تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 1298 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539589989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شماره مشتری چند رقمیه؟ از من 4 رقمیه بهش ایراد میگیره!
    شماره مشتری هر رقمی میتونه باشه و نشانگر اینه که شما چندمین نفر بودید که اینترنت مخابرات رو گرفتید. از منم 4 رقمی بود و هیچ مشکلی نداشتم. این احتمال هست که شما شماره ملی رو درست وارد نمیکنی چون اگه شماره ملی رو درست وارد نکنی به شماره مشتری گیر میده!!!! کاری نداشته باش که شماره ملی واقعیت چنده. دقیقآ همون شماره 10 رقمی رو بزن که تو پنلت ثبت شده نه چیز دیگری

2. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

الان زنگ زدم 2020 میگم میخوام طرح نوروزی 256 نامحدود رو برای تست رزرو کنم ولی میگه شماره شما نادرست است!!
    بعد میگه اصلا نامحدود نداریم !!!! یعنی با خودشون درگیرن !!!!آخه چند وقت پیش که زنگ زدم گفت نامحدود هست !!!

4. این کاربر از a.maghmoomi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اینا اسمن کارشناسن ولی معلوم نیست واقعآ چی هستند. (فقط 10 درصدشون واقعآ کارشناسن) من به شخصه هر فقط زنگ میزنم باسه پشتیبانی به جای اینکه جوابمو بدن بیشتر منو گمراه میکنند نمونش موقعی بود که من طرح مهارت رو برداشته بودم و نمیدونستم کی وصل میکنند. اونموقع زنگ زدم 2030 یکیشون میگفت باید بری مخابرات ولیعصر حضوری فعال کنی. یکیشون میگفت چند ساعت دیگه فعال میشه. یکی دیگشون که اصلآ نمیدونست طرح مهارت چی هست و الی ..........
    نتیجه اخلاقی: همیشه خودتون کارشناس خودتون باشید

6. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

کلا کاراشون خیلی مسخره است!
    حالا امدیم و یه طرح فعال کردیم بعدش که تموم شد چی میشه؟ برمیگرده زرین؟
    وقتی فعال میشه دوتاش فعاله؟ اصلا چی به چیه؟!

8. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

کلا کاراشون خیلی مسخره است!
    حالا امدیم و یه طرح فعال کردیم بعدش که تموم شد چی میشه؟ برمیگرده زرین؟
    وقتی فعال میشه دوتاش فعاله؟ اصلا چی به چیه؟!
    به نکته ی ظریفی اشاره کردید منم با همین سوالات درگیر شدم و جوابشم هیج جا نبود. پشتیبانی 2030 هم به درد خودشون میخورد. اخرش خودم رفتم تجربه کردم.
    من اول زرین داشتم و بعد رفتم مهارت رو برداشتم. موقعی که طرح مهارت من فعال شد از هر دو طرح زرین و مهارت میتونستم استفاده کنم. البته برای هر کدوم یه کانکشن جدا ساخته بودم. ولی بعد از چند روز (فک کنم سه یا چهار روز بعد) طرح زرینم از تو پنل پرید!!! و غیب شد. تقریبآ از اونموقع هم بود که شبانه 50 درصد رایگان طرح مهارت فعال شد. حدودآ یه ماه بعدش هم رفتم طرح برنا رو برداشتم. موقعی که طرح برنا ی من فعال شد همزمان با روزی شد که مدت زمان طرح مهارت من تموم شده بود. (اخه من یه ماهه سرویس گرفته بودم) وقتی مدت زمان طرح مهارتم تموم شد غیر فعال شد ولی از پنل حذف نشده و هنوز که هنوزه با گذشت چند هفته هنوز حذف نشده گمون هم نکنم دیگه حذف بشه و هر وقت بخام میتونم دوباره شارژش کنم و استفاده کنم. البته شاید اگه دوباره شارژش کنم و مثل دفه ی قبل از هر دوش استفاده کنم شاید این طرح مهارتم هم مثل طرح زرینم از پنل بپره!!! هیچ کی نمیدونه. این مخابرات کاراش معلوم نیست. البته من دفه ی قبل خیلی هم خوشحال شدم که طرح زرینم از پنل حذف شد. چون بی جهت هزینه مینداخت

10. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستم 256 نامحدود رو فعال کرده میگه سرعتش 4 کیلو هست بعد زنگ زده گفته همه بهش گفتن کنار طرح های نامحدود نوشته ایم 1 به 8 هست و بین 8 نفر تقسیم میشه حالا دوستم رو میخواستم قبافش رو ببنید انقدر عصبانی بود که حد نداشت یکی باید پاشه بره مخابرت فقط به اینا بفهمونه 1 به 8 یعنی چه از اون طرف یکی ز دوستان تهران نامحدود 256 گرفته 30 تا 32 رو راحت پر میکنه از نامحدود این هم ارزون تر هست اون ماهی 12 در میاد اینا زدن 15 تومن
    یه بدی هم که داره این هست که وقتی قرارداد رو ببندی چه 6 ماهه یا یکساله اگه راضی نباشی انوقت باید نصف مدت باقی مونده قرارداد (یا نصف مدت قرارداد رو دقیق یادم نیست) رو به عنوان خسارت بدی
    کلا حواستون رو جمع کنید

12. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

به نکته ی ظریفی اشاره کردید منم با همین سوالات درگیر شدم و جوابشم هیج جا نبود. پشتیبانی 2030 هم به درد خودشون میخورد. اخرش خودم رفتم تجربه کردم.
    من اول زرین داشتم و بعد رفتم مهارت رو برداشتم. موقعی که طرح مهارت من فعال شد از هر دو طرح زرین و مهارت میتونستم استفاده کنم. البته برای هر کدوم یه کانکشن جدا ساخته بودم. ولی بعد از چند روز (فک کنم سه یا چهار روز بعد) طرح زرینم از تو پنل پرید!!! و غیب شد. تقریبآ از اونموقع هم بود که شبانه 50 درصد رایگان طرح مهارت فعال شد. حدودآ یه ماه بعدش هم رفتم طرح برنا رو برداشتم. موقعی که طرح برنا ی من فعال شد همزمان با روزی شد که مدت زمان طرح مهارت من تموم شده بود. (اخه من یه ماهه سرویس گرفته بودم) وقتی مدت زمان طرح مهارتم تموم شد غیر فعال شد ولی از پنل حذف نشده و هنوز که هنوزه با گذشت چند هفته هنوز حذف نشده گمون هم نکنم دیگه حذف بشه و هر وقت بخام میتونم دوباره شارژش کنم و استفاده کنم. البته شاید اگه دوباره شارژش کنم و مثل دفه ی قبل از هر دوش استفاده کنم شاید این طرح مهارتم هم مثل طرح زرینم از پنل بپره!!! هیچ کی نمیدونه. این مخابرات کاراش معلوم نیست. البته من دفه ی قبل خیلی هم خوشحال شدم که طرح زرینم از پنل حذف شد. چون بی جهت هزینه مینداخت
    درهر صورت منم برنا رزرو کردم
    حالا باید منتظر باشم زنگ بزنند و پسورد جدید بهم بدن؟! یعنی برای هر سرویسی باید پسورد جدید گرفت؟ خیلی مسخره است...

14. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستم 256 نامحدود رو فعال کرده میگه سرعتش 4 کیلو هست بعد زنگ زده گفته همه بهش گفتن کنار طرح های نامحدود نوشته ایم 1 به 8 هست و بین 8 نفر تقسیم میشه حالا دوستم رو میخواستم قبافش رو ببنید انقدر عصبانی بود که حد نداشت یکی باید پاشه بره مخابرت فقط به اینا بفهمونه 1 به 8 یعنی چه از اون طرف یکی ز دوستان تهران نامحدود 256 گرفته 30 تا 32 رو راحت پر میکنه از نامحدود این هم ارزون تر هست اون ماهی 12 در میاد اینا زدن 15 تومن
    یه بدی هم که داره این هست که وقتی قرارداد رو ببندی چه 6 ماهه یا یکساله اگه راضی نباشی انوقت باید نصف مدت باقی مونده قرارداد (یا نصف مدت قرارداد رو دقیق یادم نیست) رو به عنوان خسارت بدی
    کلا حواستون رو جمع کنید
    میدونستم یه ریگ بزرگ تو کفش این مخابراته تو سایتش هم چیزی در این مورد نگفته تا راحت ملتو گول بزنند. یعنی اگه یکی 2 مگ هم بگیره سرعت شبانش 32 تا بیشتر نمیره.چه قد مزخرف. دوستانی که شبانه میخان برن همین طرح برنا رو بردارن. 80 درصد رایگان هم خوبه و شبا هم سرعت دانلود رو کم نمیکنند

16. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

درهر صورت منم برنا رزرو کردم
    حالا باید منتظر باشم زنگ بزنند و پسورد جدید بهم بدن؟! یعنی برای هر سرویسی باید پسورد جدید گرفت؟ خیلی مسخره است...
    نه خوب انصافآ اینش دیگه مسخره نیست. هر طرحی که تو پنلت هست یه یوزر پسورد جدا باسه خودش داره. وقتی زنگ زدند بگو خودشون بیان وصل کنن. نصبش مجانی هم هست و به هیچ عنوان پولی بهشون نده. اصلآ حرف هزینه رو وسط نکش چون پررو میشن انعام میخان البته میتونی فقط یوزر پسورد بگیری و خودت وصلش کنی ولی 99 درصد این یوزر پسوردی که بهت میدن خرابه و هی باید زنگ بزنی یوزر پسورد بخای پس بهتره بگی خودشون بیان که اعصابت هم بی خودی خط خطی نشه

18. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چرا نامحدود ها رو که بخواي فعال کنی بعت اعلام میکنه 1 به هشت هست ولی اخه معنی یک به هشت این نیست که سرعتت همیشه یک هشتم باشه یعنی اینکه تا 8 برابر ظرفیت خط مشتری دارن(در بدترین شرایط)و اگه همه اونا با هم به اینترنت وصل باشن و دانلود داشته باشن انوقت سرعت شما یک هشتم میشه ولی واقعا چند درصد امکان داره همچین اتفاقی بیافته؟؟!!!!

20. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •