آقایون قیمت به روز لب تاپ های اپل رو کدوم سایت داره ؟
آقایون قیمت به روز لب تاپ های اپل رو کدوم سایت داره ؟
سلام مبارکت باشه
آره یه سالی می شه که دیگه اپل دی وی دی ارائه نمی ده. پشتیبان با برنامه ی تایم ماشین که خود مک داره گرفته می شه
واسه دفعات بعدی باید از سایت هایی مثل اینی که تو امضامه سیستم عامل جدید اپل که همین چند روز پیش اومده رو دانلود کنی. خود من از همونجا دانلود کردم نصب هم کردم
البته فروش پستی هم دارن که یه سری بزنی اونجا بد نیست
اون تبدیلی که واسه شارژر می گی فرقی نداره چی باشه اما فقط شل و ول نباشه و توش لق نخوره، محکم و ثابت باشه که برق قطع و وصل نشه
محافظ برق مثل نیکی و پرسشه
سلام شما اگه با آی دی ام دانلود کردی، می تونی رو خود فایل از داخل آی دی ام راست کلیک کنی و ری فرش دانلود ادرس رو بزنی، همون سایت مقصد باز می شه و اگه فایل از رو سرور حذف نشده باشه یه لینک جدید به شما می ده که می تونی ادامه ی فایلت رو دانلود کنی
وگرنه باید از یه جا دیکه از اول دانلود کنی
تو امضای من بگردی لیست قیمت همه ی لپ تاپ های اپل رو گذاشته ، البته پایین ترین قیمته
من میخوام از همین نسخه ای که روس سیستمم هست استفاده کنم..یعنی برای نصب برای دغفعات بعدی هم همینطور..میتونم؟
میشه بگید دقیقا باید چیکار کنم ؟ چون تازه مک گرفتم و خیلی به محیطش آشنایی ندارم
یا یک لینک اموزشی خوب بدید..خودم هم رفتم اونی که تو امضاتون بود ولی پیدا نکردم..ممنون مرسی
سلام من می خوام یک لپ تاپ اپل بخرم تقریبا با بهترین مشخصات اما نمی دانم ازکجا بخرم یا با چه مشخصاتی
لطفا کمک کنید
سلام،من یه چند وقتی هست دنبال لپ تاپ جدیدم دانشجوی مکانیکم و نرم افزارهایی مثل Catia,Fluent,Solid Work اینا برام خیلی مهم و پرکاربردن،اپل خیلی رو مخمه اما دو تا مشکل ذهنمو مشغول کرده،
1 - اینکه این نرم افزارها و بعضی نرم افزارهای دیگه که معروف نیستن مثل EES برای ویندوز همه جا ریختن و دانلود هم میشن چون حجمشون کمه!!اما میترسم اینا برای مک نبااااشن اگه اطلاعاتی دارید لطفا کمک کنید
2 - اینکه محصولات اپل چیزای کوچیکشون هم خیلی گرونن و پولی ک واسه خرید لپ تاپ میدی نصفشم بعد اینکه خریدی باید خرج کنی(آخه من ی آیپاد گرفته بودم 330ت اما سری شارژش جدا بود 25ت!!! قابش 14ت!! ضدخش 8ت!!)واسه لپ تاپ هم همینطوره؟مثلا باید آنلاک بشه؟؟واسه آیپاد ک کلی دردسر داشت!!!وقتشو ندارم اصلا!
خلاصه ترس بیشتر من از این هست ک نرم افزارهایی رو ک استادا میگن باهاشون کار کنید نشه گیر آورد،یا بشه اما به هزینه زیاد!!!
بودجه هم2.500 تا 3 هستش،موندم بین سونی سری S یا اپل!!
لطفا زود راهنمای کنید چون شنبه میرم واسه خرید،ممنوووووون!!!![]()
سلام
بنده هم رشته ام مکانیک هست و با این برنامه ها سر و کار دارم
اما راستش خیلی خیلی کم هستند برای مک که کرک شده باشند و... راستش ریسکش خیلی بالاست! یه بنده خدا اپل گرفته بود و بعدش سون رو هم روش نصب کرد!
به خصوص برنامه ای مثل کتیا با آن قیمتش! آیا کرک شده اش هست یا خیر! اما مطمئنان برای تهیه همه برنامه های رشته مکانیک به مشکل بر می خوردید یا اصلا موجود نیست یا اینکه بسیار گران و یا کرک های کم یاب و...
این اپل باب کار گرافیک و تدوین و... و سری s سونی بیشتر باب کار گرافیست ها هست به نظرم! (اون هم از نظر زیبایی که معمولا علاقه زیادی به این طراحی ها دارند!)
هر چند اگر الان پول داشتم حتما به جای لنوو z580 می رفتم مک بوک پرو می گرفتم اما نه برای مکانیک بلکه برای تدوین!
آقا دمت گرم منو از سر در گمی در آوردی،دیگه دنبال اپل نمیرم
،حالا یه سوال دیگه اما میدونم جاش اینجا نیست،سونی سری S با کانفیگ زیر نرم افزارهای مکانیک مثل catia رو راحت اجرا میکنه؟!! یا بازی مثل pes 13??
3تومن دارم میدم به زور جورش کردم دیگه نمیخوام عوضش کنم یا اذیت بشم!!!
i7
2640M,2.8-3.5
4MB cache
ram 4gb DDR3
AMD RADEON HD 6630 1GB
نمیدونم میکشه یا نه
اما چون سبکه دوسش دارم،میشه راحت بردش دانشگاه،لنوو یا HP سنگینن!!!!
دوستان ویندوز هم خوبی خودشو داره
تقریبا 90% رو لپ تاپ اپلشون ویندوز هم نصب می کنن
بعضی برنامه ها نسخه مک نداره و وقتی می شه هردو رو داشت چرا آدم خودشو به یکی محدود کنه؟
آخه شنیدم نصب ویندوز باعث میشه حرارت بره بالا ک این زیاد مهم نی،اما انگار کارایی سخت افزارهم میاد پایین!!!
بعد اپل گرونیش واسه سیستم عاملشه آخه!!اون همه پول مک بده آدم بعد روش ویندوز نصب کنه!
سلام دوستان...
آقا به نظر شما مک بوک رو از ايران بگيريم به صرفه تره يا از دوبي...
البته تبديل دلار رو هم در نظر بگيريد...!!!
چند روز پيش درهم ۶٠٠ بود
دلار هم که قربوتش برم ٢٢٠٠
Md101
توي سايت اپل فروشگاه آمريکا
1199 Usd
فروشگاه امارات
4450 Aed
که حدودا اولي ميشه ٢ مليون و ۶٣٧
دومي ٢ مليون و ۶٧٠
توي بازار هم که ٢ مليون ۶٧٠ هست ديگه...
ميخواستم ببينم تا حالا کسي از اونور چيزي گرفته
ببينيم چه فرقي داره...
ممنون
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)