه گوشیو گرفتم

من وقتی خریدم market روش نبود حالا جدا خودم نصب کردم یه اکانتم توش با چی پی ان درست کردم

ولی وقتی میرم رو یه برنامه که دانلود کنم یا هر چیز دیگه ای میگه forced closed میاد بیرون از برنامه؟

وقتی هم گرفتم روش برنامه های قران و قبله و prayer نصب بود چرا مگه اینا سفرش ایران یا عربستان ؟

یه سوال دیگه من اولش یه اکانت بدون چیز پی ان ساختم حالا یه اکانت با چیز پی ان میخام اون اکانت اولی پاک کنم ولی نمیشه؟

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان این گوشی اسکرین سیور نداره مثل نوکیا ساعت رو نشون بده؟
    منظورم وقتی قفله.
    با نرم افزار باید اینکارو بکنی...بگردی پیدا میکنی(موبایلستان برو)

سلام خواهشا جواب بدید من تازه گوشیو گرفتم

من وقتی خریدم market روش نبود حالا جدا خودم نصب کردم یه اکانتم توش با چی پی ان درست کردم

ولی وقتی میرم رو یه برنامه که دانلود کنم یا هر چیز دیگه ای میگه forced closed میاد بیرون از برنامه؟

وقتی هم گرفتم روش برنامه های قران و قبله و prayer نصب بود چرا مگه اینا سفرش ایران یا عربستان ؟
    مارکت رو نباید جداگانه نصب کرد...شما باید یه رام بریزی که از اول توش مارکت باشه....توی مبحث ریختن رام هم توی سایت های تخصصی کلی مطلب هست...
    اون رام شما واسه خاورمیانه یوده...واسه همین روش اون نرم افزارها نصب بوده

7. 3 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان متاسفانه یه اتفاق ناگوار برای گوشیم افتاد....
    گذاشته بودمش توی جیب پیرهنم خم شدنم بند کفشم رو ببندم یهو افتاد!!! شانس بسیار بزرگی که آوردم این بود که توی کیفش بود وگرنه خرد شده بود... فقط قسمت بالایی گوشی که روکش نداشت با سیمان!!! حیاط برخورد کرد...
    یکم پاستیک پشتش لکه شد.... اما مهم ترین اتفاق اینه که استیل گوشی به صورت نافرمی خش افتاد که قسمت کوچکی ازش فرو رفت...در حالت عادی اصلا معلوم نیست اما از نزدیک معلومه....
    حالا یه سوال....
    منم یه نگاهی که انداختم دیدم اون استیلش به هیج جا بند نیست و راحت باز میشه....اگه ببرم نمایندگی برام عوضش میکنن؟؟؟
    (گارانتی هم دارم اما خب پولش رو نمیدن فکر کنم...)

9. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sealmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همگی امروز رفتم برای قیمت کردن ... بدون گارانتی 530 بهم قیمت دادن و با گارانتی 580
    می خواستم ببینم ارزش داره با گارانتی بخرم یا نه ؟ نرم افزار بدم برام بریزن یا خودم میتونم بریزم ؟ داخل پک چیا هست؟ چیا رو اونجا حتما باید چک کنم ... ممنون میشم راهنماییم کنید
    آقا من امروز علاالدین و بازار موبایل رو زیر و رو کردم با گارانتی اصلی (پارس مایکروتل) پیدا نکردم . به خدا انقدر راه رفتم پاهام تاول زده . میشه بگی کجا بهت قیمت دادن. خود گوشیرم دیدی؟ گارانتیش هولوگرام داشت؟ کره ای بود؟میشه به من آدرس بدی؟

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام برو بچ من میخوام تا دو سه روز دیگه این گوشی رو بخرم خواهشمندم چندتا سوالم رو ج بدین مرسی
    ایرادات این گوشی چیه؟
    سفارش خاورمیانه بگیرم یا نه؟
    چه جوری بفهمم چینی نیست؟
    از علایدین بگیرم یا بازار موبایل ایران(پارس کامتل )؟
    موقع خرید باید چیکار کنم ؟
    نصب بازی و نرم افزار چه جوریه؟ راحت هست یا نه ؟
    Last edited by vahidhgh; 07-07-2011 at 20:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من امروز علاالدین و بازار موبایل رو زیر و رو کردم با گارانتی اصلی (پارس مایکروتل) پیدا نکردم . به خدا انقدر راه رفتم پاهام تاول زده . میشه بگی کجا بهت قیمت دادن. خود گوشیرم دیدی؟ گارانتیش هولوگرام داشت؟ کره ای بود؟میشه به من آدرس بدی؟
    نمی دونم والا ... اصلا کلا اینقدر شنیدم گارانتی پول مفته خودمم تصمیم گرفتم بی گارانتی بگیرم اصلا گیج گیجم از این همه تفاوت قیمت نمی دونم چه کار کنم ... مغازه ها رو هم یادم نمیاد کدوما بودن واقعا دلم می خواد الان یه نفر بم بگه چی کار کنم با گارانتی بی گارانتی چند بگیرم خوبه چند بگیرم زیاد اصلا گیج گیجم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بعد از خرید لوازم جانبی چیا بگیرم ؟ واسه نرم افزار و اینا پول بدم یا نه ؟!؟! واقعا یه راهنمایی درست حسابی نیاز دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

بعد از خرید لوازم جانبی چیا بگیرم ؟ واسه نرم افزار و اینا پول بدم یا نه ؟!؟! واقعا یه راهنمایی درست حسابی نیاز دارم
    دوسته عزیز مونده به خودت اگه داری خوب گارانتی بگیر که همه مثل من میگن پول دور ریختن ولی....
    به نظرم 8 گیگ بگیر با یه مموری کلاس بالا که همیشه داشته باشیش اونم 16.پوله گارانتیو بده به این.
    یه کاوره capdase که محافظه صفحه هم توش هست.همین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •